Tartışma:Diyarbakır Cezaevi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Maddeye bu olay da eklenmeli. Olayla ilgili TBMM İnsan Hakları Komisyonu'nun raporuna da buradan ulaşılabilir. — Pınar [m] 11:31, 31 Ağustos 2009 (UTC)

  • Ben BM raporu arıyorum sabahtandır-Times'taki yazıda belirtilen raporu, ama sizin TBMM İHK raporu çok önemli sağ olun kaynaklar için.--Hedda Gabler 11:39, 31 Ağustos 2009 (UTC)
  • Taraflı olan neresi? Tartışma sayfasında gerekçe verilmeden {{taraflı}} etiketi eklenmesi doğru değildir. Ayrıca madde üzerinde çalışma var.--Muratsahinmesaj 15:48, 2 Eylül 2009 (UTC)
  • Bence de sebep çok açık olmadıkça, şablonun neden konulduğu tartışma sayfasına yazılmalı. Bu maddede yer alan bilgiler pek çok kaynaktan araştırılarak yazılmış ve doğrulanabilir nitelikte. Taraflı olduğu kanısında da değilim. --Yabancımsj 15:52, 2 Eylül 2009 (UTC)

Burada anlatılanların tarafsız olmadığı kanısındayım. --Muratakbal 12:15, 17 Kasım 2009 (UTC)

  • Tarafsız olmayan ifadeler hangileridir, burada belirtebilir misiniz? --Hedda Gabler 08:24, 18 Mayıs 2010 (UTC)

"dağa çıkmak"[kaynağı değiştir]

maddede kullanılan "dağa çıkmak"dan kasıt nedir? ben "bir kişinin dağa çıkması" olarak anlıyorum, doğru muyum? daha açıklayıcı olsa olmaz mıydı? zemheri'ye yaz 20.14, 4 Mayıs 2021 (UTC)[yanıtla]

"PKK" başlığı[kaynağı değiştir]

Bu başlıkta yazılanlar taraflıdır, doğru değildir, "iddialar" sanki bir gerçekmiş gibi eklenmiştir. Altan Tan'ı mı kaynak göstereceğiz? Silinmesi gerektiğini daha önce yazdım, silinmedi. Şimdi ben de konuyu biraz genişletip uzun bir içerik ekledim. Bu ise silindi. Problemin giderilmesini rica ediyorum. @MRTFR55 @Eemirrgs 1980OmerYilmaz (mesaj) 21.26, 12 Ekim 2022 (UTC)[yanıtla]

Tarafsız değil[kaynağı değiştir]

Esat Oktay Yıldıran maddesinin tartışma sayfasındaki tartışmada işkence iddialarının kanıtlanamadığı ve bu sebeple maddede "iddia" olarak yer verilmesi uygun görüldü. Bu maddede ise işkence iddiaları kesin yaşanmış bir olaymış gibi verilmiş. Bu hâliyle taraflıdır. Ata Barış (mesaj) 19.56, 27 Kasım 2022 (UTC)[yanıtla]