Tartışma:Yeni Sincanspor

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Rapsar tarafından 5 yıl önce Sincan Belediyespor? başlığına
Vikiproje Futbol (Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Futbol maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Futbol kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye (Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Sincan Belediyespor?[kaynağı değiştir]

Kullanıcı:Sabri76, Sincan Belediyespor'un logosunda da 1984 yazıyor. Aynı takım mı acaba bu ikisi? Yönlendirelim öyleyse.--RapsarEfendim? 20:10, 20 Ekim 2016 (UTC)

Hayır farklı takımlar [1] ve [2]. TFF'yi baz alırsak tabii --Śαвяí¢αи76ileti 20:13, 20 Ekim 2016 (UTC)
@Rapsar Sincan Belediyespor profesyonel ligde yer almış mı? Ben bulamadım. Öyleyse zaten kayda değer değil.--Teacher0691 (mesaj) 19.37, 4 Kasım 2018 (UTC)Yanıtla
@Teacher0691, Mackolik'te Sincan Belediyespor, Sincanspor ve Yeni Sincanspor olmak üzere üç farklı kulüp gözüküyor. Bunlardan ikisi, birbirinin devamı olabilir ya da üç farklı kulüp olabilir, bilemiyorum. Çok karmaşık bir durum söz konusu. Gazete arşivlerine bakmak en doğrusu olacak.--RapsarEfendim? 19.46, 4 Kasım 2018 (UTC)Yanıtla