Kullanıcı mesaj:Zaza2334

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba, hoş geldiniz. Öncelikle Biçem el kitabını ve Yardım sayfasını mutlaka okuyun. Görgü kurallarını unutmayın. Mümkün olduğunca Nezaket gösterin ve Sakınılacak kelimelerden kaçının. Karşınızdakileri iyi niyetli varsayın, Vandalizm yapıyor sanıp özellikle yeni kullanıcıları ısırmayın. Zira dünyayı iyilik kurtaracak :)
Maddeleri okur/yazarken Kayda değerliğine (KD) ve kaynakların güvenilirliğine dikkat edin. Değişiklik savaşına girmeyin.
Unutmayın ki bizler gönüllülerden oluşuyoruz. Arada destekleyen ve motive eden mesajlar veya ödüller vermek gibisi yoktur. Bir de tartışmalarda aklınızda bulunsun, yazıların mimikleri yoktur. Karşınızdaki farklı okuyabilir. Bu yüzden ifadelerinize dikkat edin ve İmza atmayı unutmayın. Haydi şimdi Cesur olun ve Suya atlayın. İyi Vikiler :) ᕓikiolog ♥෴ 13.45, 8 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

Aralık 2021[kaynağı değiştir]

Telif sorunu ikonu Proje A119 sayfasındaki değişikliğinizde telif hakkı sahibinin izni olmaksızın Vikipedi'ye telif hakkıyla korunan materyal eklediğiniz için değişikliğiniz tamamen veya kısmen kaldırıldı. Yasal nedenlerden dolayı Vikipedi, uygun ve doğrulanabilir bir lisans olmadan, basılı yayınlardan veya diğer web sitelerinden metin ve resimler dahil olmak üzere telif hakkıyla korunan materyalleri kabul edemez. Bu tür tüm değişiklikler silinecektir. Harici web sitelerini veya yayınları bilgi kaynağı olarak kullanabilirsiniz, ancak cümleler veya resimler gibi içerikleri direkt olarak kullanamazsınız; kendi kelimelerinizi kullanarak yazmalısınız. Vikipedi'de telif hakkı çok ciddiye alınmaktadır ve telif hakkı politikamızı sürekli ihlal eden kullanıcıların değişiklik yapması engellenecektir. Daha fazla bilgi için Vikipedi:Kopyala-yapıştır sayfasına göz atın.
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 13.01, 10 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

Telif sorunu ikonu Çocukluk sosyolojisi sayfasındaki değişikliğinizde telif hakkı sahibinin izni olmaksızın Vikipedi'ye telif hakkıyla korunan materyal eklediğiniz için değişikliğiniz tamamen veya kısmen kaldırıldı. Yasal nedenlerden dolayı Vikipedi, uygun ve doğrulanabilir bir lisans olmadan, basılı yayınlardan veya diğer web sitelerinden metin ve resimler dahil olmak üzere telif hakkıyla korunan materyalleri kabul edemez. Bu tür tüm değişiklikler silinecektir. Harici web sitelerini veya yayınları bilgi kaynağı olarak kullanabilirsiniz, ancak cümleler veya resimler gibi içerikleri direkt olarak kullanamazsınız; kendi kelimelerinizi kullanarak yazmalısınız. Vikipedi'de telif hakkı çok ciddiye alınmaktadır ve telif hakkı politikamızı sürekli ihlal eden kullanıcıların değişiklik yapması engellenecektir. Daha fazla bilgi için Vikipedi:Kopyala-yapıştır sayfasına göz atın.
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 22.15, 20 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

Telif sorunu ikonu Tutum sayfasındaki değişikliğinizde telif hakkı sahibinin izni olmaksızın Vikipedi'ye telif hakkıyla korunan materyal eklediğiniz için değişikliğiniz tamamen veya kısmen kaldırıldı. Yasal nedenlerden dolayı Vikipedi, uygun ve doğrulanabilir bir lisans olmadan, basılı yayınlardan veya diğer web sitelerinden metin ve resimler dahil olmak üzere telif hakkıyla korunan materyalleri kabul edemez. Bu tür tüm değişiklikler silinecektir. Harici web sitelerini veya yayınları bilgi kaynağı olarak kullanabilirsiniz, ancak cümleler veya resimler gibi içerikleri direkt olarak kullanamazsınız; kendi kelimelerinizi kullanarak yazmalısınız. Vikipedi'de telif hakkı çok ciddiye alınmaktadır ve telif hakkı politikamızı sürekli ihlal eden kullanıcıların değişiklik yapması engellenecektir. Daha fazla bilgi için Vikipedi:Kopyala-yapıştır sayfasına göz atın.
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 17.40, 28 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

İBP hakkında[kaynağı değiştir]

Zaza2334 selam :)
İBP'den adını kaldırdığını gördüm şimdi, maddelerdeki düzeltmelerine bakıp uygun olanlar mevcutsa onları puanlamamızı istemiyor musun yoksa?----anerka'ya söyleyin 19.04, 12 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

Saatli dur ikonu
İzin olmaksızın başka bir kaynaktan Vikipedi'ye metin veya görsel kopyalayarak telif hakkı politikasını ihlal ettiğiniz için değişiklik yapmanız geçici olarak engellenmiştir. Lütfen telif hakkı politikamızı ve özgür olmayan içeriğin nasıl kullanılacağına ilişkin politikamızı anladığınızdan emin olmak için bu fırsatı değerlendirin. Engelin süresi bittiğinde yararlı katkılarda bulunabilirsiniz.
Engelinizin kaldırılması için geçerli nedenlerinizin olduğunu düşünüyorsanız, lütfen engel itiraz rehberini okuyun ve ardından aşağıdaki metni mesaj sayfanızdaki engelleme bildiriminin altına ekleyin: {{Engel kaldır|gerekçe=buraya gerekçenizi yazın ~~~~}}.

--Superyetkinileti 18.15, 28 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü - Katılımcı Yıldızı[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Zaza2334,
50. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "TEMATİK YILDIZ KAMPANYASI" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 01.45, 2 Ocak 2022 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü - Katılımcı Yıldızı[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Zaza2334,
51. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Sosyolojiyle ilgili maddelerin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Vincent Vega mesaj? 12.20, 3 Ocak 2022 (UTC)[yanıtla]