Kullanıcı mesaj:Tembelejderha/Arşiv/Nisan 2006

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Sevgili Tembelejderha ilgin için teşekkür ederim.

16'yada yazdığım gibi;Vikipediyi terketmedim sadece iş değişikliği sebebi ile şehir değiştirdim.Bi yem fabrikasının müdürlük teklifini kabul edip Ereğli'de işe başladım, fabrikanın olduğu mıntıkada ADSL olmadığı ve işle ilgili çalışmalardan dolayı istemeyerek ayrı kaldım.

Şu anda misafirhanede kalıyorum, ev bulup taşındığımda artık daha sık görüşürüz.

Ayrıca sana kızgın değilim, her zaman bir platformda tartışma yaşandığında bu tip agresif tavırlar ortaya çıkabilir ve insanlar rahatsız olabilir.Ama birilerinin de öncü birlik görevi görmesi gerektiğine inanıyorum.--Erdemsenol 13:01, 2 Nisan 2006 (UTC)

Bir sebepten oturu baglanamiyorum, becerirsem gelirim ama IRC yerine artik daha yeni bir teknoloji kullansak? Sana yahoo'dan mesaj attim ama herhalde almadin. Citrat 23:32, 3 Nisan 2006 (UTC)

Artık neye tıkladığıma daha dikkatli bakıyorum :)) :P, size de iyi çalışmalar. --levent 22:27, 4 Nisan 2006 (UTC)

Vah vah ne kadar da kötü :) 16 17:25, 6 Nisan 2006 (UTC)
Sazan degil mi orjinalde? Kefal avlamak kolay degildir, sazan yakalandigini tavada anlar diyorlar :) Citrat 15:41, 8 Nisan 2006 (UTC)
Dusmemek mumkun mu :) Istersen yazinin yanina "mesaj biraz farkli olabilir" yaz. Herkesin espiriyi anlayacagindan emin degilim. Citrat 18:26, 8 Nisan 2006 (UTC)
o Şili'li arakdasa tavak tavak tabuk vermek gerek! :P Citrat

Tavsiye İçin Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Ama Maraş'ta bu olaylar gerçekten oldu.O kadar insan sırf alevi olduğu için öldürüldü.--Simon Bolivar 09:16, 8 Nisan 2006 (UTC)


Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Ama ben değiştiremiyeceğim.Değiştirme işini diğer yazarlara bırakıyorum.Haa sakın alevi olduğumu sanma ben Gürcü-Muhacir meleziyim ;) Sadece alevilere sempatim var.--Simon Bolivar 09:31, 8 Nisan 2006 (UTC)


tkp nin altındaki (siple ilgili bölgey kastediyorum) herhangi bir seye imzamı atmam. hatta yazdıklarının karşısında olmama ragmen silmedim. Ama Sip'in ustunde bulunan kısımlarda bence taraflı bir bolge yok. istediğiniz ansiklopediyi acıp kurcalayabilirsiniz. farklı bir şey yazmadıgını gpreceksiniz. Bu nedenle ben taraflı yazısının kaldırılmasını istiyorum Cezve 10:04, 8 Nisan 2006 (UTC)

ben wikinin 3 kuralını ihlal ettiğimi düşünmüyorum 1.tarafsızlık: ilk bölümde anlatılanların hepsini herhangi bir ansikopedide bulabilirsiniz, 2.özgün tartışmalr: ust kısımdaki yazılar herhangi bir yerden copy paste değildir. (sip-tkp sini kontrol etmedim bilemiyeceğim) 3.Doğrulanabilirlik: yazılanları araştırabilirsiniz. Ama halen yazının taraflı oldugunu iddiaa ediyorsanız diyebileceğim bişey yok tabi. İyi çalışmalar size :)


ÇOK TEŞEKKÜRLER[kaynağı değiştir]

Yardımın için çok teşekkürler!Sana borçluyum.--Simon Bolivar 12:57, 8 Nisan 2006 (UTC)


Yeni üye olmak zor :)[kaynağı değiştir]

Merhaba yeni bir alt kategori açmak istiyorum ama başarılı olamıyorum. Acaba yardımcı olurmusun?--Nihan 16:48, 8 Nisan 2006 (UTC)


Teşekkür ederim[kaynağı değiştir]

Tembelejderha hiçte tembel değilsin :) Yardımın için teşekkür ederim..--Nihan 17:36, 8 Nisan 2006 (UTC)

Özgür ansiklopedi diyorsunuz beni susturuyorsunuz ben sadece tartışmaya katılmaları için insanlara mesaj gönderiyorum bunu niçin engelliyorsunuz.

Biraz önce Hz. eklerinin kaldırılması ile ilgili tartışmanın metinlerine baktım. beş on kişinin toplanıp aldığı karar için bütün açıklamalarınızda vurguladıgınız topluluk kararı ifadesini kullanamazsınız. mesela 550 kişilik mecliste beş on kişi toplanıp bir karar almış şimdi bu meclis kararı mı oluyor.Bütün topluluklarda bir karar alınıken karar yeter sayısı diye bir şey aranır. mecliste karar yeter sayısı aranır. referandumda katılım %50'nin altına düşerse sonuçlar geçersiz olur. bu kararın topluluk kararı olarak nitelendirebilmeniz için çoğunluğun onayını almanız lazım. Kullanıcı:81.213.64.145

ben tarışmaya katılmı arttırmak için kullanıcılara mesaj gönderiyorum fakat ormancılık eğitimi almış yönetici beni engelliyor yani Özgür ansiklopedide orman kanunlarını uyguluyor. Bu konuda ne kadar fazla kullanıcının görüşünü alırsak o kadar sağlıklı netice alırız yoksa yine eskisi gibi on kişiyle bu olacaksa burası Özgür olmaz o zamanKullanıcı:81.213.64.145

Balık Avlamak...[kaynağı değiştir]

Gerçekten balık avlamak için güzel bir yol bulmuşsun. Gecenin kör bir saatinde bu oltadan kurtulma şansımız olmadı:-) Burası için verdiğiniz çabaları takdirle izliyorum. Görüşmek üzere...--renegademsj 03:29, 13 Nisan 2006 (UTC)

bir öneri bir istek[kaynağı değiştir]

plak konusunda 2 adet madde var (plak ve plak(müzik)) bunları birleştirmeliyiz diye düşünüyorum. Bir de son günlerde ses konusundaki tarihe malolmuş firmaları girmeye başladım. Buna ses başlığı altında bir üreticiler kategorisi acmak mumkun olur mu...--hakan cezayirli 08:25, 13 Nisan 2006 (UTC)

  • Plak (müzik) başlığı altında olan yazı sanırım [1]den alıntı ve daha çok djlere yönelik bir bilgi olmuş. Ben birleştirme konusunda işin içinden çıkamadım. Bilgilerinize... --hakan cezayirli 17:02, 13 Nisan 2006 (UTC)

kategori ses sistemi üreticileri bence uygun[kaynağı değiştir]

kategori ses sistemi üreticileri bence uygun olur. Bende eklemelerimi buraya yönlendiririm. hepsi birada daha iyi olacak gibi. Teşekkürler... --hakan cezayirli 09:04, 13 Nisan 2006 (UTC)

Hehe, şakayı beğendiğine sevindim. :) sağol Renegade, beraber uğraşırsak vikipedi güzel olacak, güzel kalacak. görüşürürüz.. Tembelejderha 08:02, 13 Nisan 2006 (UTC) bu arada, renegade, ben de izmirliyim, uzun yıllar karşıyakada oturdum. ayrıca makina müh. son sınıf öğrencisiyim odtüde. hem meslektaş, hem hemşeri çıktık :) Tembelejderha 21:56, 13 Nisan 2006 (UTC)

Buna sevindim, ben şu anda çalışıyorum, inan öğrencilik yıllarımı çok arıyorum. Zamanını iyi değerlendir bence.--renegademsj 22:04, 13 Nisan 2006 (UTC)

Orta Dünya Karakteri Şablonu[kaynağı değiştir]

Şablon:Orta Dünya Karakteri şablonuna tartışma ekledim ilgini bekliyorum.Aldaron 11:39, 14 Nisan 2006 (UTC)

  • senin yaran mi var Kurtceye karsi? neden silinmesi icin sablon koyuyorsun sen hastamisin? Utanmazlik yapma. Ben turkce silinsin diye hic sablon koydum mu? Bu madde ancak gelistirilebilir silinemez.
  • kani bozuklardan hersey beklerim. Istedigin maddenin silinmesi icin sablon koyarsin demek. Ben turk maddelerini mi sildirsem acaba? Hosuna gider mi? Adam ol adam. Gelistirilmelidir ama silinmedir maddesi nerden cikti fasist herif.
  • bula bula Kurdceyi ansiklopedik bulmadin? adama bak!!!!

Senin turkce maddenden on kat daha ansiklopediktir ve daha kapsamlidir. turkceden en az 3-4 daha zengindir.

Selam Tembelejderha..Şu senin sayfandaki tarafsızlık şablonundan benim sayfamın babil kulesinin altına yapabilir misin? Ben kopyala-yapıştır yaptım ama sayfanın alakasız bir yerinde göründü. Ben babilin altında olsun istiyorum. Tabii zahmet olmazsa. iyi alşamlar--Baylan 18:55, 14 Nisan 2006 (UTC)

  • Çok teşekkürler. Ellerine sağlık. İstediğimden fazlası bile oldu(Troll zazarlısı gibi) Bu arada bir kaç kez de kefallik yaptım.-)) iyi akşamular (bu arada senli hitap tarzım umarım rahatsız etmemiştir)--Baylan 19:11, 14 Nisan 2006 (UTC)
  • sayende bir kelime öğrendim sağol.Ayrıca yaptığın düzeltler için teşekkürler--Baylan 09:43, 16 Nisan 2006 (UTC)

Bazı İfadeler vardır. toplumda yerleşmiştir onları tarafsızlık adına değiştirirseniz anlam karışır eski bir tarihte bir bilgi yarışmasında Cevap Yavuz Sultan selim'di yarışmacı I. selim dedi cevap yanlış zannedildi. puan verilmedi sonrada ikaz gelince puan verildi. II. Mehmed'i herkes fatih Sultan Mehmet olarak bilir ve ansiklopedide Fatih Sultan Mehmet olarak arar etrafınızdakilere bir sorun bakalım kaç kişi II. mehmed'i Fatih Sultan Mehmet olarak bilir. Fatihi II. Mehmed yaptınızmı sadece bilgiye ulaşmak isteyene zorluk çıkarmış olursunuz. Bu konunun Hz. ler gibi saygı ile bir ilgisi yoktur. Kullanıcı:81.213.64.145

Tembelejderha uzun süre oldu, bende az sonra çıkacam zamanın varsa uğrasana IRC'e biraz --Ugur Basakmesaj 16:07, 17 Nisan 2006 (UTC)

Hala aciyor :)[kaynağı değiştir]

Oylamanin sonuclanmasini bekleyelim, alinan karar silinmemesi yonunde olursa "Silinmesin" diyenleri dove dove maddenin basina getiririz. Ben sonrasinda tarafli degisiklikleri yapanlara aktif mudahale edilmesinden yanayim. Madde de vandalizme karsi aktif korunmali. Citrat 16:10, 17 Nisan 2006 (UTC)

Merhaba,

IRC'ye bağlanmaya çalışıyorum ama sürekli

  • Unable to connect to server (Connection timed out)

mesajı çıkıyor, bağlanamıyorum; bende mi bir sorun var ne yapmalıyım dersin?--renegademsj 16:41, 17 Nisan 2006 (UTC)

"Aynen" ve "den den" Citrat 17:06, 17 Nisan 2006 (UTC)
  • Ben işyerimdeki yerel ağ üzerinden bağlıyım, sanırım sorun benden kaynaklı. Dün uğraştım ama olmadı.--renegademsj 09:43, 18 Nisan 2006 (UTC)

selam renegade, mühendislik malzemelerini malzemeler kategorisine de eklersen güzel olur. bir de, kompozit malzemeler maddesine bir bakar mısın? ben biraz baştan savma yaptım, ayrıca türkçe terimlere yabancıyım. kontrol edersen sevinirim. teşekkürler, kolay gelsin. Tembelejderha 14:21, 18 Nisan 2006 (UTC)

Merhaba, sayfaya baktım gayet güzel eline sağlık, çok detaylı bir konu fırsat buldukça geliştiririz. --renegademsj 14:31, 18 Nisan 2006 (UTC)

üniversiteye bot yardımı[kaynağı değiştir]

selam uğur, şu kategorilerdekileri:

ABD üniversiteleri
KKTC Üniversiteleri
Türkiye'nin üniversiteleri
İngiltere'nin üniversiteleri

şurdakilere:

ABD'deki üniversiteler
KKTC'deki üniversiteler
Türkiye'deki üniversiteler
İngiltere'deki üniversiteler

taşıyıp eskilerini siler misin? bir bütünlük olsun.. bir de, eğer botla mümkünse hem "Türkiye'nin üniversiteleri", hem de "üniversiteler" kategorisindeki maddelerden "üniversiteler" kategorisini çıkarabilirsen süper olur. bunu yapamazsan salt "üniversiteler" kategorisinde olan maddeleri "Türkiye'deki üniversiteler" kategorisine ekle, çünkü tamamı türk neredeyse, ben elle düzeltirim. teşekkürler Tembelejderha 14:00, 18 Nisan 2006 (UTC)

Kategori değişikliklerini kısa süre içerisinde hallederim, yalnız şu üniversiteler-Türkiye'nin üniversiteleri sorununu Erencexor'a borçluyuz onlarıda "eski haline getir" ile halledecem. Kolay gelsin --Ugur Basakmesaj 14:36, 18 Nisan 2006 (UTC)
Tembelejderha kusura bakma ama aptal ' işaretinden dolayı bot sorun çıkartıyor, üniversiteler kısmını hallettim ama taşıma işlemiş şimdilik kaldı kısa sürede bir yolunu bulabilirsem halletmeye çalışacam. Kusura bakma --Ugur Basakmesaj 15:25, 18 Nisan 2006 (UTC)
Rica ederim. --Dbl2010 18:41, 18 Nisan 2006 (UTC)

ya hoşbulduk da şimdi ben birine mesaj atmak için bu yolu mu kullacağım? Onu anlamadım.Varsa direkt bir yol, yardımcı olursun herhalde...--RepublicX 21:24, 18 Nisan 2006 (UTC)

selam, bu js çalışmıyor :( bi el atabilir misin? başka bişey denedim o da çok karışık. irc'ye geliyorum şimdi.. Tembelejderha 20:43, 19 Nisan 2006 (UTC)

IRC'deyim gelemessen msglarlar halletmeye çalışırız. Gelemezsen haber verirsin. --Ugur Basakmesaj 20:48, 19 Nisan 2006 (UTC)
Şimdi başka bir wikide denedim, test ettim sana yüklediğim hali çalışıyor. Ctrl+Shift+F5 gibi bişeyler yapıp, cache'i temizleyip tekrar denesene. --Ugur Basakmesaj 21:01, 19 Nisan 2006 (UTC)
Şayet yardımım olabilmeşse sevindim, gerçi ilk olanı yapamadım fakat sana hiç yoktan bir çözüm sunabildim. Vikipedi:Şikayet sayfasında senin ile ilgili bir tartışma var, fikrini belirtmek istersen belirtebilirsin. Şu an için uzatmak istemiyorsan, en azından şu an için kapatabilirsin tabiki. --Ugur Basakmesaj 10:00, 20 Nisan 2006 (UTC)

Eğer öyleyse iyi, umarım 2 gün kafi gelmiştir, tekrar aynı şey olmaz. Ama bence eğer tekrar böyle bir şey olursa süresiz engellenmesi gerekli. --renegademsj 09:36, 20 Nisan 2006 (UTC)

mesajım ? :)[kaynağı değiştir]

Selam tembel, benim köy çeşmesindeki mesajı neden sildin yahu? :). Gel istersen biraz muhabbet edelim IRC`ye. 16 20:48, 21 Nisan 2006 (UTC)

Merhaba Tembelejderha, hoşbulduk, teşekkürler. --Marxist 13:22, 22 Nisan 2006 (UTC)

Maddeyi soz verdigim gibi el atiyorum. Madde gereksiz buyumus, basligini asiyor kanimca. Ayri basliklara ayirirsak duzenlemesi de kolay olur. Kürtçe lehceler diye ayri bir baslik actim ama hala ana makale buyuk, ve en az bir hatta iki baslik daha cikar: (Kurtologlar; Kurdoloji vs..). Bir bakip fikir belirtir misin? Citrat 05:52, 23 Nisan 2006 (UTC)

Telif durumunu ben de fark ettim. Diger kurtardigimiz makaleler gibi bunu gerekli yerleri kirpip icerik ekleyip ozgunlestirecegiz. Yorumlu kisimlari cikarip grameri toparlamaya calisiyorum. Genelde referans olarak ingilizce versiyonunu aliyorum. Degisikliklerimde sorun gorusen haber vermekten yada duzeltmekten cekinme lutfen. Citrat 15:39, 24 Nisan 2006 (UTC)

telifli kısım[kaynağı değiştir]

Tembelejderha, yazının tamamı Kürt Enstitüsü tarafından yazılan bir derleme (karşı tezler hariç).Hepsini silmeye kalksak Trigan kahrından ölür, ölüme sebebiyet vermek istemem:)--Erdemsenol 14:54, 24 Nisan 2006 (UTC)

Söylemeye fırsat bırakmadılar vede Triganın(Kontratak,IP172...) amacı ortaya çıksın diye ellemedim:)--Erdemsenol 15:11, 24 Nisan 2006 (UTC)

Selam Tembelejderha, merak ettim , neden yöneticiliğe aday olmadın? Aslında bunu en iyi yapabileceklerden birisin.iyi akşamlar--Baylan 18:00, 25 Nisan 2006 (UTC)

Olsa ozgurlugu kisitlanir, benim gibi her yaptigi batar herkesin gozune :) GATA cidden tamamen kopyaymis, ben de ne guzel bol katilimli yazi diyordum. Gafil avladin beni! Belki ana sayfaya gecince bir iki katilim olur. Cok fazla bilgi bulamadim katabilecegim. Citrat 00:56, 26 Nisan 2006 (UTC)

Aslında biliyordum, ama yapayım dedim (can sıkıntısından herhalde) Uyarın için sağol. Sanada iyi geceler--Baylan 21:32, 26 Nisan 2006 (UTC)


Tahmin edebileceğin gibi wikide tehdit etmekte yasaktır,ve ben tehdit edilmekten hiç hoşlanmam.Üslubumla ilgili diktelerden de hoşlanmam rgülerdemin yaptığı gibi,çünkü bu platformada kimseye gerizekalı salak demedim.SALAKÇA BİR İFADE DEDİM ! Uyarı başlığına saklayarak yaptığın tehdidi kendine sakla...Şimdilik çok uykum geldiği için sorununa bu şekilde cevap vereceğim,yarın daha geniş bir açıklamam olacak.--Nihan 23:49, 26 Nisan 2006 (UTC)

Evet Rgulerdemin avukatısın anlaşılan :)Rgulerden ingilizce vikide yasaklanmış :)

  1. Benim üslubuma ilişkin ifadelerini başkasına dikte olarak kullanmak ile salakça arasında pek bir fark yoktur.
  2. bu konuda tartışmayı senle yapmıyorum senin üzerine vazife değil.
  3. Yöneticimisin daha o bile belli değil,yöneticiysende daha önceki yorumumdan ne düşündüğümü bilirsin
  4. "Salakça" bir ifade oldugunu düşündüysem o ifade salakçadır.F.Gülen'i savunan bir adamda F.Gülen'e sempati besliyordur,bu durumda beni cemaatlerine alıp üslubumu düzeltme teklifinde bulunabilirim,bu seni hiç ilgilendirmez.
  5. Oradaki üslubum, bu dediğim:salak,gerizekalı,aptal vs.. aslında benim üslubum değildir,ve ben kimseye burada aptal salak demedim tartışmalar içerisinde...
  6. Bu tavır ve davranışlarının nedeni eğer çok yakın arkadaşlarından kaynaklanıyorsa ve kurduğunuz kulis içerisinde beni bu şekilde yıpratmaya çalışıyorsanız,bununda viki içerisinde bir çözümü olduğunu belirtmeliyim.
  7. Tekrar ediyorum tehditlerden hiç hoşlanmam,sen otorite değilsin.Bu konu hakkında biraz daha ileri giderseniz ,yani sırf bana yönelik APTALCA yorumlarınızı,sataşmalarınıza devam ederseniz bu konunun türkçe viki içerisindeki BAZI yöneticilerin davranış ve tutumlarıyla ilgili Jimbo Wales'e kadar görüşmeler yaparım....Ve burada gördüğünüz taraflı metinlere tek bir müdahale yapmamış olmanızı bu platformun işleyişini biraz daha kavradığımda yapamayacağınızı belirteyim.
  8. Yine söylüyorum Tehditten hoşlanmam.Biriyle olan tartışmam seni hiç ilgilendirmez.Salakçaysa salakçadır.--Nihan 14:54, 27 Nisan 2006 (UTC)

Sikayet[kaynağı değiştir]

Merhaba Tembelejderha, bahsettigin tartismlari daha once de okumustum ama yeniden gozden gecirdim. Bu alanlar tartima bolumu oldugundan ve direk kimseye hakaret etmediginden bu kullaniciyi bu nedenden oturu uyaramayiz (Tartisma bolumunde konu uzerinde sahsi fikir belirtmis). Ancak verdigin cevap ne yazikki kisisel saldiri iceriyor; fevr bir hareket oldugundan emnim ama onaylamadigimi bilmeni isterim. Bu tur tartismalara girmemeni ve soguk kanliligini korumani oneririm. Kullanici:Nihan'in uslubunu taktir ettigimi soyleyemem. Maddelere uygunsuz mudahale konusunda uyarildi; ancak israr ederse yaptirimda bulunulur. Saygilar, Citrat 16:52, 27 Nisan 2006 (UTC)

sen tam bir salaksın, ya da sen salakça yazmışsın, ya da yazdığın salakça...arada fark var mı sence? hangisini kullandığın farkeder mi? basbayağı salak diyorsun. ifadesi. Bu karsindaki kisinin yorumunu acarak tarafli yone cekmek oluyor ki yanlis anlasilmalara ve dolayisiyla yeni sert tartismalara gebe. "Kiskirtici" diye nitelemek de mumkun ki senden bu yaziyi gormek beni sasirti. Gereksiz tartismalara girmenin anlami yok; belirli sinirlari zorlamanin da. Herkes ile fikir birliginde olsaydik, dunya cok tatsiz olurdu. Vaktini, enerjini yapici tartismalara yoneltmeni dilerim; bu tur catismalardan genelde olumlu bir sonuc cikmiyor. Lutfen bu cevabimi negatif yonde anlama ve beni diger yoneticileri haberdar etmekten cekinme. Bu tur konulara ivedive dikkatli mudahele sart. Tesekkurler; Citrat 17:46, 27 Nisan 2006 (UTC)

Tartisma buranin ayrilamz bir parcasi, icinde kaybolmamak gerekiyor. Ayni hatalara ben ve baskalari da dustu, dusecek. Herkesin zaman zaman sinirleri gerilebilir ama mumkun oldukca nesenizi kaybetmemek lazim. Sonucta bir suru vikipedist ve bir suru farkli fikirler var; hepsini bir yapmak mumkun degil.

Seni daha ciddi bir konuya cekeyim. Teror ve terorist kavramalarini oturtamadik henuz, kime bu damgayi vuracagiz? Deniz Gezmiş sayfasi gidip gidip geliyor ama bu konu sadece bu madde ile sinirli degil. Tarafsiz bir tanim vs. konusunda onerin var mi? Citrat 05:56, 28 Nisan 2006 (UTC)


  • Selam,

Bir miktar izledim. Önce Macaheli maddesiyle başladı. “Macahel” imzalı yazar bu maddenin önce adını değiştirdi, sonra içeriğini. Bu değişikleri savunan ve imza kullanmayan bir tartışmacı çıktı karşıma. Gördüğüm kadarıyla Gürcüce yer adlarının Türkçe dilbilgisi kurallarına göre yazılması gerektiğini söylüyor. Adların sonundaki "-i" eklerine (örn. Macaheli, Kobuleti, Kutaisi, Telavi, Kobuleti, Tuşeti vs...) karşı bir tavrı var. Daha sonra var olan Acara, Kobuleti maddelerini değiştirdi. Öte yandan Macaheli, Camili, Acara (veya Acaristan), Kobuleti maddelerinin metinleri değiştiriliyor. Ben şimdi bu maddeleri eski hallerine alayım. Sonra durumu görelim...--DeveDiKeNi 06:12, 28 Nisan 2006 (UTC)

Tembelejderha uzun süre oldu görüşemedik, nasılsın uygunsan IRC'de az görüşelim. --Ugur Basakmesaj 15:52, 28 Nisan 2006 (UTC)

Tembelejderha selam. En azından birilerinin beni anlaması güzel.Desteğin için sağol. Ben artık bu adamla tartışmayacağım. James Cook'daki olayı gördün. Bazıları aramızdaki farkı görmeyip aynı kefede yargılayabilir. Ben bu adamı bundan sonra yaptığı her işte ironik bağlamda destekleyeceğim.-)))--Baylan 12:42, 29 Nisan 2006 (UTC)

USAK kategorileri[kaynağı değiştir]

Merhaba. Sık sık kategori yarattan biri olduğunuz için akıl danışmak istiyorum. İlk haliyle pek ansiklopedik olmayan Uluslararası Stratejik Araştırmalar Kurumu maddesini geçenlerde epeyce bir düzenledim ama ardından o maddenin başlatıcısı olan kullanıcı oraya bir dolu kategori geri getirdi. Kategori:Kurumlar dışında olanların kalması konusunda o maddenin tartışma sayfasında bir görüş belirtebilir misiniz lütfen? --İnfoCan 07:30, 30 Nisan 2006 (UTC)

Merhaba.Size bir sorum var.81.213.64.145 IP nolu kullanıcıyı ne yapacağız?Haklı olsada doğru bir yol izlemiyor.Engellesem mi engellemesem mi onu danışmak için mesaj atıyorum.

Saygılarımla--Simon Bolivar 07:44, 30 Nisan 2006 (UTC)

Sözlük girişleri[kaynağı değiştir]

Şu anda tam izlemedeydim. İlgileneceğim. Teşekkürler. --Dbl2010 16:24, 30 Nisan 2006 (UTC)