Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Aipom

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın birleştirilmesi yönünde karar verilmiştir. SakhalinioBuyrun beniiiim? 15.40, 10 Mart 2018 (UTC)[yanıtla]

Aipom[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değer olduğu, bağımsız ve güvenilir kaynaklar kullanılarak ispatlanamıyor. Maddesi henüz açılmamış olan 2. nesil Pokémon listesi maddesine aktarılabilir (@Chansey'in ilgisini çekebilir, olmadı aktarılması kararı çıkarsa maddeyi de açarım ben).--RapsarEfendim? 00:14, 16 Ocak 2018 (UTC)

  • Aktarılsın Aktarılsın--RapsarEfendim? 00:14, 16 Ocak 2018 (UTC)
  • Bu konuda kriterlerimiz yok. Malum halihazırdakilere göre de KD değil. Mevzubahis listeyi açmayı isterim, ilgi alanımdadır evet ama şu aralar (ve sanırım bir dönem daha) pek az süre aktif olabileceğim. @Rapsar yaparsan memnun olurum. Birleştirilsin Birleştirilsin. chanseyMesajYaz 20:37, 17 Ocak 2018 (UTC)
  • @Rapsar ilgili maddeyi açıp birleştirmeyi gerçekleştirebilir misin? Selamlar, SakhalinioBuyrun beniiiim? 15.40, 10 Mart 2018 (UTC)[yanıtla]

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.