Vikipedi:Denetçi isteği/Dava/Mehmetermiş

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Mehmetermiş[kaynağı değiştir]

Mehmetermiş sadece Kurtlar Vadisi Pusu maddesinde editörler tarafından onaylanan sürümleri geri alıyor. Diğer alanlarda katkıları yok denecek kadar az. Kullanıcının 3GD engeli yememek için kullandığı bir kukla olma olasığı denetlenebilirse güzel olur.

Davranışsal izler.

  • İki kullanıcı da değişikliklerini Kurtlar Vadisi Pusu ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (dizi) olmaz maddeleri üzerine yoğunlaştırmış.
  • Editör mesaj uyarılarına cevap yazmıyorlar.
  • Genelde değişikliklerinde (Etiket: Görsel Düzenleyici değişikliği) etiteki var.
  • Değişiklik özetlerinde tüm harflerin büyük olması göze çarpıyor.
  • Cümle öğelerinde benzerlik. Fiil sonrası ve bağlacı kullandıktan sonra tekrar fiil ile bitirme. Sık rastlanıyor. Bir örnek. [1] [2] Alexandre M. 22:01, 24 Kasım 2015 (UTC)

Kullanıcı:Eldarion, Kullanıcı:Elmacenderesi ve Kullanıcı:Sadrettin. İsteğin üzerinden bir ay geçti. Vikipedi IP adresi katkılarını özel bir durum olmadıkça sadece 3 ay saklıyor. Lütfen denetleme gerekli mi gerekli değil mi, zamanınız olunca bir ilgilenin. Alexandre M. 16:08, 20 Aralık 2015 (UTC)

Olanaklı Kullanıcılar arasında bir IP çakışması görülmemektedir, davada belirtilen izler dahilinde kukla olma ihtimalleri var ancak emin olmak için yeterli değil, devamı dahilinde davranışsal iz bakımından işlem yapılabilir. Sevgiler. --e.c. 22:54, 20 Aralık 2015 (UTC)