Tartışma:Donald Trump

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Düzenleme isteği[kaynağı değiştir]

Kendisi Amerikan başkanı oldu ama düzenleme engeli var. @Eldarion - BubbleOOO (mesaj) 10:26, 9 Kasım 2016 (UTC)

Koruma düzenlendi. --Eldarion 12:39, 9 Kasım 2016 (UTC)

Düzenleme İsteği[kaynağı değiştir]

Kendisi Amerika Birleşik Devletleri'nin başkanı oldu, fakat düzenleme engeli bulunuyor.— Bu imzasız görüş EnharU (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Kaynaklı bilgilerin çıkarılması[kaynağı değiştir]

Kaynaklı bilgiler, sebep gösterilmeksizin, kaynakllarıyla beraber çıkarılıyor. --Neolegen (mesaj) 15:58, 29 Ocak 2017 (UTC)

Bu tarz bir söylemle bir sonuca varamayacağınızı ve yıkıcı olacağınızı belirteyim. Kaynaklı içerik çıkartılmıyor girişte kaynak kullanmak mecburi değil, o CNN kaynağı zaten seçimler kısmında mevcut. Bilgi kutusundaki çıkarılması ise tamamen sadeleştirme amaçlı. Theresa May maddesinin şu sürümüne bakmak lazım. Neredeyse 50 cm bilgi kutusu. BSRF ile konuşup sadeleştirdim. Her şeyi İngilizce vikiden alma mecburiyeti yok. O kutuların uzun olması mobilden okuyanlar için eziyet. Eklediğiniz her şey zaten madde içinde kaynaklı şekilde mevcut. Algı yaratmaya gerek olmadığını belirtmek isterim. İyi çalışmalar.--Kingbjelica (mesaj) 16:10, 29 Ocak 2017 (UTC)
Açıklama yapmadan bilgi çıkararak insanların hevesini kırıyorsunuz. Bir iki cümleyle neden çıkardığınızı açıklamanız hem benim gibi yeni kullanıcıların hatalarını görerek faydalanmasını sağlar hem de bir bilginin eklenmesi ya da çıkarılması gibi basit bir süreç için bu kadar uzamaz. Size de iyi çalışmalar. --Neolegen (mesaj) 18:19, 29 Ocak 2017 (UTC)

Özet konusunda haklısınız ama heves kırma konusunda haklı değilsiniz. Öyle bir amacım olsa doğrudan düzenlemenizi geri alırdım. Yapmadım bunu, ama siz yaptınız. Olay bundan ibaret, iyi çalışmalar.--Kingbjelica (mesaj) 18:36, 29 Ocak 2017 (UTC)

Öyle bir amacınız olduğunu değil, sadece böyle bir sonuç doğduğunu (daha doğrusu doğabileceğini) düşündüm. Ben de aslında bilgileri geri getirirken düzenlemenizi toptan geri almamıştım. Kusura bakmayın. Tekrar iyi çalışmalar dilerim. --Neolegen (mesaj) 21:03, 29 Ocak 2017 (UTC) -21:19, 29 Ocak 2017 (UTC)

Evrensel değil[kaynağı değiştir]

Türkiye ile ilişkiler kısmının yersiz önem verme olduğunu ve evrensel olmadığını düşünüyorum. Trump'ın Çin, Meksika, Ukrayna, İsrail, Rusya etc. ile ilişkileri daha "önemli" olurken, Türkiye kısmının Başkanlığı bölümünün önemli bir bölümünü kapsaması uygun değil. Ayrı bir madde olmalı veya ABD-Türkiye ilişkileri sayfasına taşınmalı. Dış ilişkiler kısmı oluşturulup altında -diğer devletler ile beraber- Trump'ın Türkiye ilişkileri bir kaç cümle ile bahsedilebilir. en:Foreign policy of the Donald Trump administration Gogolplex (mesaj) 12.07, 4 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]