Tartışma:Cem Gürdap

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türk sineması (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türk sineması maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türk sineması kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

"Nedensiz içerik silinmesi" mi dalgınlık mı?[kaynağı değiştir]

Maddedeki <<Serinin bir filminde edebiyat hocası Zühtü Hoca'nın söylediği "Tiz-i reftar olanın payine dağmen dolaşır" mısrasını Tulum Hayri'yi kaldırarak tekrar et dediğinde oda şu cevabı vermiştir, "Teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır">> (aynen böyle, noktasız, "oda"lı, iki nokta üstüste yerine virgül...) cümlesini "Bu içerik Tulum Hayri maddesine ait. Kaynaklandırılabiliyorsa oraya eklenmesi uygun olur. Oyuncu sadece senaryoda yazılı olan sözleri söyler." değişiklik özeti ile kaldırmıştım. Kullanıcı:Sakhalinio "nedensiz içerik silinmesi" gerekçesi ile geri getirmiş. Muhtemelen bu ifadesi bana ait değil, arada bir IP tarafından yapılan bir silme işlemi ile ilgili olabilir, bilemiyorum. Ancak öyle bile olsa, benim "doğru" olan editimin geri alınması için hiç bir neden yok. Zira bir filmde (kurgusal içerik) bir kurgusal karakter tarafından söylenen ifade ancak o kurgusal karakterin kendi maddesini ilgilendirir. Tulum Hayri maddemiz var. İlgili kullanıcı bu kaynaksız ifadeyi isterse o maddeye ekleyebilir. Ben aynı gerekçemle (özgün araştırma olmasını bir yana bırakıyorum) içeriği kaldırıyorum. Bu açıklamam okunduktan sonra artık -tekrar- geri alınmayacağı umuduyla... --E4024 (mesaj) 14:13, 31 Ekim 2016 (UTC)

Sayın @E4024 beni az çok tanımışsınızdır. ve yaptığım birçok geri almada herhalde normaldir. Ama bazen hatada yapılabiliyor. Malum hatasız kul olmaz! Selamlar ve iyi vikiler, SakhalinioBuyrun beniiiim? 19:46, 31 Ekim 2016 (UTC)

Kaydadeğerlik konusunda sadece edebsizce yuhh diyorum. O kadar. İyice ipin ucunu kaçırmışsınız artık.--Perencal (mesaj) 23:57, 17 Nisan 2017 (UTC)