Tartışma:Hukuk

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Başlıksız[kaynağı değiştir]

Harici hukuk sitelerini de payaşalım, Dmoz Hukuk kategorisi Hukuk Arama Motoru ve dizini Avukat web, av.tr


Çok özür dilerim ben wiki konusunda çok acemiyim. İnşallah yanlış yapmıyorum. Hukuki net sitesinde bir yazıdan buraya geldim. Ancak tesadüf hukuki spam denmiş. Şiddetle itiraz ediyorum. Türkiyenin en aktif hukuk sitesine spam diyen angela mıdır kimdir bilmem ama bunu reddediyorum. angela bu yazıyı okursan belki biraz hicap duyarsın. Açık kaynaklı bir siteyi bilmeden nasıl spam dersin? Ayıp ya... Adamlar sizin linkinizi veriyor siz spam diyorsunuz. En iyi hukuk kaynağını yasaklayabilirsiniz ama o sizi yasaklarsa bir tane hukukçu buraya yazmaz benden dost uyarısı. İster ciddiye alın ister almayın. Bilmem anlatabildim mi angela kardeş.

  • Google dizin bağlantısını kaldırdım. Zira Google dizini, geciktirilmiş Dmoz dizinidir. Yani Dmoz>=Google. Dolayısıyla Google dizininden daha güncel olan Dmoz'dur ve Dmoz gerekli ve yeterlidir. --Egemen Eroğlu 13:17, 3 Temmuz 2006 (UTC)
  • Branşında en iyi diye bilinen hukuk sitelerini ekledim. Hukuk kategorisi gerçekten çok güzel olmuş, katılımcılara teşekkür ediyorum. Ancak yukarıda birinin dediği gibi hukuki net sitesi Türkiye'nin en iyi hukuk sitesidir. Sanırım engeli olduğundan eklemedim. Bu engelin kaldırılmasını ve wikipediamıza eklenmesini yetkisi olan arkadaşlardan diliyorum. Orada bulunan herşeyi hukuk sayfamıza eklemek isterdim ama çok fazla bilgi var başetmek mümkün değil. Bari bağlantısını koyalım ki burada yetersiz kalabilecek kısımlar için konu hakkında bilgi edinmek isteyenlere kaynak olsun. Saygılar.
  • Hukuk kategorisi gerçekten de çok yararlı. Ancak uzun zamandır her girdiğimde dış bağlantıların silindiğini görüyorum. Silinenler ise Türkiye'nin sınırlı sayıdaki önemli siteleri olmasına rağmen, malesef bazı haksız rekabet amaçlı kişilerin bu linkleri silmesini kınıyorum. Lütfen silip durmayın, zaten sayıları çok az.

Ayrıca Hukuki net için yukarıda söylenenlere katılıyorum. Bence de ülkenin en önemli hukuk sitelerindendir, bir şekilde onun da eklenmesi gerekir. Vikipedia özgür ansiklopedidir, yasakçı değil, özgürlükçüdür... (25.3.2008)

hukuki net yasaklanmış ama ticari amaç haricinde hiçbir vasfı bulunmayan,haliyle içeriğinde hiçbir bilgi olmayan başka bir site dış bağlantılarda duruyor. İzninizle düzenliyorum.

  • Hukuk sitelerinin burada neden yasaklandığını anlamak zor. Herkesçe bilinen hukukinetin bilgilerinin hepsini buraya eklenebilmesi mümkün değil. Bu sayfaya gelenlerin bari dmoz dizinine ulaşıp, oradan dilediği hukuk sitesine de girebilmesi çok daha paylaşımcı olurdu.

". Marx'ın hukuk alanındaki düşünceleri de pozitivist kuramlar arasına girer. Ona göre tüm toplumsal olaylar ekonomik olaylara dayanmakta, dolaylı olarak hukuku toplumsal olaylara dayandırmaktadır."

bu son alıntıyı hangi moron yazdıysa artık, bilmediği konu üzerine ahkam kesmekte üzerine yok sanırım. marx ve marksistler, lenin'de dahil pozitivizm ve mantıksal pozitivizmi eleştirisi üzerinden dünya görüşlerini geliştirirler. pozitivizm burjuva materyalizmine girer, marksizm ise mekanikçi materyalizmin tersine diyalektik materyalizmi savunur. ilgili konu için lenin'in "materyalizm ve ampriokritisizm" adlı eserini okuyabilirsiniz.78.186.121.164 14:17, 4 Haziran 2012 (UTC)

  • Ülkede binlerce hukukçu, onbinlerce hukuk mütehassısı var ve madde bu haldeyse, internet okur yazarlığımıza yazıklar olsun. Hukukçu bir kişi yardımcı olup bana ulaşırsa, makalenin tümünü elden geçirmeyi teklif ediyorum. --Kafkasmurat- 01:17, 1 Ocak 2014 (UTC)

Dış Bağlantılar Kısmında Güncelleme ve Düzeltme Gereken Yerler Hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba arkadaşlar. Hukuk sayfasının sonunda belirtilmiş olan "Dış Bağlantılar" bölümünde belirtilen pdf etiketli linkler yanlış sitelere yönlendiriyor ve bir tanesi belirtilen site veritabanından silinmiş. Bu linkleri yazan arkadaşlar kaynaklarınızı düzeltmenizi ve güncellemenizi rica ediyorum. 10 Mayıs'a kadar düzeltilmeyen linkleri siteden kaldıracağım, iyi çalışmalar.

--Soylusulee (mesaj) 10.31, 13 Nisan 2019 (UTC)soylusuleeYanıtla

10 mayıs'ı beklemeye gerek yok. maddeyi geliştirmeye yönelik değildi hiçbiri, tamamı çıkartıldı. --kibele 10.36, 13 Nisan 2019 (UTC)Yanıtla