İçeriğe atla

Vikipedi:Botlar/İstekler/Arşiv/2021 Aralık

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tartışma sayfasına proje eklemesi[kaynağı değiştir]

Merhaba, listesi olan maddelerin tartışma kısmına

{{Vikiproje | Proje = Yaşam Ağacı | Sınıf = taslak | Önem = az }}

eklenmesini istiyorum mümkünse.

Maddelerin listesinin olduğu yer: Kullanıcı:Vikiolog/deneme tahtası11 şimdiden teşekkürler :) ᕓikiolog ♥෴ 16.21, 2 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

E Yapıldı --Superyetkinileti 19.44, 2 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]
Teşekkür ederim Superyetkin. Ben tekrar aynı şekilde listeliyorum, çoğaldıkça buraya yazarım arada veya haftada bir falan kontrol edilebilir gibi istenirse :) Bir de bilgi almak istiyorum, yapılabilirse istek açayım ona da. Bu açtığım maddelerin wikidataya bağlı olanlarda, otomatik taksonkutu içinde resim kısmı boş olup da, wikidataya konmuş resim varsa, o resimleri otomatik taksonkutu şablonunun içine |resim=resim adı olarak ekleme durumu nedir? Böyle bir durum varsa Yaşam Ağacı projesindeki kategoridekilere bu işlem yapılabilir mi? ᕓikiolog ♥෴ 18.38, 3 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]
Resim bilgisi ilgili modül aracılığıyla Vikiveri'den otomatik olarak çekilebilir. --Superyetkinileti 20.27, 3 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]
Peki Superyetkin,
{{Vikiveri görsel |1={{{resim|}}} }}
, projedeki bütün maddelere bunu eklemen mümkün mü izleme sağlanabilmesi için resimlerin varlıklarını? En azından otomatik çekme işleminin artı eksilerini düşünene kadar, izleme listesi oluşsa ("Kategori:Türkçe Vikipedi üzerinde resmi olmayan ama Vikiveride resmi olan maddeler" altında) belki kullanıcılar manuel de ekleyebilir interaktiflik olur bir yerde.
Bahsettiğin modüle eklemek daha mantıklı olacak, ancak uyandım, o yüzden mesaj iptal :) ᕓikiolog ♥෴ 22.46, 3 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]
Tekrar merhaba Superyetkin :) 1. deneme listesi birikti tekrar, müsait olduğunda yapabilir misin? Bu sefer bağlantıları hazır :)
2. Bir de ek bilgi vererek istekte bulunmak istiyorum. VikiProje Bitki, Vikiproje Hayvanlar, VikiProje Böcekler, VikiProje Balıklar, VikiProje Amfibiler ve Sürüngenler, Vikiproje Kuşlar, VikiProje Dinozorlar, VikiProje Kaplumbağalar ve VikiProje Kedi, Vikiproje Yaşam Ağacının alt dallarıdır. Onları eklediğin tartışma sayfasına Yaşam Ağacının bu şablonunu da eklersen sevinirim. Sevgiler :) ᕓikiolog ♥෴ 20.10, 12 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]
3. tur hazır müsait olunduğunda :) ᕓikiolog ♥෴ 10.44, 24 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]
4. tur müsait olunduğunda yapılabilir mi? Teşekkürler şimdiden :) ᕓikiolog ♥෴ 07.25, 27 Mart 2022 (UTC)[yanıtla]
E Yapıldı --Superyetkinileti 18.17, 28 Mart 2022 (UTC)[yanıtla]
5. tur hazır müsait olunduğunda :) ᕓikiolog ♥෴ 07.56, 8 Mayıs 2022 (UTC)[yanıtla]
E Yapıldı --Superyetkinileti 13.41, 8 Mayıs 2022 (UTC)[yanıtla]

Sayfaları Vikiveri'ye bağlama sayılarına göre Vikipedistler listesi[kaynağı değiştir]

Merhabalar,

Sanırım isteğim başlıktan gayet net anlaşılıyor :). Değişiklik sayılarına göre Vikipedistler listesi, Başlattığı madde sayısına göre Vikipedistler listesi, Aldıkları teşekkür sayısına göre Vikipedistler listesi, Gönderdikleri teşekkür sayısına göre Vikipedistler listesi gibi listelerimiz mevcut.

Bu listelere Sayfaları Vikiveri'ye bağlama sayısına göre Vikipedistler listesi açılmasını talep ediyorum. Bu hususla ilgili şablonu ve formüle döndürülüşünü @Superyetkin yapmıştı. Yine diğer listeler gibi YBot marifetiyle güncellenebilir.

Liste, Vikipedistleri daha fazla sayfayı Vikiveri'ye bağlamaya teşvik edeceğinden yararlı olacağı hususlar:

  1. Herhangi bir hususta bilgi almak istediğimizde eğer Türkçe Viki'deki sayfa çok kapsamlı değilse maddenin Vikiveri bağlantılarından diğer dillerde hangisi seçkin madde veya kaliteli madde ise o dile gidip sayfayı Türkçe'ye çevirerek almak istediğimiz malumatı alabiliyoruz.
  2. Bu durum kapsamlı ve kaliteli maddelerimiz için tersine kullanım sağlayacaktır. Otomatik olarak Vikipedimizin okunurluğu da artmış olacaktır. Türkçe Vikipedi'nin doğal bir reklamı olacaktır.
  3. Bir sayfaya kaynak eklemek istediğimizde Vikiveri bağlantılarından diğer dillerdeki kaynaklara ulaşıp kaynağı Türkçe'ye çevirerek kontrol edip ilgili yerlere koyabiliyoruz.
  4. Bu durum kapsamlı ve kaliteli maddelerimiz için tersine kullanım sağlayacaktır. Türkçe kaynakların tüm Vikipedi projelerindeki kullanımını artıracaktır.
  5. Bir sayfayı geliştirmek istediğimizde sayfa belli bir seviyeye gelmişse en azından taslak halini almışsa sıfırdan çevirmek yerine hakim olduğumuz dildeki bağlantısından sayfayı elle çeviri yaparak geliştirebiliyoruz.
  6. Bu durum kapsamlı ve kaliteli maddelerimiz için tersine kullanım sağlayacaktır. Nevmit ☛☛ mesaj 22.51, 12 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]
E Yapıldı --Superyetkinileti 20.01, 26 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]
Teşekkür ederim @Superyetkin. Nevmit ☛☛ mesaj 15.05, 27 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]