Vikiproje:Avrupa/İş birliği projesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi


Avrupa Projesi
Avrupa Portali Avrupa Portali Avrupa Portali
Avrupa Vikiprojesi Avrupa VikiProjesi Katılımcılar Katılımcılar İş birliği projesi İş birliği projesi Maddeler Açılacak maddeler Şablonlar Şablonlar
Kategoriler Kategoriler Madde listesi Madde listesi Anket ve oylamalar Anket ve oylamalar Proje Café Proje Café Duyuru panosu Duyuru panosu
Çok ziyaret edilen sayfalar
Avrupa iş birliği projesi nedir?

Avrupa iş birliği projesi, Vikipedi topluluğunun birlikte Avrupa makaleleri üzerinde çalışmasından meydana gelen bir projedir. Genelde her ay yeni bir proje belirlenir. Projenin devamlılığını sağlamak için her ayki proje konusu sorumlular belirlenmiştir. Proje süresi, ilgili sorumlu tarafından ihtiyaca göre düzenlenebilir. Vikipedistlerin yoğun katılımıyla mevcut proje konusunun hızlı ve etkin bir şekilde bitirilmesi amaçlanır.

Bu iş birliği projesi için siz de, yeni proje aday gösterebilir, gelecek proje için görüş belirtebilirsiniz. Aday gösterilecek projenin konusu Avrupa ve ilgili konular hakkında olmalıdır. Eksik gördüğünüz herhangi bir konuyu aday gösterebilirsiniz.

Bir proje önerin! Arşiv Ödüller

Vikiproje:Avrupa/İş birliği projesi/2024/Nisan

Projeye nasıl katılabilirim?

Çok basit! Projeye katılmak için yukarıdaki katılımcılar bölümünün altına imzanızı ekleyip katkı yapmaya başlayabilirsiniz.