Kullanıcı mesaj:Upelluri/Arşiv1

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Katkıda bulunurken cesur ol! Hadi kolay gelsin.

Pinar 01:00, 4 Ekim 2007 (UTC)




Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Sefasungur,

Oluşturmuş olduğunuz Ankara Ticaret Lisesi adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden m1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Kumul 10:23, 6 Eylül 2010 (UTC)

Lütfen maddeleri bozmayın, tek Sefa Sungur siz değilsiniz[kaynağı değiştir]

Merhaba, Sefa Sungur maddesini belirli bir bakış açısına göre değiştirmeye çalışmaktasınız. Eğer bu mesajı yanlışlıkla almışsanız özür dileriz, fakat değilse, bir maddeyi kendi fikirlerinize göre yönlendirmeye çalışmamanızı, fikirlerinizi ilgili maddenin tartışma sayfasında belirtmenizi dileriz. Teşekkürler. --i.e.msj 17:34, 18 Kasım 2012 (UTC)

Merhaba, size gönderilen mesajları arşivleyebilmeniz için bir arşiv şablonu oluşturdum. Mesajları silmek yerine arşivlemeniz daha uygun olacaktır. Yaptığınız katkılar için de ayrıca teşekkür ederim. --Diyapazon (mesaj) 23:40, 2 Aralık 2015 (UTC)

İyi günler. Sizden ricam buradaki ilgili şikayetim hakkında yorumda bulunmanız olacak. Şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim. Sökür (mesaj) 10:30, 15 Aralık 2015 (UTC)

İşbirliği projesinde 2. oldunuz!!![kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesinde 2. oldunuz!!!

Merhaba Sefasungur,

İş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

Bilgi kutusu bulunmayan sayfalara bilgi kutusu ekleme konulu projede 2. oldunuz. ¨ Katılımınızın devamını bekleriz.

İyi çalışmalar
--Ozankra (mesaj) 14:06, 7 Aralık 2015 (UTC)


uyarı
Lütfen başka kaynaklardan izin alınmaksızın kopyalanan herhangi bir içeriği Vikipedi'ye eklemeyiniz.
Bu tür bir içerik Vikipedi kurallarına aykırı olduğu için derhal silinecektir.
Vakit kaybını engellemek için bu noktaya dikkat etmenizi önemle rica ediyoruz.--RapsarEfendim? 17:49, 20 Aralık 2015 (UTC)