Kullanıcı mesaj:Wikitürkçe/Arşiv11

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik.

Eski temponuz ile devam etmeniz dileğiyle...
Sizi Bekliyoruz!
Şubat 2011


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Wikitürkçe,

Oluşturmuş olduğunuz Düz şanzıman adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden m1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 23:45, 7 Temmuz 2011 (UTC)

Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız.[kaynağı değiştir]

Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız, bu tür sayfalar taslak kriterlerini sağlamadığı için silinir ya da silinmek üzere işaretlenir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için biraz daha kapsamlı bilgi yazmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz. Ancak zengin içerikli madde eklemek adına da telif ihlalinde bulunmamalı ve eklediğiniz içeriğin ansiklopedik ve kayda değer olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Bu hassas konuyla ilgili olarak Telif hakları sayfasını inceleyebilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar.
Superyetkinileti 23:50, 7 Temmuz 2011 (UTC)

Film derecelendirme sistemi[kaynağı değiştir]

Film derecelendirme sistemi maddesini unutmuşsun sanırım. İlgilenmezsen bu haliyle silinecek gibi, bir el atarsan iyi olur--вяí¢αи76ileti 23:33, 23 Kasım 2011 (UTC)

Uyarı
Uyarı
Maddelerin isimlerini, Vikipedi’de mevcut eğilim ve standartların aksine olacak şekilde değiştirmeyiniz ve/veya yönlendirmeyiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Reality 22:39, 27 Kasım 2011 (UTC)
Hangi maddeden bahsettiğinizi anlamadım.--Reality 20:19, 28 Kasım 2011 (UTC)
Hımm tamam anladım. Adlandırmanız hatalıydı düzelttim. Şu anda Elektrik mühendisliği, Elektronik mühendisliği ve Elektrik-elektronik mühendisliği adı altında üç madde var. Bu maddeleri düzenleyebilir interwiki ekleyebilirsiniz. Birbirine bağlama olarak ise ben şimdi o meseleyi hallediyorum.--Reality 20:26, 28 Kasım 2011 (UTC)
Bir de Elektronik ve haberleşme mühendisliği varmış. Bunların 3'de temelde Elektrik mühendisliğinin alt dallarıdır. Elektrik mühendisliği ise temel mühendisliklerden kabul edilir.--Reality 20:32, 28 Kasım 2011 (UTC)
Ayrıca bu 4 sayfanın da düzenlenmesi kategori eklenmesi gereksiz linklerin (İTÜ elektrik mühendisliği yok Abant elektrik mühendisliği) gibi linklerin temizlenmesi falan gerekiyor. İlgi alanınıza giriyorsa ilgilenebilirsiniz bu maddelerle.--Reality 20:35, 28 Kasım 2011 (UTC)
Lütfen telif hakkı sahibinin izni ve onayı olmaksızın Vikipedi'ye telif hakkı saklı içerik eklemeyin !
Daha fazla bilgi için Vikipedi:Telif hakkı ile ilgili SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarına bakabilirsiniz. Telif hakkı ihlalleri kabul edilemez ve ısrarla ihlal edenler engellenirler. --Rapsar da ne ki? 09:46, 30 Kasım 2011 (UTC)
Uyarı
Uyarı
Maddelerin isimlerini, Vikipedi’de mevcut eğilim ve standartların aksine olacak şekilde değiştirmeyiniz ve/veya yönlendirmeyiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Reality 16:37, 14 Aralık 2011 (UTC)