Türkiye'deki kütüphaneler listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bu eksik sayfada Türkiye'de bulunan özel ve devlet kütüphaneleri gösterilmiştir.

Adana[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Adana Aladağ İlçe Halk Kütüphanesi
  • Adana Ceyhan İlçe Halk Kütüphanesi
  • Adana Ceyhan Murat Göğebakan Kültür Merkezi Halk Kütüphanesi
  • Adana Feke İlçe Halk Kütüphanesi
  • Adana İl Halk Kütüphanesi
  • Adana İmamoğlu Remzi Oğuz Arık İlçe Halk Kütüphanesi
  • Adana Karacaoğlan Edebiyat Müze Kütüphanesi
  • Adana Karaisalı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Adana Kozan Gazi Halk Kütüphanesi
  • Adana Kozan Karacaoğlan İlçe Halk Kütüphanesi
  • Adana Kozan Özden Kültür Merkezi Halk Kütüphanesi
  • Adana Pozantı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Adana Saimbeyli Azmi Yazıcıoğlu İlçe Halk Kütüphanesi
  • Adana Sarıçam İlçe Halk Kütüphanesi
  • Adana Sarıçam İncirlik 100. Yıl Çocuk Kütüphanesi
  • Adana Seyhan Çağdaş Çocuk Kütüphanesi
  • Adana Seyhan Şakirpaşa Halk Kütüphanesi
  • Adana Seyhan Yusuf Fırat Kotan İlçe Halk Kütüphanesi
  • Adana Tufanbeyli İlçe Halk Kütüphanesi
  • Adana Yumurtalık İlçe Halk Kütüphanesi
  • Adana Yüreğir Hacı Mehmet Sabancı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Adana Yüreğir Kültür Merkezi Çocuk Ve Gençlik Kütüphanesi

Adıyaman[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Adıyaman Besni Çakırhöyük Halk Kütüphanesi
  • Adıyaman Besni İlçe Halk Kütüphanesi
  • Adıyaman Besni Suvarlı Halk Kütüphanesi
  • Adıyaman Çelikhan İlçe Halk Kütüphanesi
  • Adıyaman Gerger İlçe Halk Kütüphanesi
  • Adıyaman Gölbaşı Belören Halk Kütüphanesi
  • Adıyaman Gölbaşı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Adıyaman İl Halk Kütüphanesi
  • Adıyaman Kahta İlçe Halk Kütüphanesi
  • Adıyaman Samsat İlçe Halk Kütüphanesi
  • Adıyaman Sincik İlçe Halk Kütüphanesi
  • Adıyaman Tut İlçe Halk Kütüphanesi

Afyonkarahisar[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Afyonkarahisar Bayat İlçe Halk Kütüphanesi
  • Afyonkarahisar Bolvadin İlçe Halk Kütüphanesi
  • Afyonkarahisar Çay İlçe Halk Kütüphanesi
  • Afyonkarahisar Dazkırı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Afyonkarahisar Dinar İlçe Halk Kütüphanesi
  • Afyonkarahisar Emirdağ Davulga Halk Kütüphanesi
  • Afyonkarahisar Emirdağ İlçe Halk Kütüphanesi
  • Afyonkarahisar Evciler İlçe Halk Kütüphanesi
  • Afyonkarahisar Gedik Ahmet Paşa İl Halk Kütüphanesi
  • Afyonkarahisar Hocalar İlçe Halk Kütüphanesi
  • Afyonkarahisar İhsaniye İlçe Halk Kütüphanesi
  • Afyonkarahisar Sandıklı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Afyonkarahisar Sinanpaşa İlçe Halk Kütüphanesi
  • Afyonkarahisar Sultandağı Dereçine Halk Kütüphanesi
  • Afyonkarahisar Sultandağı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Afyonkarahisar Sultandağı Yeşilçiftlik Halk Kütüphanesi
  • Afyonkarahisar Şuhut İlçe Halk Kütüphanesi

Ağrı[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Ağrı Diyadin İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ağrı Doğubeyazıt İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ağrı Eleşkirt İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ağrı Hamur İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ağrı İl Halk Kütüphanesi
  • Ağrı Merkez Çocuk Kütüphanesi
  • Ağrı Patnos İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ağrı Taşlıçay İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ağrı Tutak İlçe Halk Kütüphanesi

Amasya[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Amasya Bayezit İl Halk Kütüphanesi
  • Amasya Göynücek İlçe Halk Kütüphanesi
  • Amasya Gümüşhacıköy İlçe Halk Kütüphanesi
  • Amasya Hamamözü İlçe Halk Kütüphanesi
  • Amasya Merzifon İlçe Halk Kütüphanesi
  • Amasya Suluova İlçe Halk Kütüphanesi
  • Amasya Taşova İlçe Halk Kütüphanesi
  • Amasya Yazma Eserler Kütüphanesi

Ankara[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Ankara Adnan Ötüken İl Halk Kütüphanesi
  • Ankara Akyurt İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ankara Altındağ İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ankara Ayaş Göklerköyü Halk Kütüphanesi
  • Ankara Ayaş İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ankara Ayaş Sinanlı Halk Kütüphanesi
  • Ankara Bala İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ankara Bala Kesikköprü Halk Kütüphanesi.
  • Ankara Balgat Huseyin Alpar Halk Kütüphanesi
  • Ankara Beypazarı Karaşar Halk Kütüphanesi
  • Ankara Beypazarı Mehmet Akif Ersoy İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ankara Büyükşehir Belediyesi Semt Kütüphanesi
  • Ankara Cebeci Halk Kütüphanesi
  • Ankara Cer Modern Sanat Kütüphanesi
  • Ankara Çamlıdere İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ankara Çankaya Ali Dayı Çocuk Kütüphanesi
  • Ankara Çankaya Balgat Hüseyin Alpar Halk Kütüphanesi
  • Ankara Çankaya Or-An Sevgi Yılı Halk Kütüphanesi
  • Ankara Çubuk İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ankara Elmadağ Hasanoğlan 17 Nisan Halk Kütüphanesi
  • Ankara Elmadağ İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ankara Etimesgut İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ankara Evren İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ankara Eymir Mehmet Halis Bozkurt Halk Kütüphanesi
  • Ankara Gölbaşı Hasan Celal Güzel İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ankara Gölbaşı Oyaca Halk Kütüphanesi
  • Ankara Güdül İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ankara Haymana İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ankara Kalecik İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ankara Kazan İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ankara Keçiören Aktepe Halk Kütüphanesi
  • Ankara Keçiören Bağlum Abdurrahim Karakoç Halk Kütüphanesi
  • Ankara Keçiören Cemil Meriç İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ankara Keçiören Fatih Halk Kütüphanesi
  • Ankara Keçiören Kuşcağız Halk Kütüphanesi
  • Ankara Keçiören Nata Subayevleri Kütüphanesi
  • Ankara Keçiören Osmanlı Halk Kütüphanesi
  • Ankara Kızılcahamam İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ankara Mamak Abidinpaşa Halk Kütüphanesi
  • Ankara Mamak Amfi Halk Kütüphanesi
  • Ankara Mamak İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ankara Mamak Kutludüğün Halk Kütüphanesi
  • Ankara Mamak Nata Ankara Kütüphanesi
  • Ankara Mamak Necip Fazıl Kısakürek Halk Kütüphanesi
  • Ankara Mamak Şafaktepe Şehitlik Halk Kütüphanesi
  • Ankara Mamak Üreğil Halk Kütüphanesi
  • Ankara Mamak Yeşilbayır Bebek Ve Çocuk Kütüphanesi
  • Ankara Mamak Zirvekent Halk Kütüphanesi
  • Ankara Mehmet Akif Ersoy Edebiyat Müze Kütüphanesi
  • Ankara Milli Kütüphane
  • Ankara Nallıhan İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ankara Nuri Pakdil Edebiyat Müze Kütüphanesi
  • Ankara Polatlı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ankara Polatlı Yunusemre (Esentepe) Halk Kütüphanesi
  • Ankara Pursaklar İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ankara Pursaklar Saray Halk Kütüphanesi
  • Ankara Sincan Bebek Ve Çocuk Kütüphanesi
  • Ankara Sincan Evliya Çelebi Halk Kütüphanesi
  • Ankara Sincan İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ankara Sincan Şuayip Çalkın Halk Kütüphanesi
  • Ankara Sincan Törekent Halk Kütüphanesi
  • Ankara Sincan Yavuz Sultan Selim İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ankara Sincan Yenikent Halk Kütüphanesi
  • Ankara Şereflikoçhisar Yunusemre İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ankara Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu Kütüphanesi
  • Ankara Üniversitesi Avrupa Toplulukları Araştırma ve Uyg. Kütüphanesi
  • Ankara Üniversitesi Beşevler Merkez Kütüphanesi
  • Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksekokulu Kütüphanesi
  • Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Kütüphanesi
  • Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Kütüphanesi
  • Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Kütüphanesi
  • Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Kütüphanesi
  • Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Kütüphanesi
  • Ankara Üniversitesi Elmadağ Meslek Yüksekokulu Kütüphanesi
  • Ankara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Kütüphanesi
  • Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Kütüphanesi
  • Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Kütüphanesi
  • Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Kütüphanesi
  • Ankara Üniversitesi Kalecik Meslek Yüksekokulu Kütüphanesi
  • Ankara Üniversitesi Nallıhan Meslek Yüksekokulu Kütüphanesi
  • Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Kütüphanesi
  • Ankara Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Kütüphanesi
  • Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kütüphanesi
  • Ankara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Kütüphanesi
  • Ankara Üniversitesi Tandoğan Yerleşkesi Öğrenme Merkezi (Fen-Müh. Fak. Kütüphanesi)
  • Ankara Üniversitesi Türk İnkılap Tarihi Enstitüsü Kütüphanesi
  • Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kütüphanesi
  • Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Kütüphanesi
  • Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Kütüphanesi
  • Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Kütüphanesi
  • Ankara Yenimahalle Abdurrahman Oğultürk Halk Kütüphanesi
  • Ankara Yenimahalle İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ankara Yenimahalle Şentepe Halk Kütüphanesi
  • Atatürk Araştırma Merkezi Kütüphanesi
  • Atatürk Kültür Merkezi - Atatürk İhtisas Kütüphanesi
  • Atatürk Kültür Merkezi Kütüphanesi
  • Atılım Üniversitesi Kadriye Zaim Kütüphanesi
  • Başkent Universitesi Kütüphanesi
  • Bilkent Universitesi Merkez Kütüphanesi
  • Boratav Halk Kültürü Araştırma ve Turizm İhtisas Kütüphanesi
  • Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi
  • Çankaya Üniversitesi Kütüphanesi
  • Deniz ve Su Hukuku Araştırmaları Merkezi
  • Diyanet İşleri Başkanlığı Kütüphanesi
  • Etnografya Muzesi İhtisas Kütüphanesi
  • GATA Kütüphane ve Dokümantasyon Merkezi
  • Gazi Üniversitesi Kütüphaneleri
  • Gazi Üniversitesi Merkez Kütüphanesi
  • Gazi Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fak. Kütüphanesi
  • Hacettepe Üniversitesi Beytepe Merkez Kütüphanesi
  • Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Kütüphanesi
  • Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Kütüphanesi
  • Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmetler Yüksek Okulu Kütüphanesi
  • Hacettepe Üniversitesi Tıp Merkezi Kütüphanesi
  • Milli Kütüphane
  • ODTÜ Kütüphanesi
  • Sadıka Sabancı Kütüphanesi
  • TED Üniversitesi Ayşe Ilıcak Kütüphanesi
  • Türk Dil Kurumu Kütüphanesi
  • Türk Tarih Kurumu Kütüphanesi
  • Türkiye Büyük Millet Meclisi Kütüphanesi
  • Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Kütüphanesi
  • Vakıflar Genel Müdürlüğü Merkez Kütüphanesi
  • Vehbi Koç Ankara Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (VEKAM) Kütüphanesi

Antalya[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Antalya Akseki Yeğen Mehmet Paşa İlçe Halk Kütüphanesi
  • Antalya Alanya İlçe Halk Kütüphanesi
  • Antalya Demre İlçe Halk Kütüphanesi
  • Antalya Elmalı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Antalya Finike İlçe Halk Kütüphanesi
  • Antalya Gazipaşa İlçe Halk Kütüphanesi
  • Antalya Gündoğmuş İlçe Halk Kütüphanesi
  • Antalya İbradı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Antalya Kaş Atatürk İlçe Halk Kütüphanesi
  • Antalya Kemer Hilmiye Serin İlçe Halk Kütüphanesi
  • Antalya Korkuteli Fatih İlçe Halk Kütüphanesi
  • Antalya Kumluca İlçe Halk Kütüphanesi
  • Antalya Manavgat İlçe Halk Kütüphanesi
  • Antalya Manavgat Taşağıl Halk Kütüphanesi
  • Antalya Muratpaşa Ahmet Sönmez İlçe Halk Kütüphanesi
  • Antalya Serik İlçe Halk Kütüphanesi
  • Antalya Tekelioğlu İl Halk Kütüphanesi

Artvin[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Artvin Ardanuç İlçe Halk Kütüphanesi
  • Artvin Arhavi Nermin Çarmıklı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Artvin Borçka İlçe Halk Kütüphanesi
  • Artvin Hopa İlçe Halk Kütüphanesi
  • Artvin İl Halk Kütüphanesi
  • Artvin Merkez Aşağımaden Halk Kütüphanesi
  • Artvin Murgul İlçe Halk Kütüphanesi
  • Artvin Şavşat İlçe Halk Kütüphanesi
  • Artvin Yusufeli İlçe Halk Kütüphanesi

Aydın[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Aydın Bozdoğan İlçe Halk Kütüphanesi
  • Aydın Buharkent İlçe Halk Kütüphanesi
  • Aydın Çine İlçe Halk Kütüphanesi
  • Aydın Efeler Halk Kütüphanesi
  • Aydın Germencik İlçe Halk Kütüphanesi
  • Aydın Germencik Ortaklar Halk Kütüphanesi
  • Aydın İl Halk Kütüphanesi
  • Aydın İncirliova İlçe Halk Kütüphanesi
  • Aydın Karacasu İlçe Halk Kütüphanesi
  • Aydın Karacasu Yenice Halk Kütüphanesi
  • Aydın Karpuzlu İlçe Halk Kütüphanesi
  • Aydın Koçarlı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Aydın Kuşadası İlçe Halk Kütüphanesi
  • Aydın Kuyucak İlçe Halk Kütüphanesi
  • Aydın Kültür Merkezi Çocuk Kütüphanesi
  • Aydın Nazilli İlçe Halk Kütüphanesi
  • Aydın Nazilli Kültür Merkezi Kütüphanesi
  • Aydın Söke Hacı Halil Paşa İlçe Halk Kütüphanesi
  • Aydın Söke Sarıkemer Halk Kütüphanesi
  • Aydın Sultanhisar Atça Halk Kütüphanesi
  • Aydın Sultanhisar İlçe Halk Kütüphanesi
  • Aydın Yenipazar İlçe Halk Kütüphanesi

Balıkesir[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Balıkesir Altıeylül İlçe Halk Kütüphanesi
  • Balıkesir Ayvalık İlçe Halk Kütüphanesi
  • Balıkesir Bandırma İlçe Halk Kütüphanesi
  • Balıkesir Bigadiç İlçe Halk Kütüphanesi
  • Balıkesir Burhaniye İlçe Halk Kütüphanesi
  • Balıkesir Dursunbey İlçe Halk Kütüphanesi
  • Balıkesir Edremit Akçay İzzet Ege Halk Kütüphanesi
  • Balıkesir Edremit Muzaffer Akpınar İlçe Halk Kütüphanesi
  • Balıkesir Edremit Zeytinli Halk Kütüphanesi
  • Balıkesir Gönen Ömer Seyfettin İlçe Halk Kütüphanesi
  • Balıkesir Havran Erdem Akpınar İlçe Halk Kütüphanesi
  • Balıkesir İl Halk Kütüphanesi
  • Balıkesir İvrindi İlçe Halk Kütüphanesi
  • Balıkesir Kepsut İlçe Halk Kütüphanesi
  • Balıkesir Kuvâ-Yi Milliye Halk Kütüphanesi
  • Balıkesir Manyas İlçe Halk Kütüphanesi
  • Balıkesir Merkez Altıeylül Çocuk Kütüphanesi
  • Balıkesir Merkez Atatürk Çocuk Kütüphanesi
  • Balıkesir Merkez Ece Amca Çocuk Kütüphanesi
  • Balıkesir Merkez Gaziosmanpaşa Halk Kütüphanesi
  • Balıkesir Mutasarrıf Ömer Ali Bey Yazma Eser Kütüphanesi
  • Balıkesir Savaştepe İlçe Halk Kütüphanesi
  • Balıkesir Sındırgı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Balıkesir Sultan Alparslan Halk Kütüphanesi
  • Balıkesir Susurluk İlçe Halk Kütüphanesi

Bilecik[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Bilecik Bozüyük İlçe Halk Kütüphanesi
  • Bilecik Gölpazarı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Bilecik İl Halk Kütüphanesi
  • Bilecik Osmaneli İlçe Halk Kütüphanesi
  • Bilecik Pazaryeri İlçe Halk Kütüphanesi
  • Bilecik Söğüt İlçe Halk Kütüphanesi

Bingöl[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Bingöl Adaklı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Bingöl Genç İlçe Halk Kütüphanesi
  • Bingöl İl Halk Kütüphanesi
  • Bingöl Karlıova İlçe Halk Kütüphanesi
  • Bingöl Kığı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Bingöl Solhan İlçe Halk Kütüphanesi
  • Bingöl Yedisu İlçe Halk Kütüphanesi

Bitlis[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Bitlis Adilcevaz İlçe Halk Kütüphanesi
  • Bitlis Ahlat İlçe Halk Kütüphanesi
  • Bitlis Bebek Ve Çocuk Kütüphanesi
  • Bitlis Güroymak İlçe Halk Kütüphanesi
  • Bitlis Hizan İlçe Halk Kütüphanesi
  • Bitlis İl Halk Kütüphanesi
  • Bitlis Mutki İlçe Halk Kütüphanesi
  • Bitlis Tatvan İlçe Halk Kütüphanesi

Bolu[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Bolu Dörtdivan İlçe Halk Kütüphanesi
  • Bolu Gerede İlçe Halk Kütüphanesi
  • Bolu Göynük İlçe Halk Kütüphanesi
  • Bolu İl Halk Kütüphanesi
  • Bolu Mengen 75.Yıl İlçe Halk Kütüphanesi
  • Bolu Mudurnu İlçe Halk Kütüphanesi
  • Bolu Seben İlçe Halk Kütüphanesi
  • Bolu Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk İlçe Halk Kütüphanesi
  • Bolu Yeniçağa İlçe Halk Kütüphanesi

Burdur[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Burdur Altınyayla İlçe Halk Kütüphanesi
  • Burdur Bucak İlçe Halk Kütüphanesi
  • Burdur Çavdır İlçe Halk Kütüphanesi
  • Burdur Çeltikçi İlçe Halk Kütüphanesi
  • Burdur Çocuk Kütüphanesi
  • Burdur Gölhisar 75.Yıl İlçe Halk Kütüphanesi
  • Burdur İl Halk Kütüphanesi
  • Burdur Karamanlı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Burdur Kemer İlçe Halk Kütüphanesi
  • Burdur Merkez Depremevleri Halk Kütüphanesi
  • Burdur Merkez Kozluca Semih Serdar Özveren Halk Kütüphanesi
  • Burdur Tefenni İlçe Halk Kütüphanesi
  • Burdur Yeşilova Akçaköy Elif Nine Halk Kütüphanesi
  • Burdur Yeşilova İlçe Halk Kütüphanesi

Bursa[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Bursa Araştırma Kütüphanesi
  • Faik Deniz Halk Kütüphanesi
  • Bursa Gürsu İlçe Halk Kütüphanesi
  • Bursa İl Halk Kütüphanesi
  • Bursa İnebey Yazma Eser Kütüphanesi
  • Bursa İnegöl Çocuk Kütüphanesi
  • Bursa İnegöl İshakpaşa İlçe Halk Kütüphanesi
  • Bursa İznik İlçe Halk Kütüphanesi
  • Bursa Karacabey Sadık Yılmaz İlçe Halk Kütüphanesi
  • Bursa Keles İlçe Halk Kütüphanesi
  • Bursa Kestel İlçe Halk Kütüphanesi
  • Bursa Mudanya İlçe Halk Kütüphanesi
  • Bursa Mustafakemalpaşa İsmail Hakkı Şenpamukçu İlçe Halk Kütüphanesi
  • Bursa Nilüfer İlçe Halk Kütüphanesi
  • Nilüfer Akkılıç Kütüphanesi
  • Nilüfer Belediyesi Kütüphaneleri
  • Nilüfer Çocuk Kütüphanesi
  • Nilüfer Üçevler Kütüphanesi
  • Nilüfer Şiir Kütüphanesi
  • Bursa Orhaneli İlçe Halk Kütüphanesi
  • Bursa Osmangazi Hüsniye Bilsen Halk Kütüphanesi
  • Bursa Osmangazi Mehmet Ali Deniz Halk Kütüphanesi
  • Bursa Osmangazi Ömer Mercan Halk Kütüphanesi
  • Bursa Osmangazi Tophane Çocuk Kütüphanesi
  • Bursa Prof. Dr. Süleyman Uludağ ve Prof. Dr. Mustafa Kara Tasavvuf Kültürü ve Edebiyatı Kütüphanesi
  • Bursa Yenişehir Fatma Göztepe İlçe Halk Kütüphanesi

Çanakkale[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Çanakkale Ayvacık İlçe Halk Kütüphanesi
  • Çanakkale Bayramiç İlçe Halk Kütüphanesi
  • Çanakkale Biga İlçe Halk Kütüphanesi
  • Çanakkale Bozcaada İlçe Halk Kütüphanesi
  • Çanakkale Çan İlçe Halk Kütüphanesi
  • Çanakkale Eceabat İlçe Halk Kütüphanesi
  • Çanakkale Ezine İlçe Halk Kütüphanesi
  • Çanakkale Gelibolu İlçe Halk Kütüphanesi
  • Çanakkale Gökçeada İlçe Halk Kütüphanesi
  • Çanakkale Lapseki İlçe Halk Kütüphanesi
  • Çanakkale Lapseki Umurbey Halk Kütüphanesi
  • Çanakkale Mehmet Akif Ersoy İl Halk Kütüphanesi
  • Çanakkale Yenice İlçe Halk Kütüphanesi
  • ÇOMÜ Kütüphanesi

Çankırı[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Çankırı Atkaracalar Oğuz İlçe Halk Kütüphanesi
  • Çankırı Bayramören İlçe Halk Kütüphanesi
  • Çankırı Çerkeş İlçe Halk Kütüphanesi
  • Çankırı Eldivan İlçe Halk Kütüphanesi
  • Çankırı Ilgaz İlçe Halk Kütüphanesi
  • Çankırı İl Halk Kütüphanesi
  • Çankırı Karatekin Üniversitesi Kütüphanesi
  • Çankırı Kızılırmak İlçe Halk Kütüphanesi
  • Çankırı Korgun 125. Yıl İlçe Halk Kütüphanesi
  • Çankırı Kurşunlu Osman Ekmekçi İlçe Halk Kütüphanesi
  • AÜ Çankırı Orman Fakültesi Kütüphanesi
  • Çankırı Orta İlçe Halk Kütüphanesi
  • Çankırı Şabanözü İlçe Halk Kütüphanesi
  • Çankırı Yapraklı İlçe Halk Kütüphanesi

Çorum[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Çorum Alaca Alacahöyük Halk Kütüphanesi
  • Çorum Alaca İlçe Halk Kütüphanesi
  • Çorum Bayat İlçe Halk Kütüphanesi
  • Çorum Boğazkale 100. Yıl İlçe Halk Kütüphanesi
  • Çorum Dodurga İlçe Halk Kütüphanesi
  • Çorum Eşref Ertekin Halk Kütüphanesi
  • Çorum Faik Tonguç Çocuk Kütüphanesi
  • Çorum Hasan Paşa İl Halk Kütüphanesi
  • Çorum Hasanpaşa Yazma Eser Kütüphanesi
  • Çorum İl Halk Kütüphanesi
  • Çorum İskilip İlçe Halk Kütüphanesi
  • Çorum Kargı Hacıhamza Halk Kütüphanesi
  • Çorum Kargı Şehit Suat Yaşar İlçe Halk Kütüphanesi
  • Çorum Laçin İlçe Halk Kütüphanesi
  • Çorum Mecitözü İlçe Halk Kütüphanesi
  • Çorum Merkez Hasanpaşa Halk Kütüphanesi
  • Çorum Merkez Mehmet Şadisoğlu Çocuk Kütüphanesi
  • Çorum Oğuzlar İlçe Halk Kütüphanesi
  • Çorum Ortaköy İlçe Halk Kütüphanesi
  • Çorum Osmancık İlçe Halk Kütüphanesi
  • Çorum Sungurlu Arifegazili Halk Kütüphanesi
  • Çorum Sungurlu İlçe Halk Kütüphanesi
  • Çorum Uğurludağ 100. Yıl İlçe Halk Kütüphanesi

Denizli[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Denizli Acıpayam Dedebağ Halk Kütüphanesi
  • Denizli Acıpayam İlçe Halk Kütüphanesi
  • Denizli Acıpayam Kelekçi Halk Kütüphanesi
  • Denizli Acıpayam Yeşilyuva Halk Kütüphanesi
  • Denizli Babadağ Osman Nuri Yılmaz İlçe Halk Kütüphanesi
  • Denizli Bahçelievler Halk Kütüphanesi
  • Denizli Baklan İlçe Halk Kütüphanesi
  • Denizli Bekilli İlçe Halk Kütüphanesi
  • Denizli Beyağaç İlçe Halk Kütüphanesi
  • Denizli Bozkurt İlçe Halk Kütüphanesi
  • Denizli Buldan Ali Haydar Akın İlçe Halk Kütüphanesi
  • Denizli Buldan Yenicekent Halk Kütüphanesi
  • Denizli Çal Akkent Halk Kütüphanesi
  • Denizli Çal İlçe Halk Kütüphanesi
  • Denizli Çardak İlçe Halk Kütüphanesi
  • Denizli Çivril 75. Yıl İlçe Halk Kütüphanesi
  • Denizli Güney İlçe Halk Kütüphanesi
  • Denizli Honaz İlçe Halk Kütüphanesi
  • Denizli Honaz Kaklık Halk Kütüphanesi
  • Denizli İl Halk Kütüphanesi
  • Denizli Kale İlçe Halk Kütüphanesi
  • Pamukkale Üniversitesi Kütüphanesi
  • Denizli Pamukkale Akköy Şehit Veli Öztürk İlçe Halk Kütüphanesi
  • Denizli Sarayköy İlçe Halk Kütüphanesi
  • Denizli Serinhisar Yüzüncüyıl İlçe Halk Kütüphanesi
  • Denizli Tavas İlçe Halk Kütüphanesi
  • Denizli Tavas Kızılca Halk Kütüphanesi
  • Tavas Kızılcabölük Halk Kütüphanesi
  • Denizli Tavas Konak Halk Kütüphanesi
  • Tavas Pınarlar Halk Kütüphanesi
  • Denizli Uçancıbaşı Halk Kütüphanesi
  • Denizli Uzunpınar Halk Kütüphanesi

Diyarbakır[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Diyarbakır Ahmed Arif Edebiyat Müze Kütüphanesi
  • Diyarbakır Bismil İlçe Halk Kütüphanesi
  • Diyarbakır Çermik İlçe Halk Kütüphanesi
  • Diyarbakır Çınar İlçe Halk Kütüphanesi
  • Diyarbakır Çüngüş İlçe Halk Kütüphanesi
  • Diyarbakır Dicle İlçe Halk Kütüphanesi
  • Diyarbakır Eğil İlçe Halk Kütüphanesi
  • Diyarbakır Ergani İlçe Halk Kütüphanesi
  • Diyarbakır Esma Ocak Çocuk Kütüphanesi
  • Diyarbakır Hani İlçe Halk Kütüphanesi
  • Diyarbakır Hazro İlçe Halk Kütüphanesi
  • Diyarbakır İl Halk Kütüphanesi
  • Diyarbakır Kocaköy İlçe Halk Kütüphanesi
  • Diyarbakır Kulp İlçe Halk Kütüphanesi
  • Diyarbakır Lice İlçe Halk Kütüphanesi
  • Diyarbakır Silvan İlçe Halk Kütüphanesi
  • Diyarbakır Sur Suriçi Halk Kütüphanesi
  • Diyarbakır Ziya Gökalp Yazma Eser Kütüphanesi

Edirne[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Edirne Enez İlçe Halk Kütüphanesi
  • Edirne Havsa İlçe Halk Kütüphanesi
  • Edirne İl Halk Kütüphanesi
  • Edirne İpsala İlçe Halk Kütüphanesi
  • Edirne Keşan İlçe Halk Kütüphanesi
  • Edirne Lalapaşa İlçe Halk Kütüphanesi
  • Edirne Meriç Adasarhanlı Halk Kütüphanesi
  • Edirne Meriç İlçe Halk Kütüphanesi
  • Edirne Merkez Kırkpınar Halk Kütüphanesi
  • Edirne Selimiye Yazma Eser Kütüphanesi
  • Edirne Süloğlu İlçe Halk Kütüphanesi
  • Edirne Uzunköprü İlçe Halk Kütüphanesi

Elazığ[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Elazığ Ağın İlçe Halk Kütüphanesi
  • Elazığ Alacakaya İlçe Halk Kütüphanesi
  • Elazığ Arıcak İlçe Halk Kütüphanesi
  • Elazığ Baskil İlçe Halk Kütüphanesi
  • Elazığ İl Halk Kütüphanesi
  • Elazığ Karakoçan İlçe Halk Kütüphanesi
  • Elazığ Keban İlçe Halk Kütüphanesi
  • Elazığ Kovancılar İlçe Halk Kütüphanesi
  • Elazığ Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi Çocuk Ve Gençlik Kütüphanesi
  • Elazığ Palu Kızılay İlçe Halk Kütüphanesi
  • Elazığ Sivrice İlçe Halk Kütüphanesi

Erzincan[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Erzincan Çayırlı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Erzincan İl Halk Kütüphanesi
  • Erzincan İliç İlçe Halk Kütüphanesi
  • Erzincan Kemah İlçe Halk Kütüphanesi
  • Erzincan Kemaliye İlçe Halk Kütüphanesi
  • Erzincan Merkez Alpar Kılınç Halk Kütüphanesi
  • Erzincan Merkez Çocuk Kütüphanesi
  • Erzincan Merkez Ulalar Halk Kütüphanesi
  • Erzincan Otlukbeli İlçe Halk Kütüphanesi
  • Erzincan Refahiye İlçe Halk Kütüphanesi
  • Erzincan Tercan Altunkent Halk Kütüphanesi
  • Erzincan Tercan İlçe Halk Kütüphanesi
  • Erzincan Tercan Mercan Halk Kütüphanesi
  • Erzincan Üzümlü İlçe Halk Kütüphanesi

Erzurum[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Erzurum Aşkale İlçe Halk Kütüphanesi
  • Erzurum Atatürk Kültür Merkezi Kütüphanesi
  • Erzurum Aziziye (Ilıca) İlçe Halk Kütüphanesi
  • Erzurum Çat İlçe Halk Kütüphanesi
  • Erzurum Çocuk Kütüphanesi
  • Erzurum Erzurumlu Emrah Edebiyat Müze Kütüphanesi
  • Erzurum Hınıs İlçe Halk Kütüphanesi
  • Erzurum Horasan İlçe Halk Kütüphanesi
  • Erzurum İl Halk Kütüphanesi
  • Erzurum İspir İlçe Halk Kütüphanesi
  • Erzurum Karaçoban İlçe Halk Kütüphanesi
  • Erzurum Karayazı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Erzurum Köprüköy İlçe Halk Kütüphanesi
  • Erzurum Merkez Kazım Karabekir Halk Kütüphanesi
  • Erzurum Narman İlçe Halk Kütüphanesi
  • Erzurum Oltu İlçe Halk Kütüphanesi
  • Erzurum Olur İlçe Halk Kütüphanesi
  • Erzurum Pasinler İlçe Halk Kütüphanesi
  • Erzurum Pazaryolu İlçe Halk Kütüphanesi
  • Erzurum Şenkaya Şehit Abdulbaki İlçe Halk Kütüphanesi
  • Erzurum Tekman İlçe Halk Kütüphanesi
  • Erzurum Tortum Şehit Piyade Teğmen Ahmet Aktepe İlçe Halk Kütüphanesi
  • Erzurum Uzundere İlçe Halk Kütüphanesi
  • Erzurum Yazma Eser Kütüphanesi

Eskişehir[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Eskişehir Alpu İlçe Halk Kütüphanesi
  • Anadolu Üniversitesi Merkez Kütüphanesi
  • Eskişehir Beylikova İlçe Halk Kütüphanesi
  • Eskişehir Çifteler İlçe Halk Kütüphanesi
  • Eskişehir Dumlupınar Çocuk Kütüphanesi
  • Eskişehir İl Halk Kütüphanesi
  • Eskişehir İnönü İlçe Halk Kütüphanesi
  • Eskişehir Mahmudiye İlçe Halk Kütüphanesi
  • Eskişehir Mihalıçcık Annemin İlçe Halk Kütüphanesi
  • Odunpazarı Belediyesi Yenikent Kütüphanesi
  • Eskişehir Odunpazarı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Osmangazi Halk ve Çocuk Kütüphanesi
  • Osmangazi Üniversitesi Merkez Kütüphanesi
  • Eskişehir Sanayi Odası Kütüphanesi
  • Eskişehir Seyitgazi Dr. Ayhan Onursal İlçe Halk Kütüphanesi
  • Eskişehir Sivrihisar Prof. Dr. Mehmet Kaplan İlçe Halk Kütüphanesi
  • Tepebaşı Belediyesi Atatürk Çocuk Kütüphanesi
  • Tepebaşı Belediyesi Muzaffer Tokay Çocuk Kütüphanesi
  • Eskişehir Tepebaşı Nata Eskişehir Kütüphanesi
  • Eskişehir Ticaret Odası Kütüphanesi
  • Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Kütüphanesi

Gaziantep[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Gaziantep Araban İlçe Halk Kütüphanesi
  • Gaziantep Islahiye Yeşilyurt Halk Kütüphanesi
  • Gaziantep İslahiye Altınüzüm Halk Kütüphanesi
  • Gaziantep İslahiye Sabiha-Aziz Bali İlçe Halk Kütüphanesi
  • Gaziantep Karkamış İlçe Halk Kütüphanesi
  • Gaziantep Münif Paşa İl Halk Kütüphanesi
  • Gaziantep Nizip İlçe Halk Kütüphanesi
  • Gaziantep Nizip Uluyatır Halk Kütüphanesi
  • Gaziantep Nurdağı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Gaziantep Oğuzeli İlçe Halk Kütüphanesi
  • Gaziantep Şahinbey İlçe Halk Kütüphanesi
  • Gaziantep Şehit Kamil Bilgi Yılı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Gaziantep Yavuzeli İlçe Halk Kütüphanesi

Giresun[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Giresun 125.Yıl Halk Kütüphanesi
  • Giresun Aluçra Hulusi Tekışık İlçe Halk Kütüphanesi
  • Giresun Bulancak 75.Yıl İlçe Halk Kütüphanesi
  • Giresun Çanakçı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Giresun Dereli İlçe Halk Kütüphanesi
  • Giresun Doğankent İlçe Halk Kütüphanesi
  • Giresun Espiye İlçe Halk Kütüphanesi
  • Giresun Eynesil İlçe Halk Kütüphanesi
  • Giresun Görele İlçe Halk Kütüphanesi
  • Giresun Güce İlçe Halk Kütüphanesi
  • Giresun İl Halk Kütüphanesi
  • Giresun Keşap İlçe Halk Kütüphanesi
  • Giresun Merkez Çocuk Kütüphanesi
  • Giresun Piraziz İlçe Halk Kütüphanesi
  • Giresun Şebinkarahisar H. Hüsnü Tekışık İlçe Halk Kütüphanesi
  • Giresun Tirebolu Temel Gündoğdu İlçe Halk Kütüphanesi
  • Giresun Yağlıdere İlçe Halk Kütüphanesi

Gümüşhane[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Gümüşhane İl Halk Kütüphanesi
  • Gümüşhane Kelkit İlçe Halk Kütüphanesi
  • Gümüşhane Kelkit Ünlüpınar Halk Kütüphanesi
  • Gümüşhane Köse İlçe Halk Kütüphanesi
  • Gümüşhane Köse Salyazı Halk Kütüphanesi
  • Gümüşhane Kültür Merkezi Şube Kütüphanesi
  • Gümüşhane Kürtün İlçe Halk Kütüphanesi
  • Gümüşhane Şiran İlçe Halk Kütüphanesi
  • Gümüşhane Torul İlçe Halk Kütüphanesi

Hakkâri[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Hakkari Çukurca İlçe Halk Kütüphanesi
  • Hakkari İl Halk Kütüphanesi
  • Hakkari Şemdinli İlçe Halk Kütüphanesi
  • Hakkari Yüksekova İlçe Halk Kütüphanesi

Hatay[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Hatay Altınözü İlçe Halk Kütüphanesi
  • Hatay Belen İlçe Halk Kütüphanesi
  • Hatay Cemil Meriç İl Halk Kütüphanesi
  • Hatay Dörtyol İlçe Halk Kütüphanesi
  • Hatay Dörtyol Kuzuculu Halk Kütüphanesi
  • Hatay Dörtyol Yeşilköy Halk Kütüphanesi
  • Hatay Erzin İlçe Halk Kütüphanesi
  • Hatay Hassa Akbez Halk Kütüphanesi
  • Hatay Hassa Aktepe Halk Kütüphanesi
  • Hatay Hassa Ardıçlı Halk Kütüphanesi
  • Hatay Hassa İlçe Halk Kütüphanesi
  • Hatay İskenderun İlçe Halk Kütüphanesi
  • Hatay İskenderun Teknik Çocuk Ve Gençlik Kütüphanesi
  • Hatay Kırıkhan Çocuk Kütüphanesi
  • Hatay Kırıkhan Nuriye Ulviye Civelek İlçe Halk Kütüphanesi
  • Hatay Kumlu İlçe Halk Kütüphanesi
  • Hatay Reyhanlı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Hatay Samandağı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Hatay Samandağı Tavla Halk Kütüphanesi
  • Hatay Yayladağ İlçe Halk Kütüphanesi

Isparta[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Isparta Aksu İlçe Halk Kütüphanesi
  • Isparta Atabey İslamköy Halk Kütüphanesi
  • Isparta Atabey Mahmut Kıyıcı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Isparta Eğirdir Barla Halk Kütüphanesi
  • Isparta Eğirdir İlçe Halk Kütüphanesi
  • Isparta Gelendost Bağıllı Aytekin Yılmaz Halk Kütüphanesi
  • Isparta Gelendost Hüseyin Avni Paşa İlçe Halk Kütüphanesi
  • Isparta Gelendost Yaka Halk Kütüphanesi
  • Isparta Gönen Güneykent Halk Kütüphanesi
  • Isparta Gönen Şehit Öğretmen Selahattin Aysan İlçe Halk Kütüphanesi
  • Isparta Halil Hamit Paşa İl Halk Kütüphanesi
  • Isparta Keçiborlu İlçe Halk Kütüphanesi
  • Isparta Keçiborlu Senir Halk Kütüphanesi
  • Isparta Merkez Çocuk Kütüphanesi
  • Isparta Merkez Gülistan 75.Yıl Halk Kütüphanesi
  • Isparta Senirkent Esendere (Büyükkabaca) Halk Kütüphanesi
  • Isparta Senirkent İlçe Halk Kütüphanesi
  • Isparta Sütçüler İlçe Halk Kütüphanesi
  • Isparta Sütçüler Kesme Halk Kütüphanesi
  • Isparta Şarkikaraağaç Çarıksaraylar Halk Kütüphanesi
  • Isparta Şarkikaraağaç Çiçekpınar Halk Kütüphanesi
  • Isparta Şarkikaraağaç Göksöğüt Halk Kütüphanesi
  • Isparta Şarkikaraağaç İlçe Halk Kütüphanesi
  • Isparta Uluborlu Alaaddin Keykubat Halk Kütüphanesi
  • Isparta Yalvaç Bağkonak Halk Kütüphanesi
  • Isparta Yalvaç Hacı Ali Rıza Efendi İlçe Halk Kütüphanesi
  • Isparta Yalvaç Kumdanlı Halk Kütüphanesi
  • Isparta Yalvaç Tokmacık Halk Kütüphanesi
  • Isparta Yenişarbademli İlçe Halk Kütüphanesi

Mersin[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Mersin Akdeniz Huzurkent Halk Kütüphanesi
  • Mersin Akdeniz Merkez Çocuk Kütüphanesi
  • Mersin Anamur Çarıklar Halk Kütüphanesi
  • Mersin Anamur Gençlik Ve Çocuk Kütüphanesi
  • Mersin Anamur İlçe Halk Kütüphanesi
  • Mersin Aydıncık İlçe Halk Kütüphanesi
  • Mersin Bozyazı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Mersin Çamlıyayla Fakılar Halk Kütüphanesi
  • Mersin Çamlıyayla İlçe Halk Kütüphanesi
  • Mersin Erdemli İlçe Halk Kütüphanesi
  • Mersin Gülnar İlçe Halk Kütüphanesi
  • Mersin Gülnar Konur Halk Kütüphanesi
  • Mersin Gülnar Köseçobanlı Halk Kütüphanesi
  • Mersin Gülnar Kuskan Halk Kütüphanesi
  • Mersin İl Halk Kütüphanesi
  • Mersin Mezitli Fındıkpınarı Halk Kütüphanesi
  • Mersin Mezitli İlçe (Kuyuluk) Halk Kütüphanesi
  • Mersin Mut İlçe Halk Kütüphanesi
  • Mersin Silifke İlçe Halk Kütüphanesi
  • Mersin Tarsus İlçe Halk Kütüphanesi
  • Mersin Tarsus Kızılçukur Halk Kütüphanesi
  • Mersin Tarsus Yenice Halk Kütüphanesi
  • Mersin Toroslar Arslanköy Halk Kütüphanesi
  • Mersin Toroslar İlçe Halk Kütüphanesi

İstanbul[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Acıbadem Üniversitesi Kütüphanesi
  • Ahmet Hamdi Tanpınar Edebiyat Müze Kütüphanesi
  • Ahmet Telli Çocuk ve Halk Kütüphanesi
  • Ahmet Yesevi Kültür ve Bilgi Merkezi
  • Akşemsettin Kütüphanesi
  • Alexander Van Millingen Kütüphanesi
  • Alman Arkeoloji Enstitüsü Kütüphanesi
  • Altıntepsi Kütüphanesi
  • Anabilim Eğitim Kurumları Kütüphanesi
  • Aptullah Kuran Kütüphanesi
  • Arkeoloji Müzesi Kütüphanesi
  • Aşık Veysel Kültür ve Bilgi Merkezi
  • Atalar Halk Kutuphanesi
  • Atatürk Kültür Merkezi Halk Kütüphanesi
  • Atıf Efendi Kütüphanesi
  • Aysın-Rafet Ataç Kültür ve Eğitim Vakfı Kütüphanesi
  • Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı İlmi Araştırmalar Merkezi (İlam) Kütüphanesi
  • Bağlar Mahallesi Halk Kütüphanesi
  • Bahçelievler Siyavuşpaşa Çocuk Kütüphanesi
  • Bahçeşehir Üniversitesi Barbaros Kütüphanesi
  • Beşiktaş Levent Fatma Banat Çocuk Kütüphanesi
  • Beyazıt Devlet Kütüphanesi
  • Beyazıt Yazma Eser Kütüphanesi
  • Beykent Üniversitesi Kütüphanesi
  • Beykoz Kemalettin Tuğcu İlçe Halk Kütüphanesi
  • Boğaziçi Üniversitesi Kütüphanesi
  • Caddebostan Butik Sanat Kütüphanesi
  • Cahit Zarifoğlu Kütüphanesi
  • ÇEKÜL Vakfı Bilgi ve Belge Merkezi
  • Çelik Gülersoy Vakfı İstanbul Kitaplığı
  • Çevre Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı Kütüphanesi
  • Çınar Mahalle Konağı Kütüphanesi
  • Damad İbrahim Paşa Kütüphanesi
  • Demirkapı Mahalle Konağı Kütüphanesi
  • Doğuş Üniversitesi Kütüphanesi
  • Dr. Adnan Büyükdeniz Dijital Kütüphanesi
  • Esenyalı Kütüphanesi
  • Esenyurt Belediyesi Kütüphanesi
  • Eskişehir Kütüphanesi
  • Evren Mahallesi Halk Kütüphanesi
  • Fatih Millet Kütüphanesi
  • Fatih Refik Halit Karay İlçe Halk Kütüphanesi
  • Fatih Sultan Mehmet Kütüphanesi
  • Fener Rum Ortodoks Patrikhanesi Kütüphanesi
  • FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü Kütüphanesi
  • Fransız Anadolu Araştırmaları Enstitüsü Kütüphanesi
  • Galatasaray Üniversitesi Suna Kıraç Kütüphanesi
  • Göztepe Mahallesi Halk Kütüphanesi
  • Güzelyalı Kütüphanesi
  • Hekimoğlu Ali Paşa Kütüphanesi
  • Hoca Üveys Kütüphanesi
  • Hürriyet Mahallesi Halk Kütüphanesi
  • I. Mahmut Kütüphanesi
  • III. Ahmed Kütüphanesi
  • İBB Atatürk Kitaplığı
  • İBB Nail-Nimet Bayraktar Kütüphanesi
  • İBB Osman Nuri Ergin Halk ve Çocuk Kütüphanesi
  • İBB Ahmet Kabaklı Halk ve Çocuk Kütüphanesi - Fatih
  • İBB Ahmet Süheyl Ünver Halk ve Çocuk Kütüphanesi - Ümraniye
  • İBB Barış Manço Halk ve Çocuk Kütüphanesi - Esenler
  • İBB Erdem Bayazıt Halk ve Çocuk Kütüphanesi - Alibeyköy
  • İBB Eyüpsultan Kütüphanesi - Eyüp
  • İBB Sesli Kütüphane - Eyüp
  • İBB Okçular Tekkesi Kütüphanesi - Beyoğlu
  • İBB Prof. Dr. Halil İnalcık Halk ve Çocuk Kütüphanesi – Kartal
  • İBB Kadın Eserleri Kütüphanesi - Fatih
  • İBB Metin And Halk ve Çocuk Kütüphanesi - Sefaköy
  • İBB Muallim Cevdet Halk ve Çocuk Kütüphanesi - Kartal
  • İBB Nail-Nimet Bayraktar Halk ve Çocuk Kütüphanesi – Ümraniye
  • İBB Osman Nuri Ergin Halk ve Çocuk Kütüphanesi - Güngören
  • İBB Rasim Özdenören Halk ve Çocuk Kütüphanesi – Başakşehir
  • İBB İdris Güllüce Halk ve Çocuk Kütüphanesi - Tuzla
  • İBB Fatma Aliye Halk ve Çocuk Kütüphanesi - Çekmeköy
  • İBB Hacı Bektaş-i Veli Halk ve Çocuk Kütüphanesi - Sultangazi
  • İBB Nasrettin Hoca Çocuk Kütüphanesi - Bağcılar
  • İBB Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Halk ve Çocuk Kütüphanesi - Sultanbeyli
  • İbn-i Sina Kütüphanesi
  • İbrahim Hakkı Konyalı Kütüphanesi
  • İçmeler Halk Kütüphanesi
  • İhracatı Geliştirme Merkezi (İgeme) Kütüphanesi
  • İnönü Mahallesi Halk Kütüphanesi
  • İSAM-İslâm Araştırmaları Merkezi Kütüphanesi
  • İstanbul Araştırmaları Enstitüsü
  • İstanbul Adalar Büyükada Halk Kütüphanesi
  • İstanbul Adalar Heybeliada Halk Kütüphanesi
  • İstanbul Avcılar İlçe Halk Kütüphanesi
  • İstanbul Bağcılar Mahmutbey Halk Kütüphanesi
  • İstanbul Bahçelievler Siyavuşpaşa Çocuk Kütüphanesi
  • İstanbul Bakırköy Rıfat Ilgaz İlçe Halk Kütüphanesi
  • İstanbul Bayazıd Umumi Kütüphanesi
  • İstanbul Bayrampaşa Oğuzhan İlçe Halk Kütüphanesi
  • İstanbul Beyazıt Devlet Kütüphanesi
  • İstanbul Beyazıt Yazma Eser Kütüphanesi
  • Beykoz Gümüşsuyu Vakfı Abdullah Bayık Kütüphanesi
  • Beykoz İlçe Halk Kütüphanesi
  • İstanbul Beykoz Kemalettin Tuğcu İlçe Halk Kütüphanesi
  • Beykoz Osman Akfırat Kütüphanesi
  • İstanbul Büyükçekmece Mimar Sinan Halk Kütüphanesi
  • İstanbul Çatalca İlçe Halk Kütüphanesi
  • İstanbul Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Halk Kütüphanesi
  • İstanbul Fatih Abdi Çelebi Kütüphanesi
  • İstanbul Fatih Ahmet Hamdi Tanpınar Edebiyat Müze Kütüphanesi
  • İstanbul Fatih Dervişali Kütüphanesi
  • İstanbul Fatih Kadırga Kütüphanesi
  • İstanbul Fatih Kalenderhane Kütüphanesi
  • İstanbul Fatih Karagümrük Kütüphanesi
  • İstanbul Fatih Kasım Günani Kütüphanesi
  • İstanbul Fatih Topkapı Kütüphanesi
  • İstanbul Fatih Vani Dergahı Kütüphanesi
  • İstanbul Gaziosmanpaşa İlçe Halk Kütüphanesi
  • İstanbul Gaziosmanpaşa Kültür Ve Sanat Merkezi Halk Kütüphanesi
  • İstanbul Güngören İlçe Halk Kütüphanesi
  • İstanbul Hacı Selim Ağa Yazma Eser Kütüphanesi
  • İstanbul Havalimanı Kütüphanesi
  • İstanbul Kadıköy Aziz Berker İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kadıköy Belediyesi Halk ve Çocuk Kütüphanesi
  • Kadıköy Belediyesi Tarih Edebiyat ve Sanat Kütüphanesi
  • İstanbul Kadıköy Bostancı Ömer Faruk Toprak Halk Kütüphanesi
  • İstanbul Kadıköy Bostancı Serap Sedat Çocuk Kütüphanesi
  • İstanbul Kağıthane Çağlayan Halk Kütüphanesi
  • İstanbul Kağıthane Mehmet Akif Ersoy İlçe Halk Kütüphanesi
  • İstanbul Kartal 17 Nisan Halk Kütüphanesi
  • İstanbul Kartal İlçe Halk Kütüphanesi
  • İstanbul Küçükçekmece İlçe Halk Kütüphanesi
  • İstanbul Küçükçekmece Sefaköy Halk Kütüphanesi
  • İstanbul Maltepe İlçe Halk Kütüphanesi
  • İstanbul Orhan Kemal İl Halk Kütüphanesi
  • İstanbul Pendik İlçe Halk Kütüphanesi
  • Pendik Belediyesi Dolayoba Semt Kütüphanesi
  • İstanbul Prof. Dr. Fuat Sezgin Ve Dr. Ursula Sezgin Bilimler Tarihi Kütüphanesi
  • İstanbul Refik Halit Karay Fatih İlçe Halk Kütüphanesi
  • İstanbul Seyrantepe Halk Kütüphanesi
  • İstanbul Silivri İlçe Halk Kütüphanesi
  • İstanbul Silivri Nata Silivri Kütüphanesi
  • İstanbul Sultanbeyli İlçe Halk Kütüphanesi
  • İstanbul Sultangazi Nata İstanbul Kütüphanesi
  • İstanbul Şile İlçe Halk Kütüphanesi
  • İstanbul Ticaret Odası Bilgi Merkezi Kütüphanesi
  • İstanbul Ticaret Odası Kütüphanesi
  • İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Yerleşkesi Kütüphanesi
  • İstanbul Ümraniye Akyaka Park Avm Kütüphanesi
  • İstanbul Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Enstitüsü Kütüphanesi
  • İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Kütüphanesi
  • İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Kütüphanesi
  • İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Kütüphanesi
  • İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölüm Kütüphanesi
  • İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Kütüphanesi
  • İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik Bölümü Orhan Şerafettin İçen Kütüphanesi
  • İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Kütüphanesi
  • İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Kütüphanesi
  • İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Kütüphanesi
  • İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Ord. Prof. Dr. Hulusi Behçet Kütüphanesi
  • İstanbul Üniversitesi İşletme Fakülte Kütüphanesi
  • İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphanesi
  • İstanbul Üniversitesi Nadir Eserler Kütüphanesi
  • İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Kütüphanesi
  • İstanbul Üniversitesi Su Bilimleri Fakültesi Kütüphanesi
  • İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Seminer Kitaplığı
  • İstanbul Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü Kütüphanesi
  • İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi Kütüphanesi
  • İstanbul Üniversitesi-Cerrapaşa Büyükçekmece Yerleşkesi Merkez Kütüphanesi
  • İstanbul Üniversitesi-Cerrapaşa Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Kütüphanesi
  • İstanbul Üniversitesi-Cerrapaşa Orman Fakültesi Kütüphanesi
  • İstanbul Üniversitesi-Cerrapaşa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Kütüphanesi
  • İstanbul Üsküdar 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Kütüphanesi
  • İstanbul Üsküdar Çinili Çocuk Kütüphanesi
  • İstanbul Üsküdar Mihrimah Sultan Çocuk Kütüphanesi
  • İstanbul Üsküdar Selimiye Çocuk Kütüphanesi
  • İstanbul Üsküdar Şemsi Paşa İlçe Halk Kütüphanesi
  • Üsküdar Tarih ve İslam Araştırma Vakfı Kütüphanesi
  • İstanbul Zeytinburnu İlçe Halk Kütüphanesi
  • İsveç Araştırma Enstitüsü
  • İTÜ MİAM Dr. Erol Üçer Müzik Kütüphanesi
  • İTÜ Mustafa İnan Kütüphanesi
  • Kadın Eserleri Kütüphanesi ve Bilgi Merkezi Vakfı
  • Kadir Has Üniversitesi Bilgi Merkezi
  • Kandilli Rasathanesi Kitaplığı Türkçe Yazmaları
  • Kartal İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kavakpınar Mahallesi Kütüphane ve Etüd Merkezi
  • Kazım Karabekir Mahallesi Konağı Kütüphanesi
  • Kemal Tahir Kütüphanesi
  • Kirazlı Mahallesi Konağı Kütüphanesi
  • Koca Ragıp Paşa Kütüphanesi
  • Koç Üniversitesi Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi Kütüphanesi
  • Koç Üniversitesi Sağlık Bilimleri Kütüphanesi
  • Koç Üniversitesi Suna Kıraç Kütüphanesi
  • Köprülü Yazma Eser Kütüphanesi
  • Körler Kütüphanesi
  • Levent Fatma Banat Çocuk Kütüphanesi
  • Maltepe Üniversitesi Kütüphanesi
  • Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Kütüphanesi
  • Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Kütüphanesi
  • Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kütüphanesi
  • Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Kütüphanesi
  • Marmara Üniversitesi Hukuk ve İletişim Fakültesi Kütüphanesi
  • Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Kütüphanesi
  • Marmara Üniversitesi Merkez Kütüphanesi
  • Marmara Üniversitesi Prof. Dr. Orhan Oğuz Kütüphanesi
  • Marmara Üniversitesi Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Kütüphanesi
  • Marmara Üniversitesi Tıp ve Sağlık Bilimleri Kütüphanesi
  • MEF Üniversitesi Kütüphanesi
  • Merkez Efendi Şehir Kütüphanesi
  • Merkez Mahalle Konağı Kütüphanesi
  • Metin And Kütüphanesi
  • Mevlana Kültür ve Bilgi Merkezi ve Kütüphanesi
  • Millet Yazma Eser Kütüphanesi
  • Muhtar Özkaya Halk Kütüphanesi
  • Muallim Cevdet Kütüphanesi
  • Murat Molla Kütüphanesi
  • Nazmiye Kaya Kütüphanesi
  • Necmiye Öğretmen Kütüphanesi
  • Nesin Vakfı Kütüphanesi
  • Nuruosmaniye Kütüphanesi
  • Nuruosmaniye Yazma Eser Kütüphanesi
  • Orient-Institut İstanbul Kütüphanesi
  • Osmanlı Arşivi Daire Başkanlığı Kütüphanesi
  • Ortaköy Kütüphanesi
  • Özel Dadyan Ermeni İlköğretim Okulu Kütüphanesi
  • Özgen Berkol Doğan Bilimkurgu Kütüphanesi
  • Piri Reis Üniversitesi Kütüphanesi
  • Sabancı Dini Eserler Kütüphanesi
  • Sadberk Hanım Müzesi Kütüphanesi
  • Salt Galata Araştırma Kütüphanesi
  • Selimiye Halk Kütüphanesi
  • Sultan 3. Ahmed Kütüphanesi
  • Süleymaniye Yazma Eser Kütüphanesi
  • Şehit Ali Paşa Kütüphanesi
  • Şehit Er Hasan Kurt Kütüphanesi
  • Şeyh Zafir Kütüphanesi
  • Şeyhli Kütüphanesi
  • Şifa Mahallesi Halk Kütüphanesi
  • Şirinevler Ulu Cami Kütüphanesi
  • Topkapı Sarayı Müzesi Yazma Eserler Kütüphanesi
  • Truva Kütüphanesi
  • TurabiBaba Kütüphanesi
  • Türk Eskiçağ Bilimleri Enstitüsü Kütüphanesi
  • Türk İslam Eserleri Müzesi Kütüphanesi
  • Türk İslam Sanatları Kütüphanesi
  • Türkiye Bilimler Akademisi Kütüphanesi
  • Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı İstanbul Bölge Müdürlüğü Kütüphanesi
  • Türvak Ulvi Uraz Kitaplığı
  • Vergi Denetim Kurulu Büyük Ölçekli Mükellefler İstanbul Grup Başkanlığı Kütüphanesi
  • Vergi Kütüphanesi
  • Vitali Hakko Kreatif Endüstriler Kütüphanesi
  • Yakacık Kültür Merkezi Halk Kütüphanesi
  • Yapı Kredi Sermet Çifter Araştırma Kütüphanesi
  • Yavuz Selim Mahallesi Halk Kütüphanesi
  • Yedi Güzel Adam ve Öncüler Kütüphanesi
  • Yenigün Mahalle Konağı Kütüphanesi
  • Yenimahalle Konağı Kütüphanesi
  • Yenişehir Kütüphane ve Etüd Merkezi
  • Yıldız Teknik Üniversitesi Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kütüphanesi
  • Yıldız Teknik Üniversitesi Şevket Sabancı Kütüphanesi
  • Yıldıztepe Mahalle Konağı Kütüphanesi
  • Yunus Emre Kültür ve Bilgi Merkezi
  • Yüzyıl Mahallesi Halk Kütüphanesi

İzmir[değiştir | kaynağı değiştir]

  • İzmir Aliağa İlçe Halk Kütüphanesi
  • İzmir Atatürk İl Halk Kütüphanesi
  • İzmir Balçova İlçe Halk Kütüphanesi
  • İzmir Bayındır İlçe Halk Kütüphanesi
  • İzmir Bayraklı Alpaslan İlçe Halk Kütüphanesi
  • İzmir Bergama İlçe Halk Kütüphanesi
  • İzmir Beydağ İlçe Halk Kütüphanesi
  • İzmir Bornova İlçe Halk Kütüphanesi
  • İzmir Bornova İlçesi Mehmet Akif Ersoy Halk Kütüphanesi
  • İzmir Buca İlçe Halk Kütüphanesi
  • İzmir Buca Osman Nuri Saygın Şirinyer Halk Kütüphanesi
  • İzmir Çeşme Alaçatı Halk Kütüphanesi
  • İzmir Çeşme İlçe Halk Kütüphanesi
  • İzmir Çiğli İlçe Halk Kütüphanesi
  • İzmir Dikili Çandarlı Halk Kütüphanesi
  • İzmir Dikili İlçe Halk Kütüphanesi
  • İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Merkez Kütüphanesi
  • İzmir Edebiyat Müze Kütüphanesi
  • İzmir Foça İlçe Halk Kütüphanesi
  • İzmir Gaziemir İlçe Halk Kütüphanesi
  • İzmir Karabağlar İlçe Halk Kütüphanesi
  • İzmir Karaburun İlçe Halk Kütüphanesi
  • İzmir Karaburun Mordoğan Halk Kütüphanesi
  • İzmir Karşıyaka Çocuk Kütüphanesi
  • İzmir Karşıyaka Hoca Mithat İlçe Halk Kütüphanesi
  • İzmir Kemalpaşa İlçe Halk Kütüphanesi
  • İzmir Kınık Halk Kütüphanesi
  • İzmir Kiraz İlçe Halk Kütüphanesi
  • İzmir Menemen İlçe Halk Kütüphanesi
  • İzmir Menemen Seyrek Halk Kütüphanesi
  • İzmir Milli Kütüphane
  • İzmir Narlıdere İlçe Halk Kütüphanesi
  • İzmir Ödemiş Bademli Halk Kütüphanesi
  • İzmir Ödemiş İlçe Halk Kütüphanesi
  • İzmir Ödemiş Kaymakçı Halk Kütüphanesi
  • İzmir Ödemiş Konaklı Halk Kütüphanesi
  • İzmir Seferihisar Şehit Kara Pilot Üsteğmen Aykut Yurtsever İlçe Halk Kütüphanesi
  • İzmir Selçuk İlçe Halk Kütüphanesi
  • İzmir Tire Ahmet Munis Armağan İlçe Halk Kütüphanesi
  • İzmir Torbalı İlçe Halk Kütüphanesi
  • İzmir Urla Bademler Halk Kütüphanesi
  • İzmir Urla İlçe Halk Kütüphanesi
  • Necip Paşa Kütüphanesi

Kars[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Kars Arpaçay İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kars Atatürk Çocuk Kütüphanesi
  • Kars Digor İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kars İl Halk Kütüphanesi
  • Kars Kağızman İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kars Sarıkamış İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kars Selim İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kars Susuz Halit Paşa İlçe Halk Kütüphanesi

Kastamonu[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Kastamonu Abana İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kastamonu Ağlı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kastamonu Araç İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kastamonu Azdavay İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kastamonu Bozkurt İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kastamonu Cide İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kastamonu Çatalzeytin İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kastamonu Daday İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kastamonu Devrekani İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kastamonu Hanönü İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kastamonu İl Halk Kütüphanesi
  • Kastamonu İnebolu İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kastamonu Seydiler Şehit Şerife Bacı Halk Kütüphanesi
  • Kastamonu Şenpazar İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kastamonu Taşköprü İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kastamonu Tosya İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kastamonu Yazma Eser Kütüphanesi

Kayseri[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Kayseri 75. Yıl İl Halk Kütüphanesi
  • Kayseri Argıncık Semt Kütüphanesi
  • Kayseri Bünyan İlçe Halk Kütüphanesi
  • Bünyan-Karadayı Köy Halk Kütüphanesi
  • Kayseri Develi Seyrani İlçe Halk Kütüphanesi
  • Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Kütüphanesi
  • Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kütüphanesi
  • Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Kütüphanesi
  • Kayseri Felahiye İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kayseri Hacılar İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kayseri Himmetdede Belediyesi Halk Kütüphanesi
  • İhsan Sarıkaya Popüler Bilimler Kütüphanesi
  • Kayseri İncesu İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kadı Mahmut Vakfı Kütüphanesi
  • Kayseri Kocasinan Beyazşehir Halk Kütüphanesi
  • Kayseri Kocasinan Erkiletli Mehmet Paşa Halk Kütüphanesi
  • Kayseri Kocasinan Necmettin Feyzioğlu Halk Kütüphanesi
  • Kayseri Melikgazi Ağırnas Mimar Sinan Halk Kütüphanesi
  • Kayseri Melikgazi Hisarcık Halk Kütüphanesi
  • Kayseri Melikgazi Mimarsinan Selçuklu Halk Kütüphanesi
  • Merkez Hikmet Taş Çocuk Kütüphanesi
  • Mimarsinan Kasabası Selçuklu Halk Kütüphanesi
  • Kayseri Özvatan İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kayseri Pınarbaşı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kayseri Pınarbaşı Pazarören Halk Kütüphanesi
  • Kayseri Raşit Efendi Yazma Eser Kütüphanesi
  • Kayseri Sarıoğlan 80.Yıl İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kayseri Sarız İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kayseri Talas Fatma-Kemal Timuçin Halk Kütüphanesi
  • Kayseri Talas İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kayseri Tomarza İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kayseri Yahyalı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kayseri Yeşilhisar İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kayseri Ziya Gökalp Halk Kütüphanesi

Kırklareli[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Kırklareli Babaeski Alpullu Halk Kütüphanesi
  • Kırklareli Babaeski Görkey İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kırklareli Kofçaz İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kırklareli Lüleburgaz Ahmetbey Halk Kütüphanesi
  • Kırklareli Lüleburgaz Büyükkarıştıran Halk Kütüphanesi
  • Kırklareli Lüleburgaz Evrensekiz Halk Kütüphanesi
  • Kırklareli Lüleburgaz Sokullu Mehmet Paşa İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kırklareli Merkez İnece Halk Kütüphanesi
  • Kırklareli Merkez Üsküp Halk Kütüphanesi
  • Kırklareli Pehlivanköy İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kırklareli Pınarhisar İlçe Halk Kütüphanesi

Kırşehir[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Ahi Evran Üniversitesi Merkez Kütüphane
  • Çağırkan Kalehöyük Arkeoloji Müzesi Kütüphanesi
  • Kırşehir Akpınar İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kırşehir Aşık Paşa İl Halk Kütüphanesi
  • Kırşehir Boztepe İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kırşehir Çiçekdağı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kırşehir İl Halk Kütüphanesi
  • Kırşehir Kaman İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kırşehir Kaman Kurancılı Halk Kütüphanesi
  • Kırşehir Kaman Ömerhacılı Halk Kütüphanesi
  • Kırşehir Merkez Ahi Evran Halk Kütüphanesi
  • Kırşehir Mucur İlçe Halk Kütüphanesi
  • Neşet Ertaş Gönül Sultanları Kültür evi Kütüphanesi

Kocaeli[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Kocaeli Çayırova İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kocaeli Derince M. Kılıçdoğan İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kocaeli Gebze İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kocaeli Gölcük İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kocaeli İl Halk Kütüphanesi
  • Kocaeli Kandıra Prof. Turan Güneş İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kocaeli Karamürsel İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kocaeli Körfez İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kocaeli Merkez Köseköy Nazım Demirci Halk Kütüphanesi
  • Kocaeli Merkez Nazmi Oğuz Çocuk Kütüphanesi
  • Kocaeli Merkez Suadiye Halk Kütüphanesi
  • Kocaeli Merkez Zübeyde Hanım Halk Kütüphanesi

Konya[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Ahmet Rasih İzzet Koyunoğlu Şehir Müzesi ve Kütüphanesi
  • Konya Akşehir Doğrugöz Halk Kütüphanesi
  • Konya Akşehir Tarık Buğra İlçe Halk Kütüphanesi
  • Konya Altınekin İlçe Halk Kütüphanesi
  • Konya Beyşehir Doğanbey Halk Kütüphanesi
  • Konya Beyşehir Huğlu Halk Kütüphanesi
  • Konya Beyşehir İlçe Halk Kütüphanesi
  • Konya Beyşehir Yenidoğan Halk Kütüphanesi
  • Konya Bozkır İlçe Halk Kütüphanesi
  • Konya Bölge Yazma Eser Kütüphanesi
  • Konya Cihanbeyli 75.Yıl İlçe Halk Kütüphanesi
  • Konya Çeltik İlçe Halk Kütüphanesi
  • Konya Çumra Alibeyhüyüğü Halk Kütüphanesi
  • Konya Çumra İçeriçumra Halk Kütüphanesi
  • Konya Çumra Karkın Halk Kütüphanesi
  • Konya Çumra Kültür Ve Sanatevi
  • Konya Derbent İlçe Halk Kütüphanesi
  • Konya Doğanhisar İlçe Halk Kütüphanesi
  • Konya Emirgazi İlçe Halk Kütüphanesi
  • Konya Ereğli İzzettin Süllü İlçe Halk Kütüphanesi
  • Konya Ereğli Sümer Çocuk Kütüphanesi
  • Konya Güneysınır İlçe Halk Kütüphanesi
  • Konya Hadim İlçe Halk Kütüphanesi
  • Konya Hüyük İlçe Halk Kütüphanesi
  • Konya Ilgın Dr. Vefa Tanır İlçe Halk Kütüphanesi
  • Konya İl Halk Kütüphanesi
  • Konya Kadınhanı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Konya Karapınar İlçe Halk Kütüphanesi
  • Konya Karatay İlçe Halk Kütüphanesi
  • Konya Karatay Yusuf Ağa Kütüphanesi
  • Konya Kulu İlçe Halk Kütüphanesi
  • Konya Meram Gar Kütüphanesi
  • Konya Sarayönü İlçe Halk Kütüphanesi
  • Konya Selçuklu İlçe Halk Kütüphanesi
  • Konya Seydişehir İlçe Halk Kütüphanesi
  • Konya Seydişehir Ortakaraören Halk Kütüphanesi
  • Konya Taşkent Avşar Halk Kütüphanesi
  • Konya Taşkent İlçe Halk Kütüphanesi
  • Konya Tuzlukçu İlçe Halk Kütüphanesi
  • Konya Yalıhüyük İlçe Halk Kütüphanesi
  • Konya Yazma Eserler Kütüphanesi
  • Konya Yunak 100. Yıl Atatürk İlçe Halk Kütüphanesi
  • Konya Yusuf Ağa Yazma Eser Kütüphanesi
  • Mevlana Müzesi Kütüphanesi
  • Selçuk Üniversitesi Merkez Kütüphanesi
  • Yusuf Ağa Yazma Eser Kütüphanesi

Kütahya[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Kütahya Altıntaş İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kütahya Aslanapa İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kütahya Çavdarhisar İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kütahya Domaniç İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kütahya Dumlupınar İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kütahya Emet Gülten-Cevdet Dayıoğlu İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kütahya Gediz İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kütahya Hisarcık İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kütahya Merkez 100.Yıl Çocuk Kütüphanesi
  • Kütahya Merkez Evliya Çelebi Edebiyat Müze Kütüphanesi
  • Kütahya Merkez Seyit Ömer 75. Yıl Halk Kütüphanesi
  • Kütahya Pazarlar İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kütahya Simav Çitgöl Hüseyin Efendi Halk Kütüphanesi
  • Kütahya Simav İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kütahya Simav Kuşu Halk Kütüphanesi
  • Kütahya Şaphane İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kütahya Tavşanlı Tunçbilek Halk Kütüphanesi
  • Kütahya Tavşanlı Zeytinoğlu İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kütahya Vahid Paşa İl Halk Kütüphanesi
  • Kütahya Vahit Paşa Yazma Eser Kütüphanesi
  • Dumlupınar Üniversitesi Merkez Kütüphanesi

Malatya[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Malatya Akçadağ İlçe Halk Kütüphanesi
  • Malatya Arapgir İlçe Halk Kütüphanesi
  • Malatya Arguvan İlçe Halk Kütüphanesi
  • Malatya Battalgazi İlçe Halk Kütüphanesi
  • Malatya Darende Sadrazam M.Paşa İlçe Halk Kütüphanesi
  • Malatya Doğanşehir Erkenek Halk Kütüphanesi
  • Malatya Doğanşehir İlçe Halk Kütüphanesi
  • Malatya Doğanşehir Polat Halk Kütüphanesi
  • Malatya Hekimhan Güzelyurt Halk Kütüphanesi
  • Malatya Hekimhan İlçe Halk Kütüphanesi
  • Malatya İl Halk Kütüphanesi
  • Malatya Kale İlçe Halk Kütüphanesi
  • Malatya Kuluncak İlçe Halk Kütüphanesi
  • Malatya Merkez Dilek Halk Kütüphanesi
  • Malatya Merkez Konak Halk Kütüphanesi
  • Malatya Merkez Sabancı Kültür Sitesi Halk Kütüphanesi
  • Malatya Merkez Sadreddin Konevi Halk Kütüphanesi
  • Malatya Merkez Yaygın Halk Kütüphanesi
  • Malatya Pütürge Pütürge İlçe Halk Kütüphanesi
  • Malatya Yazıhan İlçe Halk Kütüphanesi
  • Malatya Yeşilyurt İlçe Halk Kütüphanesi

Manisa[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Manisa Ahmetli İlçe Halk Kütüphanesi
  • Manisa Akhisar Akselendi Halk Kütüphanesi
  • Manisa Akhisar Zeynelzade İlçe Halk Kütüphanesi
  • Manisa Alaşehir İlçe Halk Kütüphanesi
  • Manisa Demirci 50. Yıl Çocuk Kütüphanesi
  • Manisa Demirci İlçe Halk Kütüphanesi
  • Manisa Gördes M. Nail Akçiçek İlçe Halk Kütüphanesi
  • Manisa İl Halk Kütüphanesi
  • Manisa Kırkağaç İlçe Halk Kütüphanesi
  • Manisa Köprübaşı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Manisa Kula İlçe Halk Kütüphanesi
  • Manisa Merkez Mimar Sinan Çocuk Kütüphanesi
  • Manisa Salihli Adala Halk Kütüphanesi
  • Manisa Salihli İlçe Halk Kütüphanesi
  • Manisa Sarıgöl İlçe Halk Kütüphanesi
  • Manisa Saruhanlı Dr. İbrahim Türek İlçe Halk Kütüphanesi
  • Manisa Selendi İlçe Halk Kütüphanesi
  • Manisa Soma İlçe Halk Kütüphanesi
  • Manisa Şehzadeler Dr. İbrahim Türek Çocuk Kütüphanesi
  • Manisa Turgutlu İlçe Halk Kütüphanesi
  • Manisa Yazma Eser Kütüphanesi

Kahramanmaraş[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Kahramanmaraş Afşin İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kahramanmaraş Andırın Şehit Astsubay Ömer Halisdemir İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kahramanmaraş Çağlayancerit Düzbağ Halk Kütüphanesi
  • Kahramanmaraş Çocuk Kütüphanesi
  • Kahramanmaraş Ekinözü İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kahramanmaraş Elbistan İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kahramanmaraş Göksun İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kahramanmaraş Karacaoğlan İl Halk Kütüphanesi
  • Kahramanmaraş Merkez Fatih Halk Kütüphanesi
  • Kahramanmaraş Nurhak İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kahramanmaraş Pazarcık İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kahramanmaraş Türkoğlu İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kahramanmaraş Türkoğlu Mustafa Okumuş Halk Kütüphanesi
  • Kahramanmaraş Türkoğlu Yeşilyöre Halk Kütüphanesi

Mardin[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Mardin Derik İlçe Halk Kütüphanesi
  • Mardin İl Halk Kütüphanesi
  • Mardin Kızıltepe İlçe Halk Kütüphanesi
  • Mardin Midyat İlçe Halk Kütüphanesi
  • Mardin Nusaybin İlçe Halk Kütüphanesi
  • Mardin Ömerli İlçe Halk Kütüphanesi
  • Mardin Savur İlçe Halk Kütüphanesi
  • Mardin Yeşilli İlçe Halk Kütüphanesi

Muğla[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Muğla Bodrum İlçe Halk Kütüphanesi
  • Muğla Dalaman İlçe Halk Kütüphanesi
  • Muğla Datça İlçe Halk Kütüphanesi
  • Muğla Fethiye İlçe Halk Kütüphanesi
  • Muğla Hoca Mustafa Efendi İl Halk Kütüphanesi
  • Muğla Köyceğiz 75.Yıl İlçe Halk Kütüphanesi
  • Muğla Marmaris İlçe Halk Kütüphanesi
  • Muğla Menteşe Şehbal Hilmi Şerif Baydur Çocuk Kütüphanesi
  • Muğla Menteşe Yerkesik Halk Kütüphanesi
  • Muğla Milas İlçe Halk Kütüphanesi
  • Muğla Ortaca İlçe Halk Kütüphanesi
  • Muğla Seydikemer İlçe Halk Kütüphanesi
  • Muğla Ula İlçe Halk Kütüphanesi

Muş[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Muş Bulanık İlçe Halk Kütüphanesi
  • Muş Bulanık Uzgörür Halk Kütüphanesi
  • Muş Çocuk Kütüphanesi
  • Muş Hasköy İlçe Halk Kütüphanesi
  • Muş İl Halk Kütüphanesi
  • Muş Korkut İlçe Halk Kütüphanesi
  • Muş Malazgirt İlçe Halk Kütüphanesi
  • Muş Varto İlçe Halk Kütüphanesi

Nevşehir[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Nevşehir Acıgöl İlçe Halk Kütüphanesi
  • Nevşehir Acıgöl Karapınar Halk Kütüphanesi
  • Nevşehir Acıgöl Tatlarin Halk Kütüphanesi
  • Nevşehir Avanos Büyükayhan Halk Kütüphanesi
  • Nevşehir Avanos Göynük Halk Kütüphanesi
  • Nevşehir Avanos İlçe Halk Kütüphanesi
  • Nevşehir Avanos Kalaba Halk Kütüphanesi
  • Nevşehir Avanos Özkonak Halk Kütüphanesi
  • Nevşehir Avanos Sarılar Halk Kütüphanesi
  • Nevşehir Avanos Topaklı Halkkütüphanesi
  • Nevşehir Damad İbrahim Paşa İl Halk Kütüphanesi
  • Nevşehir Derinkuyu İlçe Halk Kütüphanesi
  • Nevşehir Gülşehir Gümüşkent Halk Kütüphanesi
  • Nevşehir Gülşehir Karacaşar Kara Halil Paşa Halk Kütüphanesi
  • Nevşehir Gülşehir Karavezir İlçe Halk Kütüphanesi
  • Nevşehir Hacıbektaş Avuçköyü Halk Kütüphanesi
  • Nevşehir Hacıbektaş İlçe Halk Kütüphanesi
  • Nevşehir Hacıbektaş Kızılağıl Halk Kütüphanesi
  • Nevşehir Hacıbektaş Köşektaş Halk Kütüphanesi
  • Nevşehir İl Halk Kütüphanesi
  • Nevşehir Kozaklı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Nevşehir Kozaklı Karahasanlı Halk Kütüphanesi
  • Nevşehir Kozaklı Karasenir Halk Kütüphanesi
  • Nevşehir Merkez Çat Halk Kütüphanesi
  • Nevşehir Merkez Damat İbrahim Paşa Halk Kütüphanesi
  • Nevşehir Merkez Göre Halk Kütüphanesi
  • Nevşehir Merkez Göreme Halk Kütüphanesi
  • Nevşehir Merkez Kaymaklı Halk Kütüphanesi
  • Nevşehir Merkez Nar Hacı Osman Ağa Halk Kütüphanesi
  • Nevşehir Merkez Uçhisar Halk Kütüphanesi
  • Nevşehir Ortahisar İlçe Halk Kütüphanesi
  • Nevşehir Ürgüp Başdere Halk Kütüphanesi
  • Nevşehir Ürgüp Mustafapaşa Halk Kütüphanesi
  • Nevşehir Ürgüp Ortahisar Halk Kütüphanesi
  • Nevşehir Ürgüp Sarıhıdır Halk Kütüphanesi
  • Nevşehir Ürgüp Şahinefendi Halk Kütüphanesi
  • Nevşehir Ürgüp Tahsinağa İlçe Halk Kütüphanesi
  • Nevşehir Ürgüp Taşkınpaşa Halk Kütüphanesi

Niğde[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Niğde Altunhisar İlçe Halk Kütüphanesi
  • Niğde Bor Bahçeli Halk Kütüphanesi
  • Niğde Bor Çukurkuyu Halk Kütüphanesi
  • Niğde Bor H. Nuribey İlçe Halk Kütüphanesi
  • Niğde Bor Kemerhisar Halk Kütüphanesi
  • Niğde Bor Kızılca Halk Kütüphanesi
  • Niğde Çamardı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Niğde Çiftlik İlçe Halk Kütüphanesi
  • Niğde İl Halk Kütüphanesi
  • Niğde Merkez Bağlama Halk Kütüphanesi
  • Niğde Merkez Dündarlı Halk Kütüphanesi
  • Niğde Merkez Fertek H.Avni Göktürk Halk Kütüphanesi
  • Niğde Merkez Gümüşler Halk Kütüphanesi
  • Niğde Merkez Koyunlu Halk Kütüphanesi
  • Niğde Sungurbey İl Halk Kütüphanesi
  • Niğde Ulukışla Çiftehan Halk Kütüphanesi
  • Niğde Ulukışla İlçe Halk Kütüphanesi

Ordu[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Ordu Akkuş Mesude Efil İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ordu Altınordu İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ordu Aybastı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ordu Çamaş İlçe Halk Kütütphanesi
  • Ordu Çatalpınar İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ordu Çaybaşı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ordu Çocuk Kütüphanesi
  • Ordu Fatsa İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ordu Gazi İl Halk Kütüphanesi
  • Ordu Gölköy Mehmet Akif Ersoy İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ordu Gülyalı Güzide G. Taranoğlu İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ordu Gürgentepe İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ordu İkizce İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ordu Kabadüz İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ordu Kabataş Alankent Halk Kütüphanesi
  • Ordu Kabataş İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ordu Korgan İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ordu Korgan Tepealan Halk Kütüphanesi
  • Ordu Kumru İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ordu Mesudiye İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ordu Mesudiye Yeşilce Halk Kütüphanesi
  • Ordu Perşembe İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ordu Ulubey İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ordu Ünye İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ordu Ünye Tekkiraz Halk Kütüphanesi

Rize[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Rize Ardeşen İlçe Halk Kütüphanesi
  • Rize Çamlıhemşin İlçe Halk Kütüphanesi
  • Rize Çayeli İlçe Halk Kütüphanesi
  • Rize Çayeli Madenli Halk Kütüphanesi
  • Rize Derepazarı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Rize Fındıklı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Güneyce Halk Kütüphanesi
  • Rize Güneysu İlçe Halk Kütüphanesi
  • Rize Hemşin İlçe Halk Kütüphanesi
  • Rize İkizdere İlçe Halk Kütüphanesi
  • Rize İl Halk Kütüphanesi
  • İsmail Kahraman Kültür Merkezi Halk Kütüphanesi
  • Rize İyidere İlçe Halk Kütüphanesi
  • Rize Kalkandere İlçe Halk Kütüphanesi
  • Rize Merkez Kültür Merkezi Halk Kütüphanesi
  • Rize Merkez Veliköy Halk Kütüphanesi
  • Rize Muradiye Osman Efendioğlu Halk Kütüphanesi
  • Rize Pazar İlçe Halk Kütüphanesi
  • RTEÜ Merkez Kütüphanesi
  • RTEÜ İlahiyat Fakültesi Kütüphanesi
  • RTEÜ Eğitim Fakültesi Kütüphanesi
  • RTEÜ Tıp Fakültesi Kütüphanesi
  • RTEÜ Ardeşen MYO Kütüphanesi
  • RTEÜ Turgut Kıran Denizcilik YO Kütüphanesi
  • Taşköprü Halk Kütüphanesi

Sakarya[değiştir | kaynağı değiştir]

Samsun[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Samsun 19 Mayıs İlçe Halk Kütüphanesi
  • Samsun Alaçam İlçe Halk Kütüphanesi
  • Samsun Asarcık Şehit Muharrem Konu İlçe Halk Kütüphanesi
  • Samsun Atakum 100. Yıl Gazi İlçe Halk Kütüphanesi
  • Samsun Bafra Hasan Çakın İlçe Halk Kütüphanesi
  • Samsun Çarşamba İlçe Halk Kütüphanesi
  • Samsun Gazi İl Halk Kütüphanesi
  • Samsun Havza Atatürk İlçe Halk Kütüphanesi
  • Samsun İl Halk Kütüphanesi
  • Samsun İlkadım Atatürk İlçe Halk Kütüphanesi
  • Samsun Kavak İlçe Halk Kütüphanesi
  • Samsun Ladik Atatürk İlçe Halk Kütüphanesi
  • Samsun Salıpazarı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Samsun Tekkeköy İlçe Halk Kütüphanesi
  • Samsun Terme 100. Yıl İlçe Halk Kütüphanesi
  • Samsun Vezirköprü Çocuk Kütüphanesi
  • Samsun Vezirköprü Fazıl Ahmet Paşa İlçe Halk Kütüphanesi

Siirt[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Siirt Baykan İlçe Halk Kütüphanesi
  • Siirt Eruh İlçe Halk Kütüphanesi
  • Siirt İl Halk Kütüphanesi
  • Siirt Kurtalan İlçe Halk Kütüphanesi
  • Siirt Merkez 23 Nisan Çocuk Kütüphanesi
  • Siirt Pervari İlçe Halk Kütüphanesi

Sinop[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Sinop Ayancık İlçe Halk Kütüphanesi
  • Sinop Boyabat Y.K. Tengirşek İlçe Halk Kütüphanesi
  • Sinop Dikmen İlçe Halk Kütüphanesi
  • Sinop Dr. Rıza Nur İl Halk Kütüphanesi
  • Sinop Durağan İlçe Halk Kütüphanesi
  • Sinop Erfelek İlçe Halk Kütüphanesi
  • Sinop Gerze Atatürk Halk Kütüphanesi
  • Sinop Gerze Münevver Arslan İlçe Halk Kütüphanesi
  • Sinop İl Halk Kütüphanesi
  • Sinop Saraydüzü İlçe Halk Kütüphanesi
  • Sinop Türkeli İlçe Halk Kütüphanesi

Sivas[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Sivas Akıncılar İlçe Halk Kütüphanesi
  • Sivas Altınyayla Deliilyas Halk Kütüphanesi
  • Sivas Altınyayla İlçe Halk Kütüphanesi
  • Sivas Divriği İlçe Halk Kütüphanesi
  • Sivas Doğanşar İlçe Halk Kütüphanesi
  • Sivas Gemerek Çepni Halk Kütüphanesi
  • Sivas Gemerek Eğerci Halk Kütüphanesi
  • Sivas Gemerek İlçe Halk Kütüphanesi
  • Sivas Gemerek Sızır Halk Kütüphanesi
  • Sivas Gemerek Yeniçubuk Halk Kütüphanesi
  • Sivas Gölova İlçe Halk Kütüphanesi
  • Sivas Gürün İlçe Halk Kütüphanesi
  • Sivas Gürün Suçatı Halk Kütüphanesi
  • Sivas Hafik İlçe Halk Kütüphanesi
  • Sivas İl Halk Kütüphanesi
  • Sivas İmranlı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Sivas Kangal Alacahan Halk Kütüphanesi
  • Sivas Kangal İlçe Halk Kütüphanesi
  • Sivas Koyulhisar İlçe Halk Kütüphanesi
  • Sivas Merkez Atatürk Çocuk Kütüphanesi
  • Sivas Merkez Dumlupınar Çocuk Kütüphanesi
  • Sivas Merkez Fevzipaşa Çocuk Kütüphanesi
  • Sivas Suşehri İlçe Halk Kütüphanesi
  • Sivas Şarkışla İlçe Halk Kütüphanesi
  • Sivas Şems-i Sivasi İl Halk Kütüphanesi
  • Sivas Ulaş İlçe Halk Kütüphanesi
  • Sivas Yıldızeli İlçe Halk Kütüphanesi
  • Sivas Zara İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ziya Bey Yazma Eser Kütüphanesi

Tekirdağ[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Tekirdağ Çerkezköy İlçe Halk Kütüphanesi
  • Tekirdağ Çorlu İlçe Halk Kütüphanesi
  • Tekirdağ Ergene İlçe Halk Kütüphanesi
  • Tekirdağ Hayrabolu İlçe Halk Kütüphanesi
  • Tekirdağ Kapaklı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Tekirdağ Malkara İlçe Halk Kütüphanesi
  • Tekirdağ Muratlı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Tekirdağ Namık Kemal İl Halk Kütüphanesi
  • Tekirdağ Saray İlçe Halk Kütüphanesi
  • Tekirdağ Şarköy İlçe Halk Kütüphanesi

Tokat[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Tokat Almus İlçe Halk Kütüphanesi
  • Tokat Artova İlçe Halk Kütüphanesi
  • Tokat Başçiftlik İlçe Halk Kütüphanesi
  • Tokat Bebek Ve Çocuk Kütüphanesi
  • Tokat Erbaa Şehit Said Uslu İlçe Halk Kütüphanesi
  • Tokat İl Halk Kütüphanesi
  • Tokat Niksar İlçe Halk Kütüphanesi
  • Tokat Reşadiye Hasanşeyh Halk Kütüphanesi
  • Tokat Reşadiye İlçe Halk Kütüphanesi
  • Tokat Reşadiye Kızılcaören Halk Kütüphanesi
  • Tokat Sulusaray İlçe Halk Kütüphanesi
  • Tokat Turhal İlçe Halk Kütüphanesi
  • Tokat Yeşilyurt İlçe Halk Kütüphanesi
  • Tokat Zile Güzelbeyli Halk Kütüphanesi
  • Tokat Zile İlçe Halk Kütüphanesi

Trabzon[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Trabzon Akçaabat İlçe Halk Kütüphanesi
  • Trabzon Araklı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Trabzon Arsin İlçe Halk Kütüphanesi
  • Trabzon Beşikdüzü İlçe Halk Kütüphanesi
  • Beşikdüzü Resullü Halk Kütüphanesi
  • Trabzon Çaykara İlçe Halk Kütüphanesi
  • Trabzon Çocuk Kütüphanesi
  • Trabzon Düzköy İlçe Halk Kütüphanesi
  • Trabzon Fen Lisesi (eski Trabzon Lisesi) Kütüphanesi
  • Trabzon Hayrat İlçe Halk Kütüphanesi
  • Trabzon İl Halk Kütüphanesi
  • Trabzon Maçka İlçe Halk Kütüphanesi
  • Trabzon Merkez Akyazı Halk Kütüphanesi
  • Trabzon Muhibbi Edebiyat Müze Kütüphanesi
  • Trabzon Of İlçe Halk Kütüphanesi
  • Of Uğurlu Halk Kütüphanesi
  • Trabzon Sürmene 100. Yıl İlçe Halk Kütüphanesi
  • Trabzon Şalpazarı Geyikli Halk Kütüphanesi
  • Trabzon Şalpazarı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Trabzon Tonya İlçe Halk Kütüphanesi
  • Trabzon Vakfıkebir İlçe Halk Kütüphanesi
  • Trabzon Yomra İlçe Halk Kütüphanesi
  • İsmail Hakkı Berkmen Tarih Merkezi
  • KTÜ Faik Ahmet Barutçu Kütüphanesi
  • Joganita Trabzon Futbol Kütüphanesi

Tunceli[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Tunceli Çemişgezek İlçe Halk Kütüphanesi
  • Tunceli Hozat İlçe Halk Kütüphanesi
  • Tunceli İl Halk Kütüphanesi
  • Tunceli Mazgirt İlçe Halk Kütüphanesi
  • Tunceli Nazimiye İlçe Halk Kütüphanesi
  • Tunceli Pertek İlçe Halk Kütüphanesi
  • Tunceli Pülümür İlçe Halk Kütüphanesi

Şanlıurfa[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Şanlıurfa Akçakale İlçe Halk Kütüphanesi
  • Şanlıurfa Birecik İlçe Halk Kütüphanesi
  • Şanlıurfa Bozova İlçe Halk Kütüphanesi
  • Şanlıurfa Ceylanpınar İlçe Halk Kütüphanesi
  • Şanlıurfa Çocuk Ve Gençlik Kütüphanesi
  • Şanlıurfa Halfeti İlçe Halk Kütüphanesi
  • Şanlıurfa Harran Fikret Otyam İlçe Halk Kütüphanesi
  • Şanlıurfa Hilvan İlçe Halk Kütüphanesi
  • Şanlıurfa İl Halk Kütüphanesi
  • Şanlıurfa Siverek İlçe Halk Kütüphanesi
  • Şanlıurfa Suruç İlçe Halk Kütüphanesi
  • Şanlıurfa Viranşehir İlçe Halk Kütüphanesi

Uşak[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Uşak Atatürk Çocuk Kütüphanesi
  • Uşak Banaz Büyükoturak Halk Kütüphanesi
  • Uşak Banaz İlçe Halk Kütüphanesi
  • Uşak Eşme Güllü Halk Kütüphanesi
  • Uşak Eşme İlçe Halk Kütüphanesi
  • Uşak İskender Pala İl Halk Kütüphanesi
  • Uşak Karaali Camii Koleksiyonu
  • Uşak Karahallı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Uşak Merkez Uşak Ragıp Soysal Çocuk Kütüphanesi
  • Uşak Sivaslı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Uşak Sivaslı Selçikler Halk Kütüphanesi
  • Uşak Sivaslı Tatar Halk Kütüphanesi
  • Uşak Ulubey İlçe Halk Kütüphanesi

Van[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Van Bahçesaray Faki-Yi Teyran İlçe Halk Kütüphanesi
  • Van Başkale İlçe Halk Kütüphanesi
  • Van Çaldıran İlçe Halk Kütüphanesi
  • Van Çatak 75.Yıl İlçe Halk Kütüphanesi
  • Van Edremit İlçe Halk Kütüphanesi
  • Van Erciş İlçe Halk Kütüphanesi
  • Van Gevaş İlçe Halk Kütüphanesi
  • Van Gürpınar İlçe Halk Kütüphanesi
  • Van İl Halk Kütüphanesi
  • Van Muradiye İlçe Halk Kütüphanesi
  • Van Özalp İlçe Halk Kütüphanesi
  • Van Saray İlçe Halk Kütüphanesi

Yozgat[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Yozgat Akdağmadeni Umutlu Halk Kütüphanesi
  • Yozgat Akmağdeni İlçe Halk Kütüphanesi
  • Yozgat Aydıncık İlçe Halk Kütüphanesi
  • Yozgat Boğazlıyan Atatürk İlçe Halk Kütüphanesi
  • Yozgat Boğazlıyan Devecipınar Halk Kütüphanesi
  • Yozgat Çandır İlçe Halk Kütüphanesi
  • Yozgat Çayıralan İlçe Halk Kütüphanesi
  • Yozgat Çekerek İlçe Halk Kütüphanesi
  • Yozgat İl Halk Kütüphanesi
  • Yozgat Saraykent İlçe Halk Kütüphanesi
  • Yozgat Sarıkaya İlçe Halk Kütüphanesi
  • Yozgat Sorgun Bahadın Halk Kütüphanesi
  • Yozgat Sorgun Çiğdemli Halk Kütüphanesi
  • Yozgat Sorgun İlçe Halk Kütüphanesi
  • Yozgat Şefaatli İlçe Halk Kütüphanesi
  • Yozgat Şefaatli Sarıkent Halk Kütüphanesi
  • Yozgat Yenifakılı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Yozgat Yerköy İlçe Halk Kütüphanesi
  • Yozgat Yerköy Saray Halk Kütüphanesi

Zonguldak[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Zonguldak Alaplı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Zonguldak Çaycuma Filyos Halk Kütüphanesi
  • Zonguldak Çaycuma İlçe Halk Kütüphanesi
  • Zonguldak Devrek İlçe Halk Kütüphanesi
  • Zonguldak Ereğli İlçe Halk Kütüphanesi
  • Zonguldak İl Halk Kütüphanesi
  • Zonguldak Kozlu İlçe Halk Kütüphanesi

Aksaray[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Aksaray Ağaçören İlçe Halk Kütüphanesi
  • Aksaray Eskil İlçe Halk Kütüphanesi
  • Aksaray Gülağaç İlçe Halk Kütüphanesi
  • Aksaray Güzelyurt İlçe Halk Kütüphanesi
  • Aksaray İl Halk Kütüphanesi
  • Aksaray Merkez Kültür Merkezi Çocuk Kütüphanesi
  • Aksaray Ortaköy İlçe Halk Kütüphanesi
  • Aksaray Sarıyahşi İlçe Halk Kütüphanesi

Bayburt[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Bayburt Aydıntepe İlçe Halk Kütüphanesi
  • Bayburt Demirözü İlçe Halk Kütüphanesi
  • Bayburt İl Halk Kütüphanesi

Karaman[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Karaman Ayrancı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Karaman Ermenek Ayşe-Mustafa Karpuzcu İlçe Halk Kütüphanesi
  • Karaman Karamanoğlu Mehmet Bey İl Halk Kütüphanesi
  • Karaman Kazım Karabekir İlçe Halk Kütüphanesi
  • Karaman Merkez Ahmet Altınay Çocuk Kütüphanesi
  • Karaman Merkez Kayserilioğlu Halk Kütüphanesi
  • Karaman Sarıveliler Şair Ahmet Tufan Şentürk İlçe Halk Kütüphanesi

Kırıkkale[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Kırıkkale Bahşili Bahşılı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kırıkkale Balışeyh İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kırıkkale Balışeyh Koçubaba Halk Kütüphanesi
  • Kırıkkale Çelebi İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kırıkkale Delice Büyükavşar Halk Kütüphanesi
  • Kırıkkale Delice Çerikli Halk Kütüphanesi
  • Kırıkkale Delice Doğan Gökkaya İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kırıkkale İl Halk Kütüphanesi
  • Kırıkkale Karakeçili İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kırıkkale Keskin İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kırıkkale Merkez Hasandede Halk Kütüphanesi
  • Kırıkkale Sulakyurt İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kırıkkale Yahşihan İlçe Halk Kütüphanesi

Batman[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Batman Beşiri İlçe Halk Kütüphanesi
  • Batman Gercüş İlçe Halk Kütüphanesi
  • Batman Hasankeyf İlçe Halk Kütüphanesi
  • Batman İl Halk Kütüphanesi
  • Batman Kozluk İlçe Halk Kütüphanesi
  • Batman Merkez Şube Kütüphanesi
  • Batman Sason İlçe Halk Kütüphanesi

Şırnak[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Şırnak Beytüşşebap İlçe Halk Kütüphanesi
  • Şırnak Cizre İlçe Halk Kütüphanesi
  • Şırnak Güçlükonak İlçe Halk Kütüphanesi
  • Şırnak İdil İlçe Halk Kütüphanesi
  • Şırnak İl Halk Kütüphanesi
  • Şırnak Silopi İlçe Halk Kütüphanesi
  • Şırnak Şehit Albay Sait Ertürk Halk Kütüphanesi
  • Şırnak Uludere İlçe Halk Kütüphanesi

Bartın[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Bartın İl Halk Kütüphanesi
  • Bartın Kurucaşile İlçe Halk Kütüphanesi
  • Bartın Merkez Arıt 75. Yıl Halk Kütüphanesi
  • Bartın Ulus İlçe Halk Kütüphanesi
  • Bartın Ulus Kültür ve Sanat Evi İlçe Halk Kütüphanesi

Ardahan[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Ardahan Çıldır İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ardahan Damal İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ardahan Göle İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ardahan Hanak 125.Yıl İlçe Halk Kütüphanesi
  • Ardahan İl Halk Kütüphanesi
  • Ardahan Posof İlçe Halk Kütüphanesi

Iğdır[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Iğdır Aralık İlçe Halk Kütüphanesi
  • Iğdır İl Halk Kütüphanesi
  • Iğdır Tuzluca İlçe Halk Kütüphanesi

Yalova[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Yalova Altınova İlçe Halk Kütüphanesi
  • Yalova İl Halk Kütüphanesi
  • Yalova Nata Yalova Kütüphanesi
  • Yalova Safalı Yılmaz Tüzünataç Çocuk Kütüphanesi

Karabük[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Karabük Eflani İlçe Halk Kütüphanesi
  • Karabük Eskipazar İlçe Halk Kütüphanesi
  • Karabük Kültür Merkezi Halk Kütüphanesi
  • Karabük Ovacık İlçe Halk Kütüphanesi
  • Karabük Safranbolu İlçe Halk Kütüphanesi
  • Karabük Safranbolu Ovacuma Halk Kütüphanesi
  • Karabük Yenice İlçe Halk Kütüphanesi
  • Karabük Zübeyde Hanım İl Halk Kütüphanesi

Kilis[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Kilis Elbeyli İlçe Halk Kütüphanesi
  • Kilis İl Halk Kütüphanesi
  • Kilis Merkez Kilis Çocuk Kütüphanesi

Osmaniye[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Osmaniye Bahçe İlçe Halk Kütüphanesi
  • Osmaniye Düziçi İlçe Halk Kütüphanesi
  • Osmaniye Emine Keskiner İl Halk Kütüphanesi
  • Osmaniye Hasanbeyli İlçe Halk Kütüphanesi
  • Osmaniye Kadirli İlçe Halk Kütüphanesi
  • Osmaniye Merkez Tosyalı Halk Kütüphanesi
  • Osmaniye Sumbas İlçe Halk Kütüphanesi
  • Osmaniye Toprakkale İlçe Halk Kütüphanesi

Düzce[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Düzce Akçakoca İlçe Halk Kütüphanesi
  • Düzce Çilimli İlçe Halk Kütüphanesi
  • Düzce Gölyaka İlçe Halk Kütüphanesi
  • Düzce İl Halk Kütüphanesi
  • Düzce Kaynaşlı İlçe Halk Kütüphanesi
  • Düzce Merkez Prof. Dr. Necmettin Erbakan Halk Kütüphanesi
  • Düzce Yığılca İlçe Halk Kütüphanesi