Tartışma:Evcil hayvan mağazası

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Hayvanlar (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Hayvanlar maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Hayvanlar kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Kedi (Taslak-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Kedi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Kedi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Bu mağazaların hepsi, kendisini pet shop diye adlandırabilir ama varsa bunun Türkçe ismini kullanmalıyız. Özellikle resim altındaki Tipik bir pet mağazası. yazısında olduğu gibi pet sözcüğü cümle içinde çok anlamsız kalıyor. Sanki pet şişe der gibi. Hayvan satış mağazası nasıl? --Mavi Ateş 15:33, 4 Ocak 2009 (UTC)

  • Güzel bir öneri...Vikipedist 15:34, 4 Ocak 2009 (UTC)

Peki o zaman başlık değişimi için ne yapmak gerekiyor? Ben tam bilemiyorum da siz yapabilir misiniz?--Mavi Ateş 15:35, 4 Ocak 2009 (UTC)

  • Biraz beklemek gerekiyor herşeyden önce, diğer kullanıcıların farklı görüşlerini almak üzere...Daha sonra maddenin adını değiştirmeyi her kullanıcı yapabilir, istenilen isim yönlendirilmişse bir hizmetliden yardım istenir. Ama önce bir fikir birliği veya başka bir fikir olmadığına kanaat getirecek kadar bir süre geçmesi gerekli...Hoşcakalın...Vikipedist 15:40, 4 Ocak 2009 (UTC)
  • O zaman diğer kullanıcıların görüşlerini alalım. Ama ben de nasıl olacak bilemiyorum. --Cennet Öztürk (mesaj) 11:30, 19 Nisan 2015 (UTC)