Vikipedi:Seçkin resim adayları/Stefan Lochner 006.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir seçkin resim adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı resmin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu resmin "seçkin resim" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--İnfoCan 14:11, 22 Nisan 2010 (UTC)

Stefan Lachner, Kıyamet[kaynağı değiştir]

Alman ressam Stefan Lochner'in Köln'deki Wallraf-Richartz Müzesi'nde sergilenen, Hiristiyanlık'ta Kıyamet'in kopuşu ve mahşerde günahlarıyla boğuşan insanların temsili resmi. Üstte İsa ve altta insanları ibadet için kliseye götüren melekler.
Gerekçe
Ansikl. değeri yüksek. Ayrıca tarihi bir değeri var. Kriterleri sağlıyor. Din, kıyamet, Tanrı gibi dini karakterleri maddelere ans. değer sağlıyacaktır.
Resmin dahil olduğu maddeler
İng.Last Judgment
Üreten
Kamu malı./Yükleyen:Vincent Steenberg
Aday gösteren
- Nebeviye!^□
Sergi sayfası
Vikipedi:Seçkin resimler/Sanat

Destek Destek — - Nebeviye!^□ 13:33, 14 Nisan 2010 (UTC)

  • Soru -- Orijinali bu mu acaba ? Takabeg ileti 05:31, 15 Nisan 2010 (UTC)
Burada 3 ayrı farklı; tarih ve kullanıcılara ait görünüm-renk olarak farklı yüklemeler var ancak orjinalinin bu olduğunu düşünüyorum. Ki eğer orj. bu olmasaydı 1.630 × 1.184 çözünürlüğüne oranla kötü bir görüntüsü olurdu. Belirttiğiniz kaynak da zaten sergileniği müzenin web sitesi dolayısıyla kaynağınız çok güçlü! Titizle araştırıyorum! Göz kırpma - Nebeviye!^□ 12:45, 15 Nisan 2010 (UTC)
  • Destek Destek Renklerinin yeterli olduğunu, kriterleri sağladığını düşünüyorum. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon א mesaj 17:59, 18 Nisan 2010 (UTC)
  • Destek Destek SR kriterlerini karşılıyor. --Kerem 233 10:51, 20 Nisan 2010 (UTC)
  • Karşı Karşı -- Hakiki esere sadık olduğunu kanıtlamamız lazım. Takabeg ileti 17:38, 21 Nisan 2010 (UTC)
  • Yorum Yorum Sanat eseri fotoğraflarının SR olabilmeleri için renk bakımından orijinallerine sadık oldukları gerektiğine dair toplulukta bir konsensus oluştuğunu görebiliriz, Ocak ayında SR'likten ihraç edilen resimlerin oylamarına bakarak [1]. Ayrıca Vikipedi tartışma:Seçkin resimlikten ihraç adayları sayfasında da bu konuda ayrıntılı kurallar belirlenmiş durumda. Bu yüzden, oy çokluğuna rağmen bu adaylığı başarısız sayacağım. Eğer bu kurallar konusunda topluluğun konsensusu değişirse bu resim gelecekte tekrar aday gösterilebilir. --İnfoCan 14:09, 22 Nisan 2010 (UTC)


Bu, bir seçkin resim adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı resmin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.