Vikipedi:Devriyelik başvurusu/Arşiv/Nisan 2013

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Merhaba,
Ben Kerem A. 23 yaşındayım. 2003 yılından beri internet dünyasında yer almaktayım. Kocaeli Üniversitesi 4.sınıf öğrencisiyim. Ülkemdeki insanların Vikipedi'ye güvenini görüyor ve buna katkıda bulunmak istiyorum.
İnternet kullanımında web tasarım, arama motoru optimizasyonu ve e-ticaret alanlarında ileri derecede bilgi, referans ve tecrübe sahibiyim. Yabancı dil olarak ileri seviyede İngilizce bilmekteyim. Vikipedi projesine katkadı bulunmak için devriyelik başvurusu yapmak istiyorum.
İyi çalışmalar dilerim. Affection90TR (mesaj) 09:50, 2 Nisan 2013 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı İlk ve tek katkınızı bu sayfada gerçekleştirmişsiniz. Lütfen Vikipedi'yi daha yakından tanımaya ve devriyelik için gerekli terfi ölçütlerini sağlamaya çalışın. İyi vikiler. --Superyetkinileti 15:42, 2 Nisan 2013 (UTC)
Merhaba,
Katkı sayım az da gözükse, başkaları tarafından deneyimsiz de gözüksem sonuç olarak devriyelik için başvurmaya karar verdim.
Vikipedi kurallarının çoğunu deneyerek öğrendim. Yeni maddeye nasıl resim eklendiğini ve interwiki bağlantılarını eklemeyi bilmediğim için bir süre yeni madde oluşturamadım. O zamanlar Vikipedi telif hakkı konusunu iyi bilmediğimden dolayı (okuduğum halde!) çeşitli ihlaller yaptım. Neredeyse çoğu kuralı, kural ihlali yaptıktan sonra öğrendim, ki bu da daha iyi oldu.
Maddelerde küçük bir değişiklik yapmaktan çekindiğim için bütün ayrıntılarına odaklanıyorum. Mesela Kış Savaşı maddesinde sadece "Finli" kelimesini düzeltecektim ama işin içine girince çıkamıyor insan. İngilizce maddeyle karşılaştırdığımda, Türkçe maddenin bilgi kutusunda eksikler ve yanlış rakamlar olduğunu gördüm. Onları da güncelledim. Baktım önemli notlar da var, onları da ekledim. Sonra giriş bölümü kısaydı. Onu da hallettim. Sadece bir hatayı düzelt, gerisi de başkalarına kalsın diyemediğim için katkı sayım biraz düşük kaldı.
Toparlarsak, aslında kuralları bildiğime inandığım halde "Daha zamanı var." diyordum. Otomatik olarak beyaz listeye girmeme az kalmıştı. Ama Superyetkin tarafından yükseltilince kendime güvenim arttı. Devriyelik başvurusu için biraz daha düşündüm ve sonunda başvurmaya karar verdim.
Sebep ise: Oluşturduğum maddelerin onay alması bazen normalden uzun sürüyordu ama beyaz listeye girmemle o sorunum ortadan kalktı. Devriye olarak, düzenleme yapmaktansa, madde onaylamakta daha hızlı olacağıma inanmamdır. (Ha bu demek değildir ki Fin şarkıcıların Türkçe sayfalarını açmayı bırakacağım. :)
Teşekkürler. Gulo Luscus (mesaj) 13:25, 3 Nisan 2013 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 19:25, 28 Nisan 2013 (UTC)
İçeriklere özgün bilgiler ekleyerek ve anlam karmaşasını gidererek Vikipedi'ye büyük katkılar sağlamak, anlaşılır, sade bilgilerle aydınlatma ve lüzumsuz bilgilere yer vermeme. Teşekkür ederim. Jumpeax (mesaj) 15:05, 10 Nisan 2013 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Lütfen Vikipedi'yi daha yakından tanıyın. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 19:30, 28 Nisan 2013 (UTC)
Yararlı olabilecegimi düşünüyorum ve sayfa yöneticiligini iyi yaptıgımı düşünüyorum vikipedia gibi dünyanın en önemli ansiklopedisinde görev yapmak benim için bir şereftir. Efsane 8519 (mesaj) 22:16, 21 Nisan 2013 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Vikipedi içeriğinde ki tek katkınız işbu devriyelik başvurusu. Devriyelik hakkı kazanımı ile ilgili ölçütleri sağlamaya çalışmanızı rica ederiz. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 15:24, 22 Nisan 2013 (UTC)
Daha önce devriyelik yaptım ve buradaki şartları sağladığımı düşünüyorum. Vandalizm ve 3GD ihlali gibi sebeplerden engellendim. Ancak hatalarımı anladığımı ve yeniden devriye olabileceğimi düşünüyorum. — Handsome128mesaj
  • Yorum Yorum Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak misali kullanıcı hakkında şikayet henüz kapatılmamıştır. --Kmoksy (mesaj) 18:56, 28 Nisan 2013 (UTC)
  • Yorum Yorum Hakkımda şikayet bulunması başvuru yapamayacağım anlamına gelmez. Lütfen siz Vikipedi'yi iyice bir öğrenin ve önce kendinize bakın sürekli beni eleştirmekten vazgeçin. Beni çok rahatsız ediyorsunuz. — Handsome128mesaj 21:17, 28 Nisan 2013 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Hemen hemen her politikayı bir şekilde ihlal ettiğinizi gözlemliyorum ve burada Kmoksy'nin yorumuna karşılık yorumunuzda da VP:İÜYYKÜD resmi politikasını ihlal ettiniz. Devriye olmanız şu an için mümkün görünmüyor. Soğukkanlı olmalı ve politikalarımıza ters düşmemeye özen göstermelisiniz. --Garbino ileti 21:24, 28 Nisan 2013 (UTC)