Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Çılgın Kılıçlar bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın birleştirilmesi yönünde karar verilmiştir.Çılgın Kılıçlar maddesine. SAS şablonunu çıkartan kullanıcı "yanlışlıkla çıkardım, yerine geri koydum" gibi gerekçe yazmış. VP:İNOV gereği sıklıkla yaptığı bir hareket olmadığından kabul etmek durumundayız.Vikiçizer (mesaj) 19:12, 26 Ocak 2017 (UTC)

Çılgın Kılıçlar bölümleri listesi[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Çılgın Kılıçlar maddesine aktarılabilir. Ayrı madde olacak kadar içerik barındırmıyor. Selahattin ilhan (mesaj) 14:56, 22 Ocak 2017 (UTC)

  • Aktarılsın Aktarılsın --Selahattin ilhan (mesaj) 14:59, 22 Ocak 2017 (UTC)
  • Dizi gerçekten var mı yoksa vandalizm amacıyla mı açılmış?--RapsarEfendim? 19:26, 22 Ocak 2017 (UTC)
  • Yorum Yorum Rapsar'a katılıyorum. Böyle bir dizi gerçekten var mı? Varsa adı Crazy Swords gibi bir şey olmalı. Ya da her ne ise. Bu konu açıklığa kavuşturulmalıdır. Dizinin adı, Mighty Magiswords imiş. Eğer dizi kayda değer ise, başlığın aktarılması yerindedir. thecatchercintherye Mesaj 19:38, 22 Ocak 2017 (UTC)
  • Bu değişikliği buraya bırakayım da tartışmayı sonuçlandıracak hizmetli, sas şablonunu çıkaran kullanıcının devriye haklarını gözden geçirsin. "Bilmiyordum / bilmiyormuş" gibi bir bahane kabul edilemez. Şablonda açık açık "tartışma devam ederken sayfanın içini boşaltmayın veya bu şablonu kaldırmayın" yazıyor. --Selahattin ilhan (mesaj) 14:09, 23 Ocak 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.