Tartışma:Türkiye Türklerindir

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Siyaset (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Siyaset maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Siyaset kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

eksik şablonu eklenme sebebi[kaynağı değiştir]

şablonun eklenme sebebi içeriğin yeter,i derecede yansıtılmayışıdır. --— heddagabler 10:26, 22 Haziran 2012 (UTC)

Kayda değerlik[kaynağı değiştir]

KD midir acaba? Eleştiriler başlığı, bu slogan hakkında kişisel görüşlerini belirten (o dönemlerde yaşanan olayların da etkisiyle) gazeteci-yazarlardan oluşuyor. Giriş kısmı ve etkisi kısmı, belki de eleştirilerin bir kısmı gazete maddesine aktarılabilir diye düşünüyorum, ayrı bir başlık olarak.--RapsarEfendim? 10:34, 22 Haziran 2012 (UTC)

bence kayda değerdir yine de maddeye de aktarılabilir ki hürriyet'e yönelik en büyük eleştiridir bu slogan. --— heddagabler 10:37, 22 Haziran 2012 (UTC)
KD olmadığını düşünsen maddesini açar mıydın zaten :) Aslında KD demek isterken, ayrı bir madde olacak kadar kapsamlı mı, ansiklopedik değer taşır mı demek istemiştim. KD olmayan içeriği zaten neden taşıyalım diyeyim? :)--RapsarEfendim? 10:40, 22 Haziran 2012 (UTC)
ya ben yıllardır okurum bu tartışmayı ama işte kaynak toplamaye gelince üşendim doğrusu. yine de aktarılabilir. benim için sorun değil. --— heddagabler 10:41, 22 Haziran 2012 (UTC)

aktarılma meselesi[kaynağı değiştir]

slogan gazeteden önce de vardır. [1], [2], [3], [4] maddeyi de bu şekilde düzenlemek grekiyor. --kibele 14:38, 13 Ocak 2014 (UTC)