Kullanıcı mesaj:Wbwd124

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Wbwd124 tarafından 4 ay önce Ahmet Şerif İzgören silinmeye aday gösterildi başlığına
Merhaba Wbwd124, Vikipedi'ye hoş geldiniz.
Herkes yazabilir

Herkesin özgürce katıldığı Vikipedi'ye siz de katkıda bulunabilirsiniz. Tek yapmanız gereken üstteki Değiştir butonuna basmak. Ancak girdiğiniz bilgilerin ansiklopedik olmasına ve kişisel saldırı-hakaret içerikli ve telif ihlali yapıyor olmamasına dikkat etmelisiniz.

Bantuan
Bantuan
İpuçları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar var.
  • Lütfen tartışma ve mesaj sayfalarında yazdıklarınızı, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini
kullanarak imzalamayı unutmayın!.
Tips
Tips
Yardım bilgileri

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portali'nde bulabilirsiniz. Sorularınızı Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğiniz biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

Membuat kesalahan?
Membuat kesalahan?
For Non-Turkish Speakers
Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
日本語: トルコ語は難しいでしょうか。ここをクリックしてください。
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   他の言語   Другие языки
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

« ί.е. ℳ§₮» 12:05, 4 Nisan 2012 (UTC)

Hesabımı silmeye yetkiniz varsa silebilirmisiniz?[kaynağı değiştir]

Hesabımı tamamen silip aklımdaki bir askıyı temizlemek istiyorum.Bu imzasız yazı Wbwd124 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba, öncelikle üzgünüm. Ancak Türkçe Vikipedi'de hesap silme mümkün değildir. Ancak dilerseniz, kullanıcı adınızı değiştirebilirsiniz. Fakat bunun için en az 200 katkınızın olması ve almak istediğiniz kullanıcı adının uygun olması gerekmektedir. İlgili politikaya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra, başka bir kullanıcı adı alarak katkı yapmaya devam etmenizde hiçbir sakınca yoktur. Sadece bu hesabınızın kullanıcı sayfasına örneğin; {{Kullanıcı Alternatif Hesap|Yeni hesabınız}} şeklinde bir şablon eklemelisiniz. Eğer kullanıcı sayfanızın geçmişinin silinmesini istiyorsanız, buradaki kullanıcı sayfanıza {{Sil|G6}} şablonunu eklemelisiniz. Böylece, hizmetliler sayfanızın geçmişini silecektir. Böylece boş bir kullanıcı sayfasına sahip olursunuz. Şu anda bu mesajı yazdığım kullanıcı mesaj sayfanızı ise, boşaltamazsınız. Ancak Kullanıcı mesaj:Wbwd124/Arşiv şeklinde bir alt sayfa oluşturup, buradaki iletileri arşivinize kopyalayabilirsiniz. Umarım, bunlar size yardımcı olur. Kolay gelsin.--i.e.msj 20:45, 19 Aralık 2013 (UTC)

Teşekkürler. Hayatımı düzene koymayı başarmış kafayı sıyırdıktan sonra dünyalar arası seyahatimi tamamladım heralde bundan dolayı bu silme talebi iptal.Wbwd124 (mesaj) 21:22, 18 Şubat 2017 (UTC)

Ahmet Şerif İzgören silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Ahmet Şerif İzgören) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Ahmet Şerif İzgören sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Kadı Mesaj 18.27, 3 Eylül 2023 (UTC)Yanıtla

@Kadı tamam Wbwd124 (mesaj) 15.32, 19 Aralık 2023 (UTC)Yanıtla