Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Şablon:KKK'nın kullandığı silah sistemleri

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.--Théoden ileti 14:40, 17 Mart 2014 (UTC)

Şablon:KKK'nın kullandığı silah sistemleri[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Bir dolaşım şablonu oluşturmak için ansiklopedik bir kriter olduğunu düşünmüyorum. Bir silahı onlarca ülke kullanıyor. Her ülke için bu tip şablon oluşturmak ansiklopedik değil bence. Bu ansiklopedik olmama durumu, "Apple ürünlerinin satıldığı ülkeler" gibi bir şablonla kıyaslandığında çok daha net gözüküyor.--RapsarEfendim? 08:50, 18 Şubat 2014 (UTC)

  • Silinsin Silinsin--RapsarEfendim? 08:50, 18 Şubat 2014 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Bu tür şablonlar benim gibi daldan dala atlayarak hobi okuması yapan kullanıcılar için çok kullanışlı ve diğer vikilerde de pek çok örneği var. Aksine bu konudaki eksiklerin tamamlanması, diğer ordularınkilerin de hazırlanması gerekir.--Abuk Sabuk 23:08, 18 Şubat 2014 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Böyle bir bilgi serimlemesinin başka site ya da sistemlerde yapılamayacağını düşünüyorum. Wiki şablonu olarak kullanışlı, bilgi verici ve benzersizdir. --Kafkasmurat- 13:57, 1 Mart 2014 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Bu şablondaki maddelerin çoğuna göz gezdirmişimdir zamanında. Gayet kullanışlı bir şablon ve benzersiz.. --SiLveRLeaD mesaj 19:37, 2 Mart 2014 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.