Kullanıcı mesaj:UmutcanATRK

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Dı Gras vas Grinır tarafından 10 ay önce Çıkar çatışması ve telifsiz fotoğraf başlığına

Nisan 2023[kaynağı değiştir]

Bilgilendirme simgesi Vikipedi'ye hoş geldiniz. Son yarattığınız Uğurhan Ferudun Berat Tiryaki adlı sayfa Vikipedi'nin politikalarına uymaması nedeniyle silindi (ya da yakında silinecek). Lütfen deneme yapmak için deneme tahtasını kullanın. Ayrıca madde oluşturma sihirbazına da göz atabilirsiniz. Madde yaratma hakkında daha çok bilgi almak için ilk maddeniz sayfasını veya karşılama sayfasını inceleyebilirsiniz. Teşekkürler!
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 12.58, 4 Nisan 2023 (UTC)Yanıtla

Uğur Poyraz Sayfası Değişikler Hakkında[kaynağı değiştir]

Oluşturduğunuz Uğur Poyraz Sayfası Değişikler Hakkında maddesi hızlı silme kriterlerinden "Genel 2: Deneme amaçlı sayfa" kriterini sağladığından silinmesi için işaretlendi. Lütfen ilgili politika ve yönergeleri okumadan maddeyi tekrardan oluşturmayınız. Israrlı tavırlarınız engellenmenize neden olabilir. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsanız ya da herhangi bir sorunuz varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. Gras vas Grinır 13.58, 12 Haziran 2023 (UTC)Yanıtla

Çıkar çatışması ve telifsiz fotoğraf[kaynağı değiştir]

Merhaba. Uğur Poyraz Sayfası Değişikler Hakkında maddesinde, Uğur Poyraz'ın sosyal medya sorumlusu olduğunuzu belirtmişsiniz. Bu durumda; çıkar çatışması/duyuru panosu sayfasına, "Uğur Poyraz'ın sosyal medya sorumlusu olduğunuzu" açıkça yazmanız lazım.

Fotoğraf mevzusuna gelirsek: Silinmemesi için telifsiz bir fotoğraf yüklemelisiniz. Uğur Poyraz'ın fotoğrafını kendiniz çekip özgür bir lisans altında Vikipedi'ye yükleyebilirsiniz. Daha önce internette, sosyal medyada vs. paylaşılmış bir fotoğraf yüklediyseniz, yüklediğiniz fotoğrafın telif hakkı sahibini Commons:Wikimedia_VRT_release_generator sayfasına yönlendirmeniz gerek. Fotoğrafın telif haklarından feragat ettiğini doğrulatması lazım.

Son olarak: Vikipedi ile ilgili sorunuz olduğunda; madde açmak yerinde, danışma masasına yazmanız daha yerinde olacaktır. İyi çalışmalar. Gras vas Grinır 14.43, 12 Haziran 2023 (UTC)Yanıtla