İçeriğe atla

Vikipedi:Seçkin resim adayları/A street from Cunda Island.JPG

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir seçkin resim adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı resmin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu resmin "seçkin resim" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--Machiavelli' msj 02:30, 24 Ocak 2008 (UTC)

Alibey Adasından bir sokak[kaynağı değiştir]

Alibey Adasından bir sokak karesi
Gerekçe
Seçkin olarak Türk kültürünü de yansıtan bir kare olması açısından kendi çektiğim bu resmi öneriyorum.
Resmin dahil olduğu maddeler
Alibey Adası
Üreten
Cat
Aday gösteren
Kullanıcı:Cat
  • Destek - Resmin en üstündeki klimayı kesebilecek bir arkadaşımız varsa çok daha güzel olacağına inanıyorum, bende gerekli program yok. Umarım imeceyle kendimizden de birşeyler katabiliriz bu seçkin resimlere. Cat msj 22:30, 17 Ocak 2008 (UTC) - Eldarion'a teşekkürler, artık klima yok.
  • Karşı Karşı Ben de Türkçe Vikipedi'ye katılımda bulunan arkadaşlarımızın ürünlerinden seçkin çıkartmak isterim (ki bu daha önce oldu, bunu yapmış arkadaşlarımız var). Bununla birlikte sırf bu sebepten kurallarımızı esnetmememiz gerektiği kanısındayım; diğer mekân fotoğraflarımıza bakarsak bu fotoğrafın teknik açıdan onlara oranla oldukça düşük bir seviyede olduğu görülecektir. Işık kullanımı cidden sorunlu, bu sorun yüzünden renklerde çok ciddi kayma olmuş... ayrıca sokağın çok küçük bir kısmı gözüküyor... DOF (sanırım Türkçesi alan derinliği emin değilim) de pek iyi değil. Sanırım öğle vakti çekilmiş; fotoğraf çekmek için pek iyi bir zaman değildir. Bir de açıda da sorun var; sokağın çok küçük bir kısmının gözükmesinin bir sebebi de bu. Üzgünüm ama eminim ki Cat eleştirilerimin yapıcı ve adil olduğunu biliyor ve kabul ediyordur. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 01:05, 19 Ocak 2008 (UTC)
  • Karşı Karşı ışık problemleri bir yana, daha çok perspektife ve güllere yaslanan, dolayısıyla konusunu anlatmakta ve ansiklopedik olmakta eksik kalmış, daha çok turistik işlevli bir fotoğraf. yoksa güzel elbette, insanın oraya gidesi geliyor.. --kibelemesaj 11:57, 20 Ocak 2008 (UTC)

Karşı Karşı Çok anlaşılmaz bir resim...--Sαвяι¢αи76ileti 17:00, 21 Ocak 2008 (UTC)

Bu, bir seçkin resim adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı resmin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.