Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Şablon:Türkiye'deki komünist partiler

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.--kibele 18:56, 12 Mart 2013 (UTC)

Şablon:Türkiye'deki komünist partiler[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Böyle bir şablona ihtiyaç olmamakla birlikte şablonun güncellenmesi hemen hemen çok zor. İllegal ve legal partiler karışık yazılmış. Sadece komünist ismi geçen partiler alınmış. Türkiye'de bundan başka çok komünist parti var. Silinmesini teklif ediyorum.--Türk Süvarisi ileti 14:51, 2 Mart 2013 (UTC)

  • Silinsin Silinsin--Türk Süvarisi ileti 14:51, 2 Mart 2013 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Listedeki maddelerde sadece komünist isminin geçtiği doğru değil. Tam olarak 20 maddede komünist ismi geçmiyor. Belki eksik bir listedir (bilemem bu durumu) ama kaydadeğer olduğunu düşünüyorum. Mimar77 (mesaj) 16:13, 2 Mart 2013 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Şablon geliştirilebilir. Ama varolan haliyle de bir anlamı var. Mukaddimeileti 09:00, 4 Mart 2013 (UTC)
  • Yorum Yorum Biz böyle her ideoloji partileri göstermek için şablon açarsak bu gerçekten saçmalık olur. Kirlilik yaratmaktan başka bir şeye yaradığına şahit olmadım. -- Türk Süvarisi ileti 14:56, 4 Mart 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Türk Süvarisi'nin son yorumuna katılıyorum. Her siyasi görüşe göre bu tip şablonlar açmak bence de anlamsız, ek olarak legal ve illegal partiler karışık olarak yazılmış. Dolaşım şablonları okurun işini kolaylaştırmak için var.--RapsarEfendim? 19:01, 4 Mart 2013 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Düzenlenmesi ve geliştirilmesi mümkün.--Abuk SABUK msj 21:43, 5 Mart 2013 (UTC)
  • Yorum Yorum Açık konuşacağım. Kalmasını istediğiniz maddelerin geliştirilme imkanı yok. Maddeler hiç bir kaynak kullanılmadan gelişigüzel bir şekilde açılmış. Kalsın diyenlere sesleniyorum. Eğer bu maddeleri gözle görülebilir şekilde geliştirme imkanınız varsa bence de kalsın. Fakat sadece sırf "içeriksiz bile olsa madde maddedir" mantığıyla hareket ediyorsanız, o zaman vikipedi de bizim çok işimiz var.--Türk Süvarisi ileti 19:09, 6 Mart 2013 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Şablonun aday gösterildiğindeki hali şuydu. Az önce bir güncelleme yaptım ve "Yasal partiler" ve "Yasal olmayan partiler" olmak üzere iki gruba ayırdım şablonu. Ama hata yapmışımdır kesin. Bir kontrol edilirse yararlı olur. Silinmesi/kalması konusunda da, fikir bazında kalmış olanları ayıklayınca, geriye kalanların bu ikili sınıflandırmayla kalabileceği kanaatindeyim.--Vito Genovese 11:41, 12 Mart 2013 (UTC)



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.