Tartışma:Trabzonspor BK

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Basketbol (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Basketbol maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Basketbol kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Kulüp isminin Trabzonspor Basketbol olarak değiştirilmesi gerekmektedir. Medical park sponsorluktan ayrılmıştır. Kaynak 1, kaynak 2 (fotomaç).Çalıştayileti 14:57, 7 Ağustos 2011 (UTC)

biraz belirsiz bir durum var gibi görünüyor ama değiştirelim biz. yeni bir durum olursa bakarız. --ki bl 15:42, 7 Ağustos 2011 (UTC)
Benim de bildiğim kadarıyla sponsorluğunu çekti Medical Park. Resmi sitelerde güncellemeler geç oluyor ne yazık ki. Galatasaray'ın resmi sitesindeki başkanlar bölümünde, göreve geleli üç ay olan Ünal Aysan'ın ismi yok mesela...--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 18:08, 7 Ağustos 2011 (UTC)