Tartışma:Federal Acil Durum Yönetim Kurumu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Siyaset (B-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Siyaset maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Siyaset kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Amerika Birleşik Devletleri (B-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Amerika Birleşik Devletleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Amerika Birleşik Devletleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Eski kaliteli maddeFederal Acil Durum Yönetim Kurumu, eskiden bir kaliteli maddeydi ama bu statüsünü kaybetmiştir. Aşağıda maddenin iyileştirilmesi için öneriler bulunmaktadır. Bu sorunlar halledildikten sonra madde tekrar aday gösterilebilir. Kullanıcılar ayrıca bir hata olduğuna inanıyorlarsa bir inceleme isteyebilirler.
Central Intelligence Agency (Merkezi İstihbarat Teşkilatı) çevirisine de uyum olur hem?--Rapsar da ne ki? 16:57, 3 Kasım 2011 (UTC)
  • Pardon, şimdi gördüm yazını. İsim için bizim AFAD'dan bir kaynak buldum. Zaten bizdeki de "Afet ve Acil Durum Yönetim Kurumu"... Denklik sağladığına inanıyorum, umarım sen ve diğer herkes için de daha uygundur. VP:İBP'de direkt bu şekilde bağlantı verilince ben de oradan açmış bulundum başlığı. Diğer sayfadaki geçmiş birleştirme yapılınca taşıyacağım. Utku TanrıvereMesaj 18:43, 3 Kasım 2011 (UTC)