Tartışma:İstasyon Sanat Akademisi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Bu sayfanın "Kayda Değerliliği" ile ilgili bir sorun olduğu düşünülmektedir.

Türkiye'de ilk defa "İç Mimari" terimini kullanan ilk defa "Moda Tasarım ve Stilistlik" bölümünü kuran ilk defa "Takı Tasarımı" bölümünü kuran, Mankenlik ve Modellik alanında sayısız mezun vermiş bir kurum, eğer ki Vikipedi'de bir tanımı olmazsa insanların kariyer ve eğitimleriyle ilgili önemli olabilecek bir detayla ilgili yeterli bilgi bulunmaması bir kayıp olabilir. Yaptığı ilklerin hepsini tek tek yazmayı da uygun görmedim

Kurumun tanım sayfasında reklam amaçlı olmaması için gayret gösterdiğim fakat mevcut eğitimleri ve süregelen başarılarıyla ilgili yapmak zorunda gördüğüm tanımlar ve açıklamaları eğer ki yardımcı olunur ve rehberlik edilirse daha uygun hale getirmeyi isterim.

Ama eğer büyük şöhret kazanmış bir şirket veya kurumun başarılarından söz edebiliyorsak, veya bir üniversitenin eğitim alanlarından Özgür Ansiklopedi'de tanımlama yapabiliyorsak İstasyon Sanat Akademisi'nin de eğitim olanaklarından bahsetmemizde sakınca olmayacağına inanıyorum.


Aşşağıdaki sayfaları reklam amaçlı olduğunu düşünmekteyim, yanılıyorsam özür dilerim:

http://tr.wikipedia.org/wiki/Coca-Cola

http://tr.wikipedia.org/wiki/Coca-Cola_Light (COCA-COLA'NIN ÜRÜNÜ)

http://tr.wikipedia.org/wiki/Coca-Cola_Cherry (COCA-COLA'NIN ÜRÜNÜ)


http://tr.wikipedia.org/wiki/Google_Chrome (GOOGLE'IN ÜRÜNÜ)

http://tr.wikipedia.org/wiki/Google_Kitaplar (GOOGLE'IN ÜRÜNÜ)

http://tr.wikipedia.org/wiki/Google


http://en.wikipedia.org/wiki/Zaragoza_University

http://tr.wikipedia.org/wiki/Ya%C5%9Far_%C3%9Cniversitesi


http://tr.wikipedia.org/wiki/Ya%C5%9Far_Holding


İstasyon Sanat Akadamisi, özel bir kurumdur, ama tanımları doğrudur. Tanımları arasında kuruluşundan beri verdiği eğitimleri vardır ve bu eğitimler kampanya değildir. Kampanyalarından bahsedilmemiştir.


Saygılar ve sevgilerimle. — Bu imzasız görüş Argeus ATREIDES (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sayfayı açan kişinin göze çarpan tek katkısı bu sayfa olduğu için reklam amacıyla açılmış sayfa görünümü veriyor. --Kingbjelica (mesaj) 22:58, 16 Mayıs 2016 (UTC)