Vikipedi:Seçkin madde adayları/Kürtler

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu maddenin "seçkin madde" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.

--Mızrakmsj 16:00, 1 Haziran 2009 (UTC)

Kürtler[kaynağı değiştir]

SM kriterlerini sağlıyor ve Türkçe Vikipedide taraflı yazılması son derece zor olduğu düşünülen (en azından benim öyle düşündüğüm) konu olduğu halde tarafsızca hazırlanmış bir madde. Kırmızı maddeler yani açılmamış maddeler birkaç tane görünüyor. Fakat bunların çoğunu ben de tanımıyorum:)) Yine Kullanıcı:Noumenon'un işi mi? Kendisinin yanı sıra ilgilenen herkese teşekkür ederim. Takabeg ileti 15:42, 23 Mayıs 2009 (UTC)

  • Soru Şu "İlgili filmler" bölümü ansiklopediye uygun mu? Sadece soruyorum. Kıro-headmesajjj 16:39, 23 Mayıs 2009 (UTC)
İstersen kaldırabilirsin. Önce kategori açalım. Takabeg ileti 16:42, 23 Mayıs 2009 (UTC)
Yani bunun için ayrı bir madde açılamaz mı? Mesela Kürt sineması? Hatta Kürt kültürü hakkında bir madde yok, neden? Kıro-headmesajjj 16:46, 23 Mayıs 2009 (UTC)
Kürt tarihi maddesi de geçici olarak yok olacak:)) Kategori açıldı, buyurun. Ve bu madde ile doğrudan ilgili olmayan konuları fazla uzatmayalım:))) Takabeg ileti 17:03, 23 Mayıs 2009 (UTC)
Ne? Yani Kürt kültürü doğrudan Kürtlerle ilgili değil mi? Maddede Kürt kültürü hakkında birçok şey var zaten, ama bence bu konu için ayrı bir maddeye de ihtiyacımız var, siz ne dersiniz? Kıro-headmesajjj 17:24, 23 Mayıs 2009 (UTC)
  • Yorum Yorum Yukarıdaki konunun dışında birkaç tane fact şablonu da görüyorum, ve bu madde seçkin olmadan o cümleler için kaynaklar belirtilmeli, ona göre. Kıro-headmesajjj 17:33, 23 Mayıs 2009 (UTC)
Kürtlere karşı sert davranmıştır kısımı zaten kaynaklıdır. Kaynak Japonya'nın sayılı gazetelerinden Asahi Shimbun gazetesindeki yazıdır. Fakat Kullanıcı:Metal Militia diğer dillerdeki kaynakları da istemiştir. Olay Japonya'da yaşandığı için diğer dillerle kayank bulumamız zordur. Özgür Politika 'da yazıldığını gördüm. Türkçe'dir ama bu konuda tarafsız bir kaynak sayılmaz, bence. Takabeg ileti 17:42, 23 Mayıs 2009 (UTC)
  • Yorum Yorum Takabeg öneri için çok teşekkürler fakat maddede hâlâ devam eden bir çalışma var; rica etsem çalışma sonlanınca aday gösterseniz ve bu adaylığı geri çekseniz? Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon Θ mesaj 19:37, 23 Mayıs 2009 (UTC)
Olur tabi. Takabeg ileti 20:06, 23 Mayıs 2009 (UTC)
  • Destek Destek Sanırım adaylıktan çekilecek fakat yine de ben maddeyi çok beğendim. Sadece maddenin üstünde yer alan uyarıların giderilmesi ve çalışmanın bitirilmesi kalmış. Böyle kendimizden maddeleri seçkin olarak görmek hoşuma gitti. İyi çalışmalar. Elimden gelirse madde için bir şeyler yapmaya çalışabilirim. --♪♫Berkay0652|ileti 15:42, 1 Haziran 2009 (UTC)
  • Destek Destek Güzel madde. Tüm vikipedistler böyle bir madde açsa mükemmel olurdu. --Maniaqq 15:46, 1 Haziran 2009 (UTC)
Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.