Tartışma:Avrupa Yaz Saati

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Avrupa (Taslak-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Avrupa maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Avrupa kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Zaman (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Zaman maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Zaman kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikipedi Konuşan Ansiklopedi

Bu maddenin seslendirilmiş sürümü, Vikipedi maddelerini seslendirmeye yönelik olan Konuşan Vikipedi projesinin bir ürünüdür. Bu projede yer almak ya da proje hakkında detaylı bilgi almak için proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Uygulama hakkında[kaynağı değiştir]

  • Bu uygulama şu an da devam etmektedir.   Nazif İLBEK     mesaj 15:25, 17 Nisan 2010 (UTC)

Kaynak problemi[kaynağı değiştir]

Enerji tasarrufu konusunda araştırmalarıma rağmen bir kaynağa ulaşamadım. Çünkü güncellenmesi gerekiyordu. Bir kaynak buunamazsa seslendirmeden önce silinmesi gerektiğini düşünüyorum.   Nazif İLBEK     mesaj 17:13, 17 Nisan 2010 (UTC)

İlgili verilerin kaldırılması şart - salt o değil, geçmişe ve bugüne dönük TR yaz saati uygulaması verilerinin de yeri bu madde değil; sonuçta Vikipedi dünyanın ansiklopedisi Türkiye'nin değil - Türkiye'ye dair verilere, "Türkiye'de yaz saati uygulaması tarihleri listesi" tarzı bir liste-maddede yer verilebilir fakat bu ana maddede bulunması çok uygunsuz, özellikle de VP:TBA açısından. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon א mesaj 17:24, 17 Nisan 2010 (UTC)
Ben de benzer şeyler yazmıştım, çakışmışız. Ayrıca bu madde geliştirilirken belki şuradaki kaynaklar işe yarayabilir. --yabancım 17:29, 17 Nisan 2010 (UTC)
Madde seslendirilmeden önce tr ve en vikipedilerde araştırma yapılarak, madde gerekli şekilde düzenlenmiştir.   Nazif İLBEK     mesaj 08:46, 18 Nisan 2010 (UTC)
Düzenleme için teşekkürler. YSU bir viki maddesi olduğundan kaynak olarak gösteremiyoruz. Oradaki kaynaklar belki bu maddede de kaynak gösterilebilir. --yabancım 09:29, 18 Nisan 2010 (UTC)
Madde gerekli şekilde tekrar düzenlenmiştir. Bu sürümüyle seslendirileektir.   Nazif İLBEK     mesaj 10:52, 18 Nisan 2010 (UTC)