İçeriğe atla

Vikipedi:Kaliteli madde adayları/Kürtlerin kökeni

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu maddenin "kaliteli madde" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--B.S.R.F. 💬 17:31, 2 Aralık 2016 (UTC)

Kürtlerin kökeni[kaynağı değiştir]

Hakkında tartişmaların yapıldığı ve doğruluk payının düşük olduğu çeşitliği iddiaların yerini kesin olacak alamayacak olmasına rağmen Vikipedi'de "Kürtlerin kökeni" üzerine bir araştirma yapmak isteyenler için birincil elden kaynak niteliğindedir.Bizzat yazmak istediğim bir kitaptan ödün vererek hazırladım.Gerçi önceliğim bu tür bir maddeyi "Vandalizm"den uzaklaştirma çabasıdır.Kaliteli bir madde olduğunu anlamak için söz konusu maddenin ismine takılmamak yeterli olacaktır diye düşünmekteyim.Bazi eksiklikleri var ise bunları yorumlayarak düzeltilmesine yardımcı olabilirsiniz.Aamir Khan Lepzerrin 08:38, 27 Mart 2016 (UTC)

  • Karşı Karşı Madde "özgün araştırma" yoluyla aktarılan veriler ve kaynak kırparak farklı anlamlar çıkarılabilen bilgiler mevcut. Ayrıca maddenin Kürtler maddesine eklenmesinden yanayım, belki bu bilgilerin doğru eklenmesi suretiyle o madde kaliteli yapılabilir. --Ahmet Turhan (mesaj) 21:04, 28 Mart 2016 (UTC)
  • Karşı Karşı KM'nin özelliklerini karşılamıyor. --Boyalikus (mesaj) 21:13, 28 Mart 2016 (UTC)
  • Karşı Karşı Madde Özgün araştırma içeriyor, KM kriterlerini de karşılamıyor gördüğüm kadarıyla --İnternionmsj 20:56, 29 Mart 2016 (UTC)
  • Karşı Karşı önceki yorumlara katılarak... -seyit. 14:15, 25 Mayıs 2016 (UTC)
  • Karşı Karşı Madde adından başlayarak özgün araştırma yaratıldığı görülebilir. Herhangi bir ulusun kökeni ancak bir masal olabilir. Bu tür maddeler ya genetik tarihi, geçmişi, kökenine dair tezler gibi maddelerde işlenir ya da ulusun kendi maddesinde alt başlık olabilir.--Kafkasmurat- 07:14, 11 Eylül 2016 (UTC)
  • Karşı Karşı Birçok yazım kuralı hatası ve imla hataları ile dolu. Diğer kullanıcıların özgün araştırma ve yorumlama konusundaki endişelerine katılıyorum. KM kriterlerini karşılamıyor ne yazık ki. --Maurice Flesier message 18:35, 25 Eylül 2016 (UTC)
  • Destek Destek Sevgili müslüman kürt kardeşim yazmış. En muntazam masdarları da eklemiş. --II. Niveles (mesaj) 02:59, 14 Kasım 2016 (UTC)
Maddeyi yazan kişinin "müslüman kürt" olması destek gerekçesi arasında mı? --Ahmet Turhan (mesaj) 12:42, 14 Kasım 2016 (UTC)
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.