Tartışma:Bosna Soykırımı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi


Bu maddenin Srebrenica Katliamı maddesini kapsaması dolayısıyla, ileride muhtemel, maddenin ingilizce Wiki'deki gibi, birleştirilmesi önerisinin, önerilmemesini rica ediyorum. Neticede, adaletçe ispatı mümkün olmasa da, Bosna'da uygulanan bir soykırımdır ve sadece Srebrenica'ya indirgenmemelidir. Dolayısıyla, Srebrenica Katliamı Bosna'nın sadece en kötü sahnelerinden sadece birisidir. --FastEthernet 19:11, 4 Mart 2007 (UTC)

Tansu Çiller'in siyasi rant için Rahmetli Erbakan'nin partisi RP'yi karalamasını kaynak göstermek hiçte objektif bir yaklaşım degil. Erbakan'ın Bosna ıcın yaptıkları ortadadır bunu bilmek ıcın dahi olmaya gerek yok internette bile bulabilirsiniz hiç birşey yapamıyorsanız Alija Izetbegović 'in Erbakan için söylediklerine bakın düzeltilmesini talep ediyorum, böyle acı bir olayda bu hiç makul bir durum değil --Dk000dk (mesaj) 19:05, 20 Mayıs 2015 (UTC)

Madde baştan sona taraflı bir dil içeriyor. Misal; "...insanları bölgeden derhal uzaklaştırmak için insanlık dışı uygulamalara yöneldiler." gibi çok fazla ifade var. Vakti olan ilgili bir arkadaş toparlarsa iyi olur.--Pragdonmesaj 14.26, 12 Mayıs 2019 (UTC)[yanıtla]