Tartışma:Erdoğan İran şiir tartışması

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Maurice Flesier tarafından 3 yıl önce Madde adı ve kayda değerliliği başlığına
Vikiproje Siyaset (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Siyaset maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Siyaset kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Hukuk (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Hukuk maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Hukuk kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Madde adı ve kayda değerliliği[kaynağı değiştir]

Adlandırmada bir tuhaflık olduğu kesin. Recep Tayyip Erdoğan değilde sadece Erdoğan soyadı ile tanımlamakta ayrı bir konu. Maddenin ayrı bir madde olacak kayda değer olduğu konusunda da şüphelerim var. Siyasette ve diplomaside bu tür birçok diplomatik kriz, söz düellosu ve uluslararası ilişkilerde “war of words” denen gelişmeler var. Erdoğan'ın kriz yaratan onlarca demeci var. Bu ne ilk ne de son. En son mesela Fransa Cumhurbaşkanı ile olan atışmalar, Bünyamin Netanyahu ile Twitter atışmaları, BEA yöneticileri ile Osmanlı yayılmacılığı ile ilgili görüş ayrılıkları vs. Belki İran-Türkiye ilişkileri maddesinde yer alması daha uygundur. --Maurice Flesier message 20.05, 4 Ocak 2021 (UTC)Yanıtla