Tartışma:Lost (6. sezon)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Televizyon dizileri (C-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Televizyon dizileri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Televizyon dizileri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Listeler (Liste-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Listeler maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Listeler kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Liste  Bu madde Liste-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Bu madde bütün Lost sezonları gibi SL olmayı hak ediyor. Böyle bir çalışma olacak mı? --Kerem 233 12:28, 27 Mayıs 2010 (UTC)

@Ahmet Turhan, ilgileneceğim en yakın zamanda. --Hedda Gabler (mesaj) 18.56, 21 Nisan 2020 (UTC)[yanıtla]
@Hedda Gabler selam. Hâlâ ilgilenmeyi düşünüyor musun? Seçkin konu olmasını çok isterim. Robingunes; 07.05, 26 Nisan 2021 (UTC)[yanıtla]
@Robingunes, pek vaktim yok ama vakit bulursam ilgileneceğim. --Hedda Gabler (mesaj) 10.08, 13 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]