Kullanıcı mesaj:SalihBalkan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Öncelikle merhaba SalihBalkan, ve Vikipedi'ye hoşgeldiniz! Burada sizin işinize yarayacak ve size yardımcı olacak bir rehber oluşturmaya çalıştık. Özgür hissedin ve bana soru sormaktan çekinmeyin. İyi şanslar ve iyi değişiklikler! Mutlutopuz 16:57, 14 Ağustos 2014 (UTC)
Başlarken
Bilmeniz Gerekenler
Vikipedi Kuralları ve Politikaları
Yardım Almak
Daha Fazlası
İleri Düzey Bilgiler

Yaya geçidi başlığı[kaynağı değiştir]

Merhaba, "yaya geçidi" başlığına yaptığınız düzenlemeyi 13 Ağustos'ta benim yaptığım düzenlemenin üstüne eklerseniz memnun olurum. Başlık şuanki haliyle yaya geçidini yanlış tanımlıyor. Bu imzasız yazı SalihBalkan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 00:04, 17 Ağustos 2014‎

Merhaba, "Türkiye'de trafik ekipleri tarafından denetlenmediği için taşıt sürücüleri yaya geçidinde durmaya yeltenmemektedir. Türkiye dışında Dünya'nın hemen her ülkesinde yaya yola adımını attığında taşıtlar durup yol verir." yazmış olduğunuz bu mesaj yazı bana bir olgudan çok kanı gibi geldiği için değişikliğinizi geri çevirdim? Ayrıca mesajınız yazınız Tarafsız bakış açısı politikasına ne kadar uygun emin değilim. Değişikliğinizin kabul edilmeme sebebi budur. Fakat maddenin tartışma sayfasında yeni bir tartışma başlatmakta özgürsünüz. İyi Vikiler. --Kendinciz 01:13, 17 Ağustos 2014 (UTC)

Yaya geçidi başlığı[kaynağı değiştir]

Trafik kanunundaki terimleri kullanarak güncelledim. Sinyalizasyonsuz yaya geçitlerinde (zebra çizgilerinde) yayanın geçiş hakkı konusunda farkındalık yaratmak için bu başlığın önem taşıdığını düşünüyorum. Bu imzasız yazı SalihBalkan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 13:15, 17 Ağustos 2014‎‎

Değişikliğinizden dolayı teşekkür ediyorum. Önceki değişikliğinizden sonra bunu görmek gerçekten sevindirici. Bir de unutmadan, tartışma sayfalarına mesaj eklerken mesajınızın sonuna 4 tane tilde (~~~~) koymayı unutmayın lütfen, aksi takdirde mesajı okuyanlar yazanın kim olduğunu anlamayabilirler. Kolay gelsin, iyi Vikilemeler dileğiyle... --Kendinciz 12:45, 17 Ağustos 2014 (UTC)