Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Çağdaş cermen dilleri

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--Vikiçizer (mesaj) 21:14, 25 Şubat 2017 (UTC)

Çağdaş cermen dilleri[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Cermen dilleri maddesi ile birleştirilebilir --Zaitsév 21:38, 9 Şubat 2017 (UTC)

  • Aktarılsın Aktarılsın Alt başlık olarak Cermen Dilleri maddesine aktarılmasının bilginin toplu ve tek seferde erişilebilir olması açısından faydalı olacağı kanaatindeyim... chansey Mesaj 21:44, 9 Şubat 2017 (UTC)

Ben bunu VP:HS#M6'dan silerdim. Çağdaş derken ölü diller ayıklandıktan sonra geriye kalan Cermen Dilleri kastediliyor belli ki. Bu kendi başına madde sahibi layık bir konu değil. En.wiki'de de böyledir, bunu bir şablon olarak tutarsınız, maddenin altına da eklenmiş zaten. Okuyucu hangilerinin yaşayan dil olduğunu ayırt eder böylelikle, ama buna madde açılmamalı. Zaten şu anda Cermen dilleri maddesine katabileceği hiçbir ek içeriği de yok. Hızlı silinsin diyorum.--Vito Genovese 21:46, 9 Şubat 2017 (UTC)

Hızlı silinsin Cermen dilleri maddesine aktarımı gerçekleştirdim. Düzen olarak uygun bulmazsanız düzenlemenizi rica ediyorum... Aktarım dolayısıyla oyumu Hızlı Silinsine çeviriyorum. chansey Mesaj 21:52, 9 Şubat 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.