Tartışma:Datça

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye yerleşim birimleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 

"sakin ve küçük bir kasaba görünümünde", "bölgenin en önemli turizm merkezlerinden biri olmaya adaydır", "sağlık turizmi için ideal" ve benzeri söylemler sanırım tarafsızlığıyla ilgili sıkıntı yaratmış. Şablonu ben mi koydum bilmiyorum. Sanırım ben koymadım; ama yardımcı olmak adına bu ve benzeri ifadelerin kaynaksız kullanımının taraflılığa sebep olduğunu sandığımı söyleyebilirim. --Stultiwikiabana yaz 11:08, 16 Mayıs 2011 (UTC)

Strabon'un bir sözü için referans olarak, Datça'daki ticari işletmelerin listelendiği bir adres verilmiş. Bana spam gibi geldi. --Tansubana yaz 15:33, 14 Temmuz 2011 (UTC)

Kalitesiz goruntuler[kaynağı değiştir]

Datcaya hic ugramadigimdan elimde hic foto yok. Bu maddedeki resimlerin kalitesizligi beni sasirtti. Elinde dogru duzgun foto olanlar maddeyi zenginlestirip kalitesiz fotolari kaldirirsa cok makbul olur.

Belediye sitesi[kaynağı değiştir]

Datça Belediyesi sitesindeki Datça'yı Tanıyalım bölümü Vikipedi'den alınmış gibi görünüyor, sitede yer alan telif tarihi 2016, halbuki bu içerik yıllardır Vikipedi'de. Dolayısıyla telif hakkı ihlali söz konusu değil. --Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 15:47, 9 Aralık 2017 (UTC)