Vikipedi:Şikâyet/Hizmetli/Arşiv/2014

Vikipedi, özgür ansiklopedi


Şikâyet sebebi[kaynağı değiştir]

Aşağıda verdiğim Silme Günlüğü kayıtlarında gibi hizmetli, her bir dakika da silme işlemi yaptığı görülmektedir. Bu işlemlerin keyfi olduğunu düşünmekteyim. Ve tarafımızca açılan Globya isimli başlık' da bu işlemlerin içerisindedir.Bu imzasız yazı Halityesil (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Savunma[kaynağı değiştir]

Diğer kullanıcıların yorumları[kaynağı değiştir]

Karar[kaynağı değiştir]

Bu tip gereksiz hareketler ile bu sayfayı meşgul etmeyiniz. Şirketiniz tanıtımını yapmak için başka ortamlar seçmenizi tavsiye ederim. Ek olarak Theoden'in kullanıcı ve kullanıcı mesaj sayfalarının adını değiştirme çabalarınız sebebiyle uyarıldınız. Vandalizme devam etmeniz halinde engelleneceksiniz. --Eldarion 09:36, 16 Ocak 2014 (UTC)

Şikâyet edilen kullanıcı: Kibele (mesajkatkılarsayfa taşımaengelleengel kaydı)

Şikâyet nedeni[kaynağı değiştir]

Sayın Kibele ne yazık ki -bunu üzülerek söylüyorum- yetkisini makul ölçüler dışında kullanmaktadır. Verdiği haksız cezalar yüzünden günlerce bu platformdan uzak kaldım. Siyasal İletişim maddesine alt başlık olarak "Siyasal İletişim 2.0" ekledim. İşbu ilavemin dayanağı olarak bir akademisyenin akademik bir dergide yayımlanan makalesini ekledim. Sayın Kibele yaptığım değişikliği geri aldı. Kendisinden gerekçe bildirmesini istedim. Fakat yaptığı eylemin gerekçelerini makul bir biçimde açıklamak yerine tam "1 aylık" erişim cezası vererek beni yine susturdu. Sizce bunlar reva mı? Canımızın sıkıldığını engellersek kim içerik ekleyecek, kim düzenleyecek? Ansiklopedi mi olacağız yoksa 3. sınıf bir forum sitesi mi?
Sürç-i lisan var ise affola
Saygılarımla... İkmal (mesaj) 11:59, 3 Haziran 2014 (UTC) --İkmal (mesaj) 11:59, 3 Haziran 2014 (UTC)

Savunma[kaynağı değiştir]

Diğer kullanıcıların yorumları[kaynağı değiştir]

Karar[kaynağı değiştir]

Sizin de dediğiniz gibi, Vikipedi bir forum sitesi değil bir ansiklopedidir. Kişisel tanıtımınızı yapmak için başka ortamlar kullanmanızı tavsiye ederim. Bu tarz davranışlar ile görüşlerinizi açıklamak için Vikipedi'yi aksatmayınız.--Eldarion 12:42, 3 Haziran 2014 (UTC)