Tartışma:Kerem Bürsin

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Madde içeriği, ansiklopedik bir maddeden daha ziyade cast ajansı rehberine benzediğinden boşaltıldı. Çıkarttığım içerikte uygun olduğu düşünülenler, deneyimli kullanıcılarımız ve devriyelerimiz tarafından ayıklanarak maddeye geri getirilebilirler. Diğer kullanıcıların madde üzerindeki olumsuz işlemlerinin devam etmesi halinde ise tam dahil, koruma etkenleri göz önüne alınacaktır. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 16:19, 2 Temmuz 2014 (UTC)

Eski hali üzerinde bazı değişiklikler/temizlikler yapıp maddeyi geri getirdim. --Mavrikantmsj 06:28, 3 Temmuz 2014 (UTC)

Memleket neresi hemşerim?[kaynağı değiştir]

Taksi şoförü bu ifadeyle sorar nereli olduğunuzu. Amaç konuşma açmaktır. Zaten baştan "hemşehir" olduğunuz vurgulanır, şimdi iş kalmıştır "nereden" hemşehir olduğunuzu bulmayaa. Buna ana tarafı, baba tarafı, "kökümüz", askerliğin nerede yapıldığı, üniversitenin nerede okunduğu vb unsurlar girer. Onlar tutmazsa sizinle veya taksi şoförü ile "aynı yerden olan bir askerlik arkadaşı" muhakkak vardır. :-) Bunu şunun için yazıyorum: Lütfen bu biyografilere, hatta kaynaklı bile olsa, "baba tarafından İzmirlidir" gibi anlamsız ayrıntılar koymayalım. Bunlar gerçekten fuzuli (ve ciddiyetsiz) duruyor. "İstanbul'da doğmuştu" yeter de artar bile. Bu örnekte olduğu gibi... --E4024 (mesaj) 14:56, 1 Eylül 2014 (UTC)

Kerem bursin Mirsamir Bagirzade (mesaj) 17:21, 8 Nisan 2016 (UTC)

Resim Yükleme İsteği[kaynağı değiştir]

İngilizce sayfadaki resim bu sayfaya da eklenebilir.
Link: https://en.wikipedia.org/wiki/Kerem_B%C3%BCrsin#/media/File:Kerem_Bursin.jpg - KeenPeace (mesaj) 02.00, 27 Ağustos 2021 (UTC)[yanıtla]