Vikipedi:Kaliteli madde adayları/Kraliçe (albüm)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.

Bu madde, Vikipedi topluluğu tarafından Kaliteli Madde seçilmiştir.--RapsarEfendim? 10:17, 17 Haziran 2014 (UTC)

Kraliçe (albüm)[kaynağı değiştir]

KM olabilir diye düşünüyorum. Lütfen eksik veya yanlış gördüğünüz kısım varsa belirtin düzeltme yapmaya çalışırım. - Seyit mesaj 14:44, 25 Nisan 2014 (UTC)

  • Yorum Yorum Öncelikle emeğine sağlık Seyit. Maddede birkaç düzenleme yaptım, sıkıntı yaratan bir şey olursa buraya yazarsın. Gözüme çarpan birkaç noktayı yazıyorum:
  1. Kaynakların arşivlenmesi iyi olacaktır.
  2. The Dø grubunun resmine gerek var mı? Bir şey kattığını düşünmüyorum okurlara.
  3. Bir de Emrah Karanduman için besteci denilmiş ama?--RapsarEfendim? 12:14, 29 Nisan 2014 (UTC)
Düzenlemeler için teşekkürler. Tüm kaynaklar bu sitede arşivlenmiş durumda. O yüzden hepsinin arşiv bağlantısını eklemedim kırık bağlantı olmadıkları için. Yalnızca Twitter'a verilen kaynakların arşivini ekledim, Türkiye'de çeşitli erişim kısıtlamalarıyla karşılaşabildiği için. The Dø'nun fotoğrafı olmadan çok boş ve yavan gözüktü o kısım gözüme. Ayrıca The Dø'nun üyeleri Dan Levy ve Olivia Merilahti albümdeki "Tribe Gir"in bestecisi. Fotoğrafta da ikisi olduğu için koydum. Kaldırmasak daha iyi olabilir bence. Emrah Karaduman albümdeki "Hasta" ve "Bir Bela" şarkılarının bestecisi. İstersen şarkı listesine düzenleyenleri yazmak yerine bestecileri yazabilirim daha anlaşılır olması açısından. - Seyit mesaj 13:20, 29 Nisan 2014 (UTC)
Grubun neden kullandığını anlayabiliyorum da, o resmi orada görmek okura (en azından benim için) bir fayda katmıyor :) Onların orada çalmasını gördüm, Kraliçe albümüyle alakalı bir katkı verdi mi bana? Keşke konser fotoğrafları falan olsaydı, eklerdik. Kraliçe + Ya Ya Ya Ya için bir kapak varsa o eklenebilir. " Bu iki albümün tamamında Sinan Akçıl tarafından yazılıp bestelenen şarkıları seslendirdi" cümlesi geçiyor ya metin içinde, onun için Karaduman'dan bahsetmiştim.--RapsarEfendim? 15:04, 29 Nisan 2014 (UTC)
Fotoğrafı değiştirdim, daha iyi oldu sanırım şu an eskiye göre. Kraliçe + Ya Ya Ya Ya'nın ek bir kapağı yok. "Bu iki albümün tamamında Sinan Akçıl tarafından yazılıp bestelenen şarkıları seslendirdi" ifadesi, Hande'ye Neler Oluyor? ve Teşekkürler albümleri için yazılmış. Ki bu iki albümde de şarkıların tamamı Akçıl tarafından yazılıp bestelenmiş. Kraliçe'de ise şarkıların tamamı Akçıl tarafından yazılmış, beş tanesi Akçıl tarafından bestelenmiş. - Seyit mesaj 16:52, 29 Nisan 2014 (UTC)
  • Destek Destek Grupla ilgili herhangi bir resmin okurlara bir şey katacağını düşünmüyorum diyeyim :) Yine de bu, kaliteli madde olmasına bir engel değil. Yukarıdaki düzenlemelerin ve verdiğin yanıtların ardından kaliteli madde olmasının önünde bir engel kaldığını düşünmüyorum. Emeğine sağlık tekrardan.--RapsarEfendim? 08:06, 3 Mayıs 2014 (UTC)
  • Destek Destek Kriterleri karşıladığını düşünüyorum. Eline sağlık.--B.S.R.F. 💬 15:00, 5 Mayıs 2014 (UTC)
  • Destek Destek Fabrika gibisin Seyit, kısa zamanda Kaliteli Madde adaylık sayfasını canlandırmışsın. 2 destek oyu gözüme çarpınca maddeyi inceleme gereği duydum (Bu sıralar spor maddelerini geliştirdiğim için pek aday maddeleri inceleyemiyorum). İlk eklediğin zaman da bir göz gezdirmiştim maddeye. Maddedeki resmi sağ tarafa almışsın galiba bence daha güzel olmuş bu şekilde. Ellerine sağlık görüşüm olumlu. Diğer adaylık sayfalarını da incelemek isterim ancak bir süre kendi çalışmalarım nedeniyle hiç bir maddeyi inceleyemeyeceğim galiba. Madde çok güzel bir üslupla yazılmış. Kafama tek takılan cümle ise Bu albüm adının Şükrü Saraçoğlu'nda duyurulduğunun açıklandığı cümle oldu. Şöyle bir cümle olsa daha mı sade ve açıklayıcı olurdu acaba:
"Fenerbahçe ve AEL Limassol takımları arasında 8 Kasım 2012 tarihinde oynanan 2012-13 UEFA Avrupa Ligi maçında, Şükrü Saracoğlu Stadyumu'ndaki reklam panoları aracılığıyla albümün adı ve yayımlanma tarihi duyuruldu/açıklandı."
ya da
"Albümün adı ve yayımlanma tarihi, 8 Kasım 2012 tarihinde Fenerbahçe ve AEL Limassol takımları arasında oynanan 2012-13 UEFA Avrupa Ligi maçında, Şükrü Saracoğlu Stadyumu'ndaki reklam panoları aracılığıyla duyuruldu/açıklandı." Tekrar ellerine sağlık diyorum...Sait71yaz 19:55, 6 Mayıs 2014 (UTC)
Çok teşekkür ediyorum yorumların ve övgülerin için :) Cümleyi değiştirdim. - Seyit mesaj 14:32, 7 Mayıs 2014 (UTC)
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.