Vikipedi:Seçkin madde adayları/Müslüman Kardeşler

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu maddenin "seçkin madde" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--RapsarEfendim? 15:13, 17 Ekim 2013 (UTC)

Müslüman Kardeşler[kaynağı değiştir]

Orta doğudaki olayların anlaşılabilmesi için öncelikle öğrenilmesi gereken kurum. Faaliyetleri ve kurulum amacı seçkin maddeye örnek gösterilecek niteliktedir.--Capodeturkiye (mesaj) 08:30, 24 Ağustos 2013 (UTC)

  • Karşı Karşı SM'ye uygun olmadığını düşünüyorum. Biraz daha geliştirilmeli. --Fikirmsj 09:15, 1 Eylül 2013 (UTC)
  • Karşı Karşı Maddede çalışma şablonları duruyor halen ve gördüğüm kadarıyla gelişimi de sürüyor. Bu başlı başına bir sorun zaten VP:SMN sayfasına göre. Diğer yandan Vikipedi düzeni açısından ve okur açısından çok zor anlaşılabilen bir madde. Tarihçe ve tarihi süreci başlıkları var, aynı konuyu anlatmalarına rağmen farklı başlıklar olarak verilmiş ve karmaşık bir yapıya bürünmüş. Binlerce üyesi tutuklandı ve toplama kamplarında ve hapishanelerde yıllarca işkenceye maruz kaldılar. gibi kaynaksız ifadeler çok bol. Kaynakların çoğuna erişim mevcut değil, teyit edemiyoruz. Bunun yanında maddede taraflı bir anlatım var gibi (El-Benna, Kadın hakları, kadın eşitliği gibi konularda kadına karşı adil olunması yönünde son derece muhafazakar bir tutum içerisindeydi; Hasan el-Benna işçilerin haklarını, zalim sömürgeci yabancı şirketlere karşı savunduğu için etrafına ün salmıştır.; Ancak İhvanı Müslimin yeni yapılan laik anayasaya karşı çıktı ve 1954 yılında, bazı siyasetçiler Eski Mısır Cumhurbaşkanı Cemal Abdül Nasır'a suikast yapmak suçu ile suçlamak istediler. vs).--RapsarEfendim? 09:28, 1 Eylül 2013 (UTC)
  • Karşı Karşı Mutlu 22:32, 2 Eylül 2013 (UTC)
  • Karşı Karşı Rapsar haklı olarak aday gösteren arkadaşa SM standartları ile ilgili mesaj atmış. O atmasaydı ben atacaktım. Maddenin SM olması ancak oldukça kapsamlı bir değişiklikten sonra mümkün olacaktır. Mimar77 (mesaj) 04:27, 7 Eylül 2013 (UTC)
  • Karşı Karşı Kriterleri sağlamadığı gibi maddede önemli değişiklikler yapılmamış. Adaylığın artık sonlandırılması gerekiyor.--B.S.R.F. 💬 18:41, 16 Ekim 2013 (UTC)
Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.