Vikipedi:Kaliteli madde adayları/The Pilot (Friends)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.

Bu madde, Vikipedi topluluğu tarafından Kaliteli Madde seçilmiştir.--B.S.R.F. 💬 13:11, 14 Mayıs 2017 (UTC)

The Pilot (Friends)[kaynağı değiştir]

İngilizce sürümünde çeviri bir madde. KM olmak için yeterli düzeyde olduğunu düşünüyorum. --Merve (mesaj) 13:25, 4 Şubat 2016 (UTC)

  • Yorum Yorum Emeğine sağlık. Maddeyi henüz okumadım, ilk dikkatimi çeken noktalar kaynakların arşivlenmesi gerektiği, "Dizi başlamadan önce Courteney Cox kadrodaki en meşhur oyuncuydu" yorumunun kişisel ve doğrulanamaz olduğu, bölümden bir ekran görüntüsünün olmayışı oldu.--RapsarEfendim? 20:45, 11 Şubat 2016 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı @Rapsar ekran görüntüsü ekledim, görüntünün altından yazıyı kaldırdım ve kaynaklar aşivlendi.--Merve (mesaj) 15:07, 12 Haziran 2016 (UTC)
  • Kullanıcı:Yelester, emeğine sağlık; ancak çoğu kaynak, kaynak gösterme şablonları kullanılarak oluşturmamış. Bu sıkıntı yaratan bir durum, düzeltilmeleri lazım. Onun dışında birkaç ufak hatayı da düzeltmeye çalıştım.--RapsarEfendim? 09:12, 2 Ağustos 2016 (UTC)
  • Destek Destek Bir yılı geçmiş, topluluğumuz gerçekten SİS konusunda ölü. -MHIRM. 22:46, 15 Şubat 2017 (UTC)
  • Destek Destek "put pilot" tabiri pek açık değil, onun dışında herhangi bir sıkıntı göremedim. --Hedda Gabler (eski) (mesaj) 15:50, 12 Nisan 2017 (UTC)
  • Destek Destek "Yaratıcı" tabiri bizde eskiden kalma bir şey. Artık Türk televizyon dizilerinde de geçtiği üzere buna biz "proje tasarımcısı" diyoruz. Bir iki yerde bunu düzelttim (aynı şekilde şablonda da), bir de maddemiz Kategori:Pages using deprecated image syntax kategorisindeydi onu da düzelttim. ~ Z (m) 12:57, 13 Nisan 2017 (UTC)
  • Destek Destek Kaynak düzenlemelerini yaptım, şu an bir engel gözükmüyor KM olmasının önünde. @BSRF, fikir birliği oluştuğunu düşünüyorsan sen de sonlandırabilir misin adaylığı?--RapsarEfendim? 22:09, 6 Mayıs 2017 (UTC)
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.