Tartışma:EBA

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

kayda değerlik[kaynağı değiştir]

Fatih Projesi ile birleştirilmesini önermiştim, @Sakhalinio ayrı projeler olduğu gerekçesiyle çıkartmış. oysa fatih projesini desteklemek amacıyla kurulmuştur, gizli bir bilgi yok ortada. bakan öyle açıklıyor ama vikipedistler 'alakasız projeler' diyebiliyor. esasen bunu eklememin nedeni, kayda değerliğinin ancak o projeyle birlikte ele alınması idi. bu durumda kayda değerlik etiketi ekliyorum. --kibele 11:40, 17 Eylül 2016 (UTC)

  • Bilmediğiniz konularda yorum yapıyorsunuz. Araştırma yapmıyorsunuz. Maddeyi birleştirme hedefindeyken şimdi silmeye çalışıyorsunuz. EBA ansiklopedide olmadığı için şaşırmış ve yazmıştım. Çok büyük bir ağdır öğrenci ve öğretmen herkes tarafından günlük olarak kullanılmaktadır. Gerekli kaynaklar eklenmiştir ve eklenecektir.--Kafkasmurat- 11:56, 17 Eylül 2016 (UTC)
Sakhalinio gereken cevabı vermiş, basit bir google araması yapmadan eklenen kd etiketi ise şaşırtıcı ve kışkırtmaya yönelik..--Kingbjelica (mesaj) 12:26, 17 Eylül 2016 (UTC)

dış bağlantı yuvası olarak Vikipedi[kaynağı değiştir]

Selamlar, Vikipedi dış bağlantı yuvası değildir. Bu kadar çok dış bağlantının yer almaması gerektiğinin bir hizmetli tarafından bilinmesi gerek diye düşünüyorum. VP:DB sayfasında dış bağlantılar için "Vikipedi genel bir web dizini değildir; hiçbir sayfa salt dış bağlantılarla doldurulmamalıdır. İç bağlantı kullanmak her zaman dış bağlantılara tercih edilmelidir. Bununla birlikte, çok olmamak kaydıyla birkaç uygun dış bağlantı kullanmak okuyucular açısından faydalı olabilir." şeklinde bir tanımımız da mevcut ayrıca. Verilen dış bağlantıların bazıları [1][2] arama sonuçları. Böyle bir şey yapmadığımızın bilinmesi gerekir. Diğerleri ise hemen hemen aynı içerikli EBA nasıl kullanılır tarzı şeyler. Bunların madde içinde anlatılıp kaynak olarak gösterilmesi gerekiyor. Vikipedi kullanım kılavuzu da değildir :) Ayrıca bir blind revert yaşanmış, belirteyim. Dış bağlantıların kaynakçanın altında olması gerekir. -seyit. 17:04, 10 Kasım 2016 (UTC)

Merhaba Kullanıcı:SeyitA, tartışma sayfasını kullandığınız için teşekkür ederim, tekrarlayan ve ek bilgi içermeyen bağlantıları çıkararak, kaynak niteliği taşıyan dış bağlantıları madde içine yerleştirerek düzenleme yaptım. Umarım düzenle ilgili endişeniz giderilmiştir.iyi vikiler.-- Hakan·IST 17:44, 10 Kasım 2016 (UTC)
Teşekkür ediyorum, kolay gelsin. -seyit. 17:53, 10 Kasım 2016 (UTC)