Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Şablon:Türkiye'deki teknik üniversiteler

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. --Superyetkinileti 19:03, 10 Temmuz 2013 (UTC)

Şablon:Türkiye'deki teknik üniversiteler[kaynağı değiştir]

"Şablon:Türkiye'deki üniversiteler"in bir altbaşlığı olarak aynı üniversiteler zaten listelenmiş durumda ve bu şablonun olduğu nerdeyse bütün sayfalarda "Türkiye'deki üniversiteler" şablonu da mevcut ve gerekli. Bu durum maddelerde gereksiz şablon kalabalığı oluşturuyor. Ayrıca benzer şablonlar olan Şablon:Türkiye'deki vakıf üniversiteleri, Şablon:Türkiye'deki özel tip üniversiteler ve Şablon:Türkiye'deki devlet üniversiteleri gereksiz olduğu için silinmişti. Bu sablonun da silinmesi gerektiğini düşünüyorum. | ɾɐsǝɯ zoɯɐʞɐʎ | 19:38, 26 Haziran 2013 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Gerekçeye katılıyorum. Şu an için bu üniversiteler, yukarıda bahsedilen şablonda rahatça yer alabiliyor. Şablon kalabalıklığı olmasın.--RapsarEfendim? 21:39, 26 Haziran 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Silinme gerekçesi tamamiyle doğrudur. Bahsi geçen şablon zaten diğer üniversiteler ile birlikte Şablon:Türkiye'deki üniversiteler'de mevcuttur.--SAİT71 (mesaj) 21:36, 28 Haziran 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Gerekçeye katılıyorum. --i.e.msj 19:03, 29 Haziran 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Kategori:Türkçe kitaplar, Kategori:Türkçe şarkılar givi pekçok Türkçe ibaresi ekli kategorilerin varlığıda tartışılabilir. - Lubunya 16:44, 10 Temmuz 2013 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.