Vikipedi:Seçkin madde adayları/Jérôme Rothen/Arşiv1

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu maddenin "seçkin madde" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--ahzaryamedileti 21:23, 17 Mayıs 2011 (UTC)

Jérôme Rothen[kaynağı değiştir]

  • Madde uzun, iyi, tarafsız, doğru şekilde anlattığı için bu maddeyi seçkin adaylar arasına koydum. Son halini düzenli bir şekilde yapmış bulunmaktayım. Umarım SM arasına girmeyi başarır. (Ozankra 23:53, 23 Nisan 2011 (UTC))
  • Karşı Karşı Düzen açısından karışık bir madde. Bir futbol maddesini seçkin madde adayı göstermek istiyorsanız İngilizce vikipedideki en:Thierry Henry maddesi gibi bir başlıklandırmaya gidebilirsiniz. İçerikte genişletilmeli ve kırmızılıklar giderilmeli. İyi çalışmalar. --Duke ϡ»» ileti ^^ 14:28, 24 Nisan 2011 (UTC)
  • Karşı Karşı - Şu an için çok erken aşamada. Maddeyi güzel bir şekilde içeriklendirmişsiniz ancak içerik bakımından eksik yönleri olduğunu düşünüyorum. Futbol ile ilgili pek ilgilenmem içeriği tam mı değil mi ancak tam olsa bile kaynak sıkıntısı olağanüstü diyebilirim. E M P E R Y A N ileti 12:33, 25 Nisan 2011 (UTC)
  • Karşı Karşı Elinize sağlık; ama madde kriterleri karşılamıyor. Örnek futbolcu SM'leri için Thierry Henry ve Wayne Rooney maddelerine bakabilirsiniz. Biraz geliştirilir, uygun biçimde kaynaklandırılırsa belki kaliteli madde olabilir. --82 ~145 ileti 14:41, 25 Nisan 2011 (UTC)
  • Yorum Yorum Birçok yazım yanlışı gözüme çarptı. Noktalama işaretinden sonra boşluk bırakmama, Avrupa örneğinde olduğu gibi özel adın baş harfini küçük yazma tarzı hatalar... Tabii düzeltilebilir hatalar; ama düzende de sorunlar varmış gibi geldi bana. ..:Çalıştay:.. 19:48, 25 Nisan 2011 (UTC)
  • Karşı Karşı -Yukarıda belirtilenlere katılıyorum. Ayrıca sayfalara çok fazla bağlantı verilmiş. Monaco başlığı altında Şampiyonlar Ligi'ne 7 tane bağlantı verilmiş. Bunun gibi başka yerlerde de var. Yine yüklemlerin çoğunda -mış eki kullanılması kötü durmuş. -di'li geçmiş zaman eki kullanılsa iyi olurdu. Seksen'in dediği gibi Thierry Henry sayfası örnek alınarak tekrar geliştirilmeli.--Myrat ileti 12:22, 26 Nisan 2011 (UTC)
  • Karşı Karşı Öncelikle yazım dili ansiklopedik olmaktan uzak. İlginçtir ki kariyeri boyunca hiç kırmızı kart görmemiştir ve kariyeri boyunca hiç hat-trick yapmamıştır. ne demek? Nasıl ilginç olur bu? Kariyerinde kırmızı kart görmeyen ve hat-trick yapmayan tek futbolcu Rothen mi? Kaldı ki mevkiisi sebebiyle hat-trick yapması çok çok zor (gerçi Egemen Korkmaz yaptıydı da neyse :). Öte yandan çok fazla iç bağlantı kullanılmış, kaynak sayısı yetersiz. Birçok yerde eksiklikler mevcut. Aşırı dış bağlantı kullanılmış (bunların hemen hepsi zaten boyu, yaşı gibi sıradan bilgileri içeriyor). Sonra kapsam bakımından iyi değil. Emeğiniz için teşekkürler; ancak SM olmasını uygun bulmuyorum...--Rapsar 11:25, 27 Nisan 2011 (UTC)
  • Yorum YorumKırmızı bağlantıları yok ettim.Bence daha fazla geliştirme ile SM olabilir.--Ilgazer 15:14, 28 Nisan 2011
Kırmızı bağlantılarla SM'liğin hiçbir ilgisi yok. Her kırmızı bağlantısız ve uzun madde SM olamaz...--Rapsar 10:24, 14 Mayıs 2011 (UTC)
  • Yorum Yorum Merak etmeyin hatalı yazılarının hepsi olmasa da çoğunu düzelttim. Rothen ile ilgili fazla bağlantı bulamadığım için kaynaklar az ama bilgiler fazla kusura bakmayın. Çünkü vikipediye yeni alışmaktayım. :) --Ozankra 22:02, 14 Mayıs 2011 (UTC)
  • Destek Destek --Ozankra 22:10, 14 Mayıs 2011 (UTC)
  • Karşı Karşı İçerik yazım yanlışları dolu ve daha çok takım hayatı anlatılmış.--Westnest ileti 17:34, 15 Mayıs 2011 (UTC)
  • Karşı Karşı Karşı′lara katılıyorum. ----Cek Li Taranmesaj 08:35, 16 Mayıs 2011 (UTC)


Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.