Kullanıcı mesaj:Undereggs

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye Hoşgeldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoşgeldiniz
Vikipedi'ye hoşgeldiniz

Merhaba Undereggs. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipediye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin Kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedide neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

M. Yalçın Yalhı ileti 12:55, 18 Ağustos 2010 (UTC)

O maddelere TSK dışında genel bilgilerin daha da eklenmesi lazım. Takabeg ileti 14:11, 18 Ağustos 2010 (UTC)

Ekliycem zaten vikipediyi kale gibi koruyorsunuz biraz sabretseydiniz diğer dillerden çeviri yapıcaktım neyse siz bilirsiniz birkaç sayfa birşey değiştirmez. Kullanıcı:Undereggs ileti 14:11, 18 Ağustos 2010 (UTC)

takabeg, askerî rütbelere sö-devlet etiketi yapıştırıyorsun, anladığım kadarıyla içinde yalnızca TSK'ya ait olan rütbelerin açıklaması var diye. ama bu durumda belki eksik etiketi yapıştırmak daha doğru olur. rütbelerin tanımı nasıl bir sistemik önyargı oluşturuyor anlamadım. giriş paragrafı var, bölüm olarak da TSK bildirilmiş. --Mskyrider ileti 13:50, 18 Ağustos 2010 (UTC) Bir devletin rütbesiyle ilgili bilgiler fazlasıyla ağırlık veriliyor. Daha önce biraz ilgilenmiştik. En azından başlangıç kısımı evrenselleştirdik yani. Fakat olmuyor. Başlıkları mı değiştirsek ? Orgeneral (Türkiye) gibi. Takabeg ileti 13:53, 18 Ağustos 2010 (UTC) ben öyle düşünmüyorum, neden diye soracak olursan, bir devletin rütbesiyle ilgili bilgiler ağırlıklı verilmiyor, yalnızca TSK rütbeleri ile ilgili bilgiler veriliyor, diğer devletleri yazan olmamış. şimdi vikipedi tamamlanmış bir bilgi kaynağı değil, daha en başında maddelerde yazanların tam ve eksiksiz olmadığı belirtiliyor zaten. Dolayısıyla birçok maddeye aynı şekilde etiket yapıştırmanın bir anlamı yok. Bence madde adlarını şu an için değiştirmeye gerek yok. İstersen eksik etiketi yapıştırıp tartışma sayfasına diğer ülkelerden de bahsedilmesi gerektiğini ekle. Hani iki ülke daha eklesen, bu sefer gene yalnızca üç ülkeninki var diyen çıkabilir. --Mskyrider ileti 13:59, 18 Ağustos 2010 (UTC) {{Eksik}} etiketi gören kullanıcılar yine TSK ile ilgili bilgilerle maddeyi dolduracaktır. Büyük ihtimalle öyle olacaktır. Maddenin hali daha da taraflı hale getrilecektir. Sö-devlet etiketi gören kullanıcılar TSK dışındaki genel bilgilerle dolduracaklardır. Birde Tuğamiral, Tümamiral, Koramiral, Oramiral.... şu an Tuğgeneral, Tümgeneral, Korgeneral, Orgeneral sayfalarına yönlendiriliyor. Onlar da açılmalı değil mi ? Takabeg ileti 14:05, 18 Ağustos 2010 (UTC)

Gibi tartışmalar sürdükçe hiçbir maddeyi yaftalamayın Eski bir vikipedist Bu imzasız yazı Undereggs (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.


İsterseniz yaparsınız istemezseniz yapmayabilirsiniz :) Bir de Genelkurmay Başakanlığı TSK Gnkur. Değil TC Gnkur.'dur. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 14:23, 18 Ağustos 2010 (UTC)