Kullanıcı mesaj:ZaZaBurak

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Katkıda bulunurken cesur ol! Hadi kolay gelsin.

Eldarionileti 14:25, 27 Kasım 2007 (UTC)



Lütfen Vikipedi'ye ticari veya reklam içerikli bağlantılar eklemeyi durdurun. Bu tür eklemeler yapmanız Vikipedi kurallarına aykırıdır. Detaylı bilgi için lütfen "Vikipedi ne değildir?" sayfalarına bakınız. Teşekkürler. Eldarionileti 14:25, 27 Kasım 2007 (UTC)

  • Bu size son uyarıdır. Bir kez daha spam bağlantı eklediğinizde, Vikipedi'de değişiklik yapmanız engellenecektir.

--Ugur Basakmesaj 14:52, 27 Kasım 2007 (UTC)

merhaba ugur hocam.bu mesajlar neyin nesi.spam ekleme, yok link ekleme neyin nesi bu :) Bu imzasız yorum ZaZaBurak (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Belli bir siteyi Vikipedi'de sayfalara eklediğiniz zaman spam muamelesi görebilir. Vikipedi'de eklenen dış bağlantıların hangi durumlarda spam olacağı Vikipedi:Vikipedi ne değildir? ve Vikipedi:Dış bağlantılar sayfalarnda yazmaktadır. --Ugur Basakmesaj 15:00, 27 Kasım 2007 (UTC)
rastgele eklemiyorum ki ekledigim bi tek baglantı var onuda rastgele yerlere eklemiyorum.tek yere dış baglantılara ekliyorum.2 de 1 aynı uyarı gelip duruyo ..Bu imzasız yorum ZaZaBurak (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Verdiğim bağlantıları sanırım okumamışsın, eklenen bağlantıların gerçek anladam madde ile doğrudan alakalı olması lazım. Şu anda görünen ise IRC sayfasına bakarsan iki bağlantı var ikisi de IRC'nin resmi .org uzantılı sayfaları senin eklemeye çalıştığın ise siteninin tanıtımını yapmak amaçlı. Aradaki fark budur. İyi çalışmalar --Ugur Basakmesaj 15:06, 27 Kasım 2007 (UTC)