İçeriğe atla

Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Şablon:Taslak-girme

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--Superyetkinileti 17:13, 3 Mayıs 2011 (UTC)

Şablon:Taslak-girme[kaynağı değiştir]

Öncelikle şablonun ismi oldukça manidar, taslaklarla ilgili bu kadar tartışmadan sonra şablonun bu isme sahip olması dikkatimi çekti. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için en az üç-beş cümleden oluşan ve maddenin ele aldığı konuyu nitelikli bir biçimde tanımlayan bir bilgi girişi yapmanız uygun olacaktır. diye bir cümle geçiyor maddede, taslağın ne olduğu konusunda ciddi tartışmalar var ve üç cümle tanımı ciddi olarak sallantıda, hatta artık eskisi gibi kullanılmıyor denilebilir. Böyle bir şablonumuz da olsa da, bu şablonun özellikle içindeki ifadelerden dolayı silinmesini öneriyorum.82 ~145 ileti 12:40, 27 Nisan 2011 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Yani...--Rapsar 12:42, 27 Nisan 2011 (UTC)
  • Yorum Yorum Bu arada, diğer kısa şablonu halen "X'in Y'si görülmeye değerdir" gibisinden madde ekleyenlere gönderilebilir. Bunu hatırlatayım dedim. --82 ~145 ileti 16:49, 27 Nisan 2011 (UTC)
  • Silinsin Silinsin İsimden kaybediyor. Taslak tabi ki girilebilir. Bu şablon artık pek kullanılmıyor zaten. Bu şablonu silip Şablon:Kısa'ya yönlendirebiliriz.--Szoszvmesaj 10:36, 29 Nisan 2011 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.