Tartışma:TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (B-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Yükseköğretim (B-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Yükseköğretim maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Yükseköğretim kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Eski kaliteli madde adayları TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi, bir kaliteli madde adayıydı ama kaliteli madde kriterlerini karşılayamadı. Aşağıda maddenin iyileştirilmesi için öneriler bulunmaktadır. Bu sorunlar halledildikten sonra madde tekrar aday gösterilebilir. Kullanıcılar ayrıca bir hata olduğuna inanıyorlarsa bir inceleme isteyebilirler.
21 Mayıs 2020 Kaliteli madde adayı Başarısız

Gereksiz bilgiler[kaynağı değiştir]

TOBB ETÜ maddesinin çok fazla anlamsız ve gereksiz bilgilerle şişirildiğini düşünüyorum. Mesela şu aşağıdaki metne bakın:

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi spor merkezinde bulunan olimpik havuz 25x50 metre ebatlarında ve 8 kulvarlıdır. Ayrıca yine spor merkezinde Fin hamamı, Sauna ve fitness salonu bulunmaktadır. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi spor salonundan üniversitenin öğrencileri ve idari personeli günün belli saatlerinde ücretsiz olarak yararlanabilmektedir. Spor merkezinde bulunan basketbol sahası lig standartlarındadır. OPTİMUM TED Ankara Kolejliler Basketbol Takımının BEKO Basketbol ligi maçları TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi spor merkezinde bulunan basketbol salonunda oynanmaktadır.

Yahu kim ne yapsın spor merkezinde bulunan havuzun ebadını ve kaç kulvarlı olduğunu ? Bu kadar anlamsız bilgiler olacağına üniversite ile ilgili, bölümler ile ilgili bilgi verilmeli diye düşünüyorum. Bu maddeye bakmak için giren kimsenin üniversitenin spor merkezindeki havuzun ebadını merak edeceğini sanmıyorum. Bence bu tür bilgiler çıkarılarak daha anlamlı içerik eklenmeli. --Rüstem Türkmen (mesaj) 19:10, 2 Ocak 2015 (UTC)