Patrick Seitz

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Patrick Seitz
Seitz (2011)
DoğumDavid Patrick Seitz
17 Mart 1978 (46 yaşında)
Riverside, Kaliforniya, ABD
MeslekSeslendirmen, ADR yönetmeni, senaryo yazarı
Etkin yıllar2000–günümüz

David Patrick Seitz (doğum 17 Mart 1978), Amerikalı bir seslendirmen, ADR yönetmeni ve senaryo yazarıdır.[1] Funimation, Bang Zoom! Entertainment, NYAV Post, Studiopolis, Viz Media, Disney/Pixar, New Generation Pictures ve Riot Games için çalışmalarıyla bilinir. Seitz, 2000 yılında Amazing Nurse Nanako ile seslendirme sektörüne ilk adımını attığından bu yana, Japon anime ve video oyunlarının İngilizce versiyonları için seslendirme yapmıştır. Bu alanda 100'den fazla projede yer almıştır.

Kariyeri[değiştir | kaynağı değiştir]

Seitz'in video oyunlarında canlandırdığı roller arasında Eternal Sonata, Mortal Kombat, Castlevania, BlazBlue, League of Legends, Xenoblade Chronicles X, Octopath Traveler, Fire Emblem: Three Houses, Skullgirls, Tekken ve Ys yer almaktadır. Ayrıca, Seitz, Girls Bravo, Kamichu, Tales of Phantasia OVA ve Carole & Tuesday gibi yapımların İngilizce dublajlarını uyarlamış ve yönetmiştir. Bunun yanı sıra Aggretsuko, Zegapain, Hell Girl ve Romeo x Juliet gibi diğer birçok dizinin 100'den fazla bölümünü uyarlamıştır.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Patrick Seitz (visual voices guide) - Behind The Voice Actors". behindthevoiceactors.com. 12 Mayıs 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Temmuz 2023. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]