Vikipedi:Seçkin madde adayları/MDNA

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu maddenin "seçkin madde" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--ahzaryamedileti 12:29, 6 Ekim 2012 (UTC)

MDNA[kaynağı değiştir]

Sayfanın SM kriterlerini karşıladığını düşünüyorum. --B.S.R.F. 💬 08:27, 20 Nisan 2012 (UTC)

  • Yorum Yorum Çok sayıda kırmızı bağlantı mevcut. Bu, diğer vikipedistlerin desteğini olumsuz etkileyecektir. Bunların temizlenmesi maddenin şansını arttırır. --Esy 09:00, 20 Nisan 2012 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı Tüm gereksiz kırmızı bağlantılar kaldırıldı. --B.S.R.F. 💬 10:54, 20 Nisan 2012 (UTC)
Yaptığım değişiklik geri alındı. Nedeni böyle bir uygulama olmamasıymış. --B.S.R.F. 💬 12:12, 20 Nisan 2012 (UTC)
Temizlenmesi derken o maddelerin açılması gerektiğini belirmiş sanırım :) Konunun anlaşılabilirliğini etkileyenler açılabilir. Mesela klibi çeken, yöneten kişilerin maddesi açılabilir. Ancak eleştiri yapan falanca derginin maddesi açılmasa da olur.--RapsarEfendim? 12:21, 20 Nisan 2012 (UTC)
Öyle bir uygulama olduğu için demedim zaten :) Öyle bir uygulama olmamasına rağmen, bir çok kullanıcı bunu sorun yaptığından yazmıştım. :)--Esy 16:43, 20 Nisan 2012 (UTC)
  • Şarkı listesindeki bazı parametrelerde sorun var sanırım. Söz yazarları gözükmüyor.--RapsarEfendim? 16:50, 15 Mayıs 2012 (UTC)
Evet onu ben de fark ettim yalnız düzeltemedim. Şablondan kaynaklanıyor sanırım. --B.S.R.F. 💬 17:24, 15 Mayıs 2012 (UTC)
Şablonu değiştirdim sorun kalmadı. --B.S.R.F. 💬 18:51, 24 Mayıs 2012 (UTC)
  • Destek Destek Elinize sağlık çok güzel omuş bence SM kriterlerini karşılıyor.--ultrAslansiBurdayım :) 25 Haziran 2012 (UTC)
  • Karşı Karşı BSRF'e ingilizce bir mesaj geldiğini gördüm. Henüz albüm çıkalı 4 ay oldu ve edit modunda, stabil hale gelmedi diyor. Gözönünde bulundurarak beklemek ve stabil hale geldikten sonra önermek daha iyi olur. Sargon (mesaj) 10:03, 19 Temmuz 2012 (UTC)
Cevap CevapBu dediğinize katılmıyorum. Maddedeki alt başlıklardan değişebilecek olan sadece liste performanslarının olduğu başlıktır; kaldı ki o da ilk birkaç hafta içinde değişir. Albüm artık o listelerin çoğundan çıkmış durumda. Bir örnek daha vermek gerekirse sanatçıların diskografi listeleri de sürekli güncellenmesi gereken listleredir ve bu seçkin liste olmalarına engel değildir.--B.S.R.F. 💬 10:25, 19 Temmuz 2012 (UTC)
  • Karşı Karşı seçkin madde kriterlerinde "Kalıcı", maddenin süregelen değişiklik savaşlarına sebep olmaması ve içeriğinin günden güne değiştirilmemesi anlamına gelmektedir. demektedir, oysa madde kalıcılığına henüz ulaşmış değil, akışkan bir yapıya sahiptir. maddenin daha sonra geçirebilecek evreleri maddeye eklenebileceği muğlaktır. dolayısı ile şimdilik adaylığa karşı diyorum. Sonraki evrelerden kastınız nedir ayrıca? --— heddagabler 10:38, 2 Eylül 2012 (UTC)
Cevap Cevap Maddeyi en son 14 Temmuz'da değiştirmişim -ki bu tür değişiklikler savaş niteliği taşımıyorsa her zaman yapılabilir- yani 2 aya yakın süredir gayet stabil durumda.--B.S.R.F. 💬 10:43, 2 Eylül 2012 (UTC)
"kalıcı" olsun diyor madde (bir tek değişiklik savaşını kastetmiyor). mesela 13 Temmuzdan sona sayfanın çevrildiği ingilizce maddede çeşitli düzenlemeler/eklemeler olmuş (düne kadar) --— heddagabler 10:55, 2 Eylül 2012 (UTC)
Sizin verdiğiniz kural daha çok değişiklik savaşlarını anlatıyor ama. Ya da günden güne değişen, güncel bir olayla ilgili maddeler olabilir. Aksine bu madde yeterince kalıcı durumda. İngilizce Vikipedi'deki değişiklikler birkaç kaynakça ve kozmetik değişiklikten ibaret. Ayrıca ilk karşı oyu veren Sargon'a verdiğim cevapta da belirttiğim gibi sanatçıların diskografi listeleri sürekli güncellenmesi gereken listelerdir ve bu SL olmalarına engel değildir. Sizin mantığınıza göre SL seçilmemeleri gerekiyor.--B.S.R.F. 💬 11:01, 2 Eylül 2012 (UTC)
  • Destek Destek Maddenin daha fazla değişeceğine ihtimal vermiyorum ben. Evet SM'ler kalıcıdır. Fakat bu maddeye eklenebilecek bir şey kalmamış. İşte sertifikalarda listelerde ve teklilerde 1-2 oynama olur bundan sonra. O kadar yani. Kriterlere uyuyor bence. Gayette hoş. Seyitahmetmrk (mesaj) 13:05, 2 Eylül 2012 (UTC)
  • Karşı Karşı Hedda haklı bir noktaya değinmiş. Onun oyu desteğe dönüştüğü an benim oyumun da üstünü çizebilirsiniz.--Vito Genovese 12:58, 15 Eylül 2012 (UTC)
Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.